Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-01-2008   #61 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma

Turx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
işleri zaten ff den yapıyorum. otorum kapalı. @ahmetcakir.com da benim zaten. sorun kendi alanadımdan msn alamamam
O halde Internet Explorer'a geçip deneyiniz. "Bu adres kullanımda" uyarısı veriyor, oturum açmayı denediniz mi peki?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-01-2008   #62 (mesaj-linki)
Turx

evt. denedim giriyor..

Hesap bilgilerini girin

Oturum açtığınız hesapta bazı gerekli bilgiler eksik. Oturum açma işlemini tamamlamak için aşağıdaki bilgileri girin.

diyor.

gerekli olan bütün alanları dolduruyorum ancak bu seferde...

Hesap bilgilerini girin

Bilgileriniz güncellepştirilirken hata oluştu. Bilgiler kaydedilmiş veya kaydedilmemiş olabilir. Sürece devam etmek için lütfen yeniden oturum açın.

diye bir hata veriyor...

messenger ı açıyor girmeye çalışıyorum onda ise 80048826 hatasını alıyorum...

domains.live.com adresine bütün hesaplarıma giriş yapıp baktım domainim ekli değil...
Eski 29-01-2008   #63 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Turx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
evt. denedim giriyor..

Hesap bilgilerini girin

Oturum açtığınız hesapta bazı gerekli bilgiler eksik. Oturum açma işlemini tamamlamak için aşağıdaki bilgileri girin.

diyor.

gerekli olan bütün alanları dolduruyorum ancak bu seferde...

Hesap bilgilerini girin

Bilgileriniz güncellepştirilirken hata oluştu. Bilgiler kaydedilmiş veya kaydedilmemiş olabilir. Sürece devam etmek için lütfen yeniden oturum açın.

diye bir hata veriyor...

messenger ı açıyor girmeye çalışıyorum onda ise 80048826 hatasını alıyorum...

domains.live.com adresine bütün hesaplarıma giriş yapıp baktım domainim ekli değil...
Hesap bilgilerini girmeyi farklı tarayıcılarda denediniz mi? Sonuç alamıyorsanız sorun karşı tarafta demektir. MSN Support'a ulaşmayı deneyebilirsiniz.

https://support.live.com/eform.aspx?...lid&ct=eformts
Eski 29-01-2008   #64 (mesaj-linki)
Turx

evt. ff ,opera ve exporler ile denedim aynı sorun.. şu msn in bi telefon numarası yok mu ?
Eski 30-01-2008   #65 (mesaj-linki)
AtLantis1984

Ya aRkadasım bu uyarı qeLiyor ben farklı bi web sitesi uzantılı msn acmak istedim ama oLmadı 2. adımdan sonra bu uyarı qeliyor

E-posta adresinizi ve parolanızı oluşturun

E-posta adresinizin @ simgesinden sonraki bölümü (live.com, hotmail.com, msn.com veya passport.com gibi) "ayrılmış bir etki alanının" parçasıdır. Lütfen başka bir e-posta adresi yazın.

napmam qerek ?
Eski 31-01-2008   #66 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

AtLantis1984 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya aRkadasım bu uyarı qeLiyor ben farklı bi web sitesi uzantılı msn acmak istedim ama oLmadı 2. adımdan sonra bu uyarı qeliyor

E-posta adresinizi ve parolanızı oluşturun

E-posta adresinizin @ simgesinden sonraki bölümü (live.com, hotmail.com, msn.com veya passport.com gibi) "ayrılmış bir etki alanının" parçasıdır. Lütfen başka bir e-posta adresi yazın.

napmam qerek ?
Başka bir etki alanına bağlı bir e-posta adresi yazmanız gerek.

Hangi uzantılı bir e-posta kaydettirmek istiyorsunuz ki?
Eski 31-01-2008   #67 (mesaj-linki)
aGuuuuu

Domaini arattırırken burayLa denk geLdim ? sersem.org maiL nasıL aLdın 1. cok merak ediOrm .. SERSEM.ORG DOmaini ßana aitti .. ancak uzatmayı unuttum we yaßancı ßi adam aLmı$tı tekrardan ßenim oLucak ..
Eski 25-02-2008   #68 (mesaj-linki)
turkeylicabbar

ya birader link yoq
Eski 28-02-2008   #69 (mesaj-linki)
mametusta

kardeş E-posta adresini güncelle diyorum 2 saattir güncelliyor diyor bişey çıkmıyor
Eski 29-02-2008   #70 (mesaj-linki)
enis89

Benim web sitem var admin@....com diye email kayit ettim cpanel den E mail bolumunden bakabiliyorum admin icin dogrulama mail geldi dogruladim ve baya bu sekil hesabi kullandim sonra domains.live.com adresine kayit oldum bilirsiniz sitenizin uzantisinda mail adresi alinabiliyor orada soyle bir acik gibi birşey var misal administrator-webmaster ve bunun gibi bir cok adres alinabilir onlari iptal edebiliyorsunuz ancak! kontrol edmek gerekiyor... en garip sorun ise admin hesabimi sildim ve tekrar oluşturamadim mail falan gelmedi cpanel den baktim olmadi tekrar domains.live dan kendime admin olarak hesap oluşturdum ve tüm sorunlar ortaya cikti başka kişiler admin@...com u ekleyince bana uyari gelmiyor! Dosya/Araclar/Gizlilik sekmesinde sizi ekleyen kişinin adresini silemessiniz bende tüm adresler silinebiliyor sanki onlar beni silmiş? sadece ben kişi eklersem karşiya uyari geliyor başka birşey gelmiyor dünden beri ugrasiyorum daha cozemedim...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 4 Hafta Önce 19:07
Mc'lerin MySpace Adresleri - Rap'çilerin Space Adresleri meloncolic Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 130 4 Hafta Önce 19:43
Ünlülerin MSN adresleri var mı? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 12-10-2009 16:27
Dış Türkler: Türkiye Dışındaki Türk Boy ve Kavimleri Blue Blood Diğer Türk Toplulukları 52 28-09-2007 04:35
Türkiye Dışındaki Osmanlı Eserleri virtuecat Osmanlı İmparatorluğu 6 05-11-2006 00:20