| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma
bende bişi soruyum mesela ben @bugi.nfl diye açtım böyle bir domain mi diyolar ne nerden alabilrim ya da böyle bi hesabın gelen kutusunu nası aktifleştirebilirm
| |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
nası oluo yha bu
| |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
slm hocam ben bir türlü e-postamı doğrulayamadım bana şu yazı çıkıyor ve e-posta adresimede herhengi bir ileti gelmedi passport.net doğrulama hesabını yaparken şu yazıyla karşılaşıyorum
| |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
merhaba farklı bi adresten mail aldım fakat hotmailimi açamıyorum gelen maillerime bakamıyorum arkadaşlarımla bu adresten görüşebiliyorum fakat gönderdikleri mailleri alamıyorum. adresi doğrulamanız gerekli diyor doğrulama mailini yolluyorum fakat gelen kutusu veya hotmaili açamıyorum her seferinde doğrulama maili istiyor yollandı diyor ama göremiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
| |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma - Tekil Mesaj - MsXLabs <<< Bu yazıyı devamındaki birkaç yazıyı okuyabilirsiniz.
| |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
YA BENM GELEN KLASÖRÜNÜ AÇINCA OUTLOOK EXPRESS GELİO ORDADA BİŞE YAZMIO YARDIMCI OLUN NOLUR ÇOK LAZIM YA
| |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma | |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |||||
Evet böyle olması doğal. Farklı bir e-posta adresi aldığınızda, hotmail tarafından saadece messenger desteği aktif edilir. Diğer tüm e-posta işlemleri o mail adresini aldığınız yere bağlıdır. Bu nedenle mail işaretine tıkladığınızda outlook açılıyor. SMTP ayarlarını yaparak, outlook da mevcut adresinizi kullanabilirsiniz. | |||||
|
| | #89 (mesaj-linki) | |
OlmuyoR arkadasım olmuyor Bana biri tam oLarak anlatabılırmı msn wereyım ıstersenız bı yapamadım 3 kere denedım maıl gelmedı Son Düzenleyen EmnJan; 11-11-2008 @ 22:23. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
arkdaslar ben knightonlinede actıgın hesaba yonlendırdım hesap dogrunamadıgı ıcın sıfremı degıstıremıyorum bunun ıcın msn adresını dogrulamam lazım evet ben de konuyu acan arkdasın aynısını yaptım maiil gelmedı banada bunu nasıl yapacaz bır anlatırsa ıyı olacak maıl hemen gelıyormu yoksa bellı bır sure beklıyormuyuz | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, adresleri, adreslerle, dışındaki, hotmail, msn, oturumu |
| hotmailimi ac, hotmailini ac, kendine msn ac, kendine oturum ac, msn ac kendine, |
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 4 Hafta Önce 19:07 |
| Mc'lerin MySpace Adresleri - Rap'çilerin Space Adresleri | meloncolic | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 130 | 4 Hafta Önce 19:43 |
| Ünlülerin MSN adresleri var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 12-10-2009 16:27 |
| Dış Türkler: Türkiye Dışındaki Türk Boy ve Kavimleri | Blue Blood | Diğer Türk Toplulukları | 52 | 28-09-2007 04:35 |
| Türkiye Dışındaki Osmanlı Eserleri | virtuecat | Osmanlı İmparatorluğu | 6 | 05-11-2006 00:20 |