| | #51 (mesaj-linki) | |
| @w.cn uzantılı mail adresi alma | |
|
| | #52 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma
ya ben bunu onaylatamadım acdım msn yi tşkler ama anlatmamıssınız ki onaylam linki goremiyıorum mail faeln gelmiyor saygılarımla bk
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |||||||||
iide nerde dopgrulayalım adresimizi kardeşim. meseka benim delimisin@deliyim.com gibi adresim var e msn yapmak istiyorum hangi link nerden nasıl sen yolu soyle ben dogrulatırım mailime gidip.
arkadaslar farklı bir mail adresiyle msn kullanmak istiyorsanız assagıdaki linkten baslamalısınız.Bunu vermeyi kimse akıl edememis sanırım cebellesip durduk burda buyrun!! admin arakdaslarda sabıtlesinler bu linki lutfen aramaktan anam agladı yahu ![]() TIKLAYINNNNNN ................ .......... ........... Son Düzenleyen NeutralizeR; 12-12-2007 @ 02:39. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #54 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #55 (mesaj-linki) | |
| Kendi Alanadımla Msn Alamıyorum ?
merhaba.. ahmetcakir.com diye bir alanadım var. ne yaptıysam halil@ahmetcakir.com u alamadım. ama bunun dışında ki hertürlü adresi alabiliyorum.ama bana bi yararı yok. bu durumu nasıl aşarım | |
|
| | #56 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendi Alanadımla Msn Alamıyorum ?
Ne demek alamıyorum? Daha önceden alındı mı diyor, ne hata veriyor?
| |
|
| | #57 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Kendi Alanadımla Msn Alamıyorum ?
| |||||
|
| | #58 (mesaj-linki) | |
|
şöyle bir hata veriyor... The e-mail address is already in use. To continue, do one of the following:
şimdi.. halil@ahmetcakir.com ile Oturum Aç adresinde oturum açıyorum. Hesap bilgilerini girin Oturum açtığınız hesapta bazı gerekli bilgiler eksik. Oturum açma işlemini tamamlamak için aşağıdaki bilgileri girin. diyor. gerekli olan bütün alanları dolduruyorum ancak bu seferde... Hesap bilgilerini girin Bilgileriniz güncellepştirilirken hata oluştu. Bilgiler kaydedilmiş veya kaydedilmemiş olabilir. Sürece devam etmek için lütfen yeniden oturum açın. diye bir hata veriyor... messenger ı açıyor girmeye çalışıyorum onda ise 80048826 hatasını alıyorum... domains.live.com adresine bütün hesaplarıma giriş yapıp baktım domainim ekli değil... hâlâ yardımlarınızı bekliyorum.... Son Düzenleyen ahmetgns; 30-01-2008 @ 02:13. | |
|
| | #59 (mesaj-linki) | |||||
Sağ üstte zaten oturumunuz açık görünüyorsa, önce oturumunuzu kapatın sonra da tüm işlemleri yeniden gerçekleştirin. @domain.com uzantılı gerçek bir email adresiniz olmadığı sürece, Messenger'da onaylanmamış hesap olarak görünür hesabınız. | |||||
|
| | #60 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| hotmail ac msn, msn hotmail ac, |
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 4 Hafta Önce 19:07 |
| Mc'lerin MySpace Adresleri - Rap'çilerin Space Adresleri | meloncolic | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 130 | 4 Hafta Önce 19:43 |
| Ünlülerin MSN adresleri var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 12-10-2009 16:27 |
| Dış Türkler: Türkiye Dışındaki Türk Boy ve Kavimleri | Blue Blood | Diğer Türk Toplulukları | 52 | 28-09-2007 04:35 |
| Türkiye Dışındaki Osmanlı Eserleri | virtuecat | Osmanlı İmparatorluğu | 6 | 05-11-2006 00:20 |