| | #71 (mesaj-linki) | |
|
ben yeni bi msn adresi aldım ancak mail sayfasını vermiyor msn adresi şu şekilde ism@ism.com nasıl ala bilirim mail sayfasını yardımlarınız için şimdiden teşşekürlerimi sonarım Birleştirilen ileti: mail sayfası almak için baş vurdum ama bi hata verdi sanırım bu hata şu The e-mail address is already in use. To continue, do one of the following:
Son Düzenleyen ahmetgns; 06-03-2008 @ 22:00. Sebep: Sorunuzu tek bir konuya gönderin | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
E-posta adresi zaten kullanımda. Devam etmek için aşağıdakilerden birini yapın:
| |||||
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma ya bn önceden üye olmuştum doğrulamamıştım şimdi nasıl doğrulucam ? | |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma | |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Tıkladım mail gönderildi dedi fakat adres doğrulanmadığı için maile girmiyo ? | |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma
| |||||
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma ahmetgns katılıyorum. adresi aldıgınız zaman adresin mail alanına giremiyorsunuzki gelen maillere bakılsın.
| |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma adım@sitem.com şeklinde msn adresi yaptık fakat hotmail posta kutusu gibi mailleri göremiyoz hotmail posta kutus gibi maillerimiz nasıl göre biliriz gelen ve gönderme gibi ? oturum açtığımızda | |
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu AçmaEğer Windows Live ID olarak kaydettirdiğiniz alan adı gerçekten bir e-posta hizmet sağlayıcısıysa (yani bu hizmeti vermeyen sahte bir alan adıyla kaydolmadıysanız) ve POP3 desteği varsa Messenger Plus! Live'ı yükleyerek onun Harici E-Posta Hesapları özelliği ile bu hesapları kontrol edebilirsiniz. Messenger Plus! Live'ı yüklemek ve E-Posta Hesapları ile ilgili bir örnek için MsXLabs'ın Messenger Plus! forumundaki İğneli konu ile "....Mynet hesabınızı kontrol edin" başlıklı yazıyı inceleyin. | |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
| Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Eminim ki bir çoğumuz bu yöntemi biliyordur ama bilmeyenler için ben yine de anlatayım ![]() İlk olarak https://accountservices.passport.net...f?sl=1&lc=1055 bağlantısına tıklıyoruz. ![]() Bağlantıya tıkladığımızda karşımıza yukarıdaki pencere çıkacak. Ve bize 2 seçenek sunulacak. Biz, istediğimiz gibi bir adresi ücretsiz edinmek için, "Evet, e-posta adresim kullanılsın" seçeneğini tıklayacağız. ![]() Çıkan penceredeki "E-posta adresi" yazan bölüme "xxxxx @ xxxxx . com" şeklinda adresinizi yazabilirsiniz. Kalan bölümleri de kendinize göre doldurunuz. ![]() Sonra yazdığınız adresi tekrar yazıp doğrulayınız. Bu kadar! Artık istediğiniz uzantıda mSN adresiniz ile oturu açabilirsiniz! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| hotmail harici msn acma, msn mail kutusu acma, |
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 4 Hafta Önce 19:07 |
| Mc'lerin MySpace Adresleri - Rap'çilerin Space Adresleri | meloncolic | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 130 | 4 Hafta Önce 19:43 |
| Ünlülerin MSN adresleri var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 12-10-2009 16:27 |
| Dış Türkler: Türkiye Dışındaki Türk Boy ve Kavimleri | Blue Blood | Diğer Türk Toplulukları | 52 | 28-09-2007 04:35 |
| Türkiye Dışındaki Osmanlı Eserleri | virtuecat | Osmanlı İmparatorluğu | 6 | 05-11-2006 00:20 |