| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma www.gmail.com adresine girerek bakacaksın.
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
|
abi girtim ama böyle bir adres bulunmamaktatır diyor resimli anlatımda sanki Microsoft Passport Network'daymış gibi çünkü herşey nerdeyse beyaz sadece hotmail adresi acarsan rengi değişiyor lütfen bana yardımcı olun yardımcı olmak için şuadresi kullanın kenantrklc@hotmail.com lütfen birde sizib dediğiniz gibi oluyor diyelim ama mesala admin@admin.com aldın ne olacak nereden açacan abi mesala postatr dan bir mail hesapı mesala admin@admin.com şimdi bu adresde şey olacak ancak alacağımız paket buradan girilirmi Son Düzenleyen NeutralizeR; 06-05-2006 @ 22:08. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma
Username (email): Password (şifre): Bilgilerini girip, giriş yapabildiğiniz ve gelen kutusuna bakabildiğiniz bir email adresiniz olmalı. Mesela adiniz-soyadiniz.com domain'i size ait. Bu domain'de yine kendinize ait adiniz@soyadiniz.com email adresiniz var. İlk mesajdaki işlemleri gerçekleştirdiğinizde hem bu adresinizi passport'a kaydettirmiş olursunuz hem de doğrulatabilirsiniz. Ama yalnızca hevesinizi gidermek adına bir domain'iniz olmamasına rağmen adiniz@soyadiniz.com gibi bir adresi passport'a kaydettirirseniz, bu adresi doğrulatmanız mümkün değildir. | |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
hım tama ya<rdımların için çok teşekür ederim ismim@mymizah.com aldım ama olmadı neden olmadı anlamadım vallaha Son Düzenleyen türkiyelikenan; 10-05-2006 @ 20:20. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
ilk denemede yaptım oldu elınıze saglık cok saolun ama 1 sorun var nıck degısebılıyom tamam msn posta olmadı yaw onu nasıl yapcez yanı msn den ımaıl alamıyorum msn ımaıle gıremıyorum outbook a gırıyor neden_?:'(
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |||||
Bu Saydiklarim Haricinde 1 sey Yazmaniz Gereklidir. Sign In | |||||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
selam ben foruma yeni kayit oldum sizden bi ricam olacak acaba xxx@live.com seklinde adres alina biliyormu yardimci olabilrmisiniz | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
ya ben delimisin@nesin.com gibi (salladım) bi adres almak istiorum gmailden aldım onaylattımda böle bi adresi nası onaylatırız bi mail adresi deil atmasyon aktivasyon mailini alamadıımız için mümkün deil dmi yoksa benmi bilmiorum
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||
Bunun için Domain olması vede mail açma yetkinizin bulunması gerekir. örneyin nesin.com 'sizin olmalı yada admin'den mail kutusu istemelisiniz..
http://www.msxlabs.org/forum/son-hab...-live-com.html
Karşılama Salonu - Yeni üyeler, hoş geldiniz... | |||||||||||||||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| gmailden msn açma, hotmailden msn adresi alma, hotmailden msn aç, hotmailden msn açma, hotmailden oturum aç, |
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 2 Hafta Önce 19:07 |
| Mc'lerin MySpace Adresleri - Rap'çilerin Space Adresleri | meloncolic | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 130 | 2 Hafta Önce 19:43 |
| Ünlülerin MSN adresleri var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 3 Hafta Önce 16:27 |
| Dış Türkler: Türkiye Dışındaki Türk Boy ve Kavimleri | Blue Blood | Diğer Türk Toplulukları | 52 | 28-09-2007 04:35 |
| Türkiye Dışındaki Osmanlı Eserleri | virtuecat | Osmanlı İmparatorluğu | 6 | 05-11-2006 00:20 |