Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-01-2007   #31 (mesaj-linki)
anemis
Hesabımı Doğrulatma

Merhaba arkadaşlar..

Sitenin yeni hali harika olmuş bu arada tabii uzun zamandır böyle site bilioyum ama yeni girdim ben

her neyse;

Yeni bir msn hesabı aldım. ***@mortalkombatfans.com diye. Windows Live Messenger'da Dosyalar menüsündeki E-Posta adresimi doğrula seçeneğini kullanarak hesabımı doğrulamak istedim (ki bunu daha önce de yapmıştım ben hotmail adresi hiç kullanmadım) Tüm adımları gayet güzel yapmaya çalıştım en sonunda mail adresime bir email geleceğini ve gelen emaildeki adımları izlememi söyledi sistem.
Ne varki mail bir türlü gelmedi.. Firefox ile denedim olmadı IE ile denedim olmadı... Kendime mail gönderdim (mail hesabımda bir sorun mu var acaba diye) maillerim geliyor.. Arkadaşlarımın yolladığı mailler de geliyor. Ama MSN Hesabımı doğrulayamıyorum..
Ne yapmam lazım?

Şimdiden ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim herkese.
İyi günler ve iyi çalışmalar dilerim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-01-2007   #32 (mesaj-linki)
karan_99
Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma

ya bende son sayfada KABUL EDIYORUM seçeneği çıkmıoo yaaa o nasıl oluoo(
Eski 31-01-2007   #33 (mesaj-linki)
alperalp2007

Ya msn olarak açabiliyorum ama mail sistemim çalışmıyor. Onay mesaJı gelmedi 1 saattir. İlk msnmi açtığımda aldığım mail ile hotmail doğrulamak istiyo dedi tıkladım. Diğer mailin sahibi olduğunuzu onaylayın dedi. Olumlu yanıtlar vererek onayladım. Ama asıl linkin gelmesi gereken mailime link gelmedi. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Eski 31-01-2007   #34 (mesaj-linki)
alperalp2007

Lütfen yardımcı olabilir misiniz;
1. dediklerinizi yaptım
2. hatam yok sanırım

dediklerinizi aynen yaptım hemen aldığım maili açmak istedim msn ye girip açtım. Hotmailden doğrulayın diye yazı geldi aşağıya bastım. Mailime gelecek linkin adresi vardı bu sizin mi doğrulayın dedi olumlu yanıtlar vererek doğruladım. Gelen linke tıklayarak kabul edin dedi. Diğer mailime girdim link mesaj filan yok. 4 saat oldu hala yok.
Eski 05-02-2007   #35 (mesaj-linki)
SenNaToR - avatarı

arkadaşlar ben kendi domainimin mail adresi kaydetmeye çalışıyorum ve bende şu hatayı veriyor;

E-posta adresi zaten kullanılıyor. Devam etmek için aşağıdakilerden birini yapın:
  • Bu e-posta adresiyle önceden kaydolmuş olabilirsiniz. Bir hotmail.com veya msn.com adresiniz varsa, kaydolmuşsunuz demektir. Şimdi oturum açın.
  • Kaydolmadıysanız, adresi doğru yazdığınızdan emin olun.
  • Başka biri sizin e-posta adresinizle kaydolmuş olabilir. Bunu saptamak için Buraya Gidin.
Sorun nedir ki daha önce kaydetmedim
Eski 06-02-2007   #36 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

alperalp2007 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Lütfen yardımcı olabilir misiniz;
1. dediklerinizi yaptım
2. hatam yok sanırım

dediklerinizi aynen yaptım hemen aldığım maili açmak istedim msn ye girip açtım. Hotmailden doğrulayın diye yazı geldi aşağıya bastım. Mailime gelecek linkin adresi vardı bu sizin mi doğrulayın dedi olumlu yanıtlar vererek doğruladım. Gelen linke tıklayarak kabul edin dedi. Diğer mailime girdim link mesaj filan yok. 4 saat oldu hala yok.

Yukarıda anlatılanları bir daha gozden geçirin ve Aynı işlemleri tekrarlayın. Mail gelecektir..
Eski 06-02-2007   #37 (mesaj-linki)
ozgur67

arkadaşlar . (E-POSTA ADRESİ DOĞRULANMADI) bu yazmasa olmuyomu. bunun bi yolu yokmu topic i deiştiremiyorum bana bu konuda yardımcı olrmusunuz ?
Eski 02-03-2007   #38 (mesaj-linki)
my kursat
Olmuyo

ya abi gelen kutusu nerde hotmail desdeklemiyor oturm aç diom bu sefer hesabımı açıyo gelen kutusu nirde
Eski 03-03-2007   #39 (mesaj-linki)
maskeli_balo - avatarı

ya amabnm nickim deismiooo!!
Eski 03-03-2007   #40 (mesaj-linki)
maskeli_balo - avatarı

yarddiiimm nnniiicckiim deismio yaa adres gibi kalio dierlerindede adres dorulanmadi dio
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
hotmailcom oturum aç, msn oturum al, msn oturum açma sayfası, msn oturumu al, oturum al,
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 2 Hafta Önce 19:07
Mc'lerin MySpace Adresleri - Rap'çilerin Space Adresleri meloncolic Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 130 2 Hafta Önce 19:43
Ünlülerin MSN adresleri var mı? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 3 Hafta Önce 16:27
Dış Türkler: Türkiye Dışındaki Türk Boy ve Kavimleri Blue Blood Diğer Türk Toplulukları 52 28-09-2007 04:35
Türkiye Dışındaki Osmanlı Eserleri virtuecat Osmanlı İmparatorluğu 6 05-11-2006 00:20