| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma
Abi hakkatten nerde gelen kutusu bi türlü bulamıom hotmail desteklemiyo oturum aç diyom bu sefer hotmail hesabımı açıyo | |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
benim mail kutum hiç açılmıyor direkt olarak outlook a bağlanıyor o da hata veriyor kafayı yedim... bunun çözmeme yardım edin lütfennn özel msj atarsanız sevinirim.acil bekliyorum... ayrıca outlook u m şöyle bir hata veriyo: HTTP sunucunuzdaki yeni iletiler alınamadı. Hesap: 'MSN', Sunucu: 'http://services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp', İletişim Kuralları: HTTPMail, Sunucu Yanıtı: 'Service Unavailable', Bağlantı Noktası: 0, Güvenli(SSL): Hayır, Yuva Hatası: 87, Hata numarası: 0x800CCCF0 bu hatayı veren mail adresim ad@soyad.com şeklinde. ltfn yardımmmmm bunun çözümünü bilen varsa beri gelsin. Son Düzenleyen NeutralizeR; 16-05-2007 @ 10:45. | |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |
yaaa xxx@live.tr adresim var gerekli bilgileri girdikten sonra e mail adresi zaten kullanılıyor yazıyo ve anlatılanlarla alakalı hiç bişey olmuyor.
| |
|
| | #44 (mesaj-linki) | |||||||||
Internet Explorer > Araçlar > Internet Seçenekleri > Programlar > E-posta > Hotmail seçili olduğundan emin olun.
| |||||||||
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
Bi arkadasım doğrulama mailini sildii için doğrulatamadı henuz =) Tekrar bir doğrulama maili nerden atabilir kendine. Bu konularda cok deneyimli değil. Onun için detaylı anlatım olursa sevinirim. Simdiden tesekkürler. | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
account.live.com veya login.live.com dan giriş yapın biraz bekleyin en üstte doğrulama maili yollamak için tıklayın yazar ordan doğrulayabilirsiniz
| |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
başkaları da sormuş ama nickim değişmiyor nick@mynet.com olarak kalıyor değiştirilebilirse nasıl yapacağım | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
| e posta adresi dogrulama yapamıyorum
merhaba arkadaşlar. admin@hotmail.ch posta adresi aldım. e-posta adresinizi dogrulayın uyarı çıkıyor msn de. bunu dogrulamanın yolunu bilen varmı. Bu posta hesabı ile mail açamıyorum. acil bilgilerinize ihtiyacım var. | |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| İstediğiniz uzantıda E-mail adresi almak Arkadaşlar istediğiniz uzuntıda msn adresi alabiliyosunuz. Mesela isminiz@soyisminiz.com vb. istediğiniz şeyi yazın oluyor. Anlatıma geçiyorum. 1-İlk olarak Microsoft Corporation giriyoruz. Oradan da Manage Your Profile tıklıyoruz. ![]() 2- Karşımıza çıkan sayfada Edit My Contact Preferences tıklıyoruz. ![]() 3- Buradan da Sign up now tıklıyoruz ![]() 4- Buradaki formu dolduruyoruz ![]() 5- Son olarakta yandaki boş kutucuğa açacağımız msn adresini yazıyoruz ve I Accept tıklıyoruz ![]() Ve msn adresimiz hazır. Güle güle kullanın ... Son Düzenleyen blackfukkametal; 08-10-2007 @ 18:05. Sebep: Sembol Koymayı Unutmuşum :) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 4 Hafta Önce 19:07 |
| Mc'lerin MySpace Adresleri - Rap'çilerin Space Adresleri | meloncolic | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 130 | 4 Hafta Önce 19:43 |
| Ünlülerin MSN adresleri var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 12-10-2009 16:27 |
| Dış Türkler: Türkiye Dışındaki Türk Boy ve Kavimleri | Blue Blood | Diğer Türk Toplulukları | 52 | 28-09-2007 04:35 |
| Türkiye Dışındaki Osmanlı Eserleri | virtuecat | Osmanlı İmparatorluğu | 6 | 05-11-2006 00:20 |