Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-07-2008   #81 (mesaj-linki)
Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma

bende bişi soruyum mesela ben @bugi.nfl diye açtım böyle bir domain mi diyolar ne nerden alabilrim ya da böyle bi hesabın gelen kutusunu nası aktifleştirebilirm
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 12-08-2008   #82 (mesaj-linki)
velitekinn

nası oluo yha bu
Eski 07-09-2008   #83 (mesaj-linki)
efsanevii

slm hocam ben bir türlü e-postamı doğrulayamadım bana şu yazı çıkıyor ve e-posta adresimede herhengi bir ileti gelmedi passport.net doğrulama hesabını yaparken şu yazıyla karşılaşıyorum The e-mail address is already in use. To continue, do one of the following:
  • You may have already signed up with this e-mail address. If you have a hotmail.com or msn.com address, you're already signed up. Sign in now.
  • If you haven't signed up, make sure you typed the address correctly.
  • Someone else may have signed up with your e-mail address. To find out, go here. lütfen yardımcı olun şimdiden tşk.ler....
Eski 12-09-2008   #84 (mesaj-linki)

merhaba farklı bi adresten mail aldım fakat hotmailimi açamıyorum gelen maillerime bakamıyorum arkadaşlarımla bu adresten görüşebiliyorum fakat gönderdikleri mailleri alamıyorum. adresi doğrulamanız gerekli diyor doğrulama mailini yolluyorum fakat gelen kutusu veya hotmaili açamıyorum her seferinde doğrulama maili istiyor yollandı diyor ama göremiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Eski 16-09-2008   #85 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

dipdiver adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba farklı bi adresten mail aldım fakat hotmailimi açamıyorum gelen maillerime bakamıyorum arkadaşlarımla bu adresten görüşebiliyorum fakat gönderdikleri mailleri alamıyorum. adresi doğrulamanız gerekli diyor doğrulama mailini yolluyorum fakat gelen kutusu veya hotmaili açamıyorum her seferinde doğrulama maili istiyor yollandı diyor ama göremiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Microsoft'un sunduğu @live.com, @hotmail.com gibi bir uzantıdan başka bir uzantıyla kaydolursanız, Microsoft bu hesabınız için bir e-posta gelen kutusu sağlamaz. Bu gelen kutusuna siz daha önceden sahip olmalıydınız ya da alabiliyorsanız şimdi öyle bir hesabı ilgili uzantıyı veren sağlayıcıdan açmalısınız. Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma - Tekil Mesaj - MsXLabs <<< Bu yazıyı devamındaki birkaç yazıyı okuyabilirsiniz.
Eski 08-10-2008   #86 (mesaj-linki)

YA BENM GELEN KLASÖRÜNÜ AÇINCA OUTLOOK EXPRESS GELİO ORDADA BİŞE YAZMIO YARDIMCI OLUN NOLUR ÇOK LAZIM YA
Eski 09-10-2008   #87 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

onurerdil adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
YA BENM GELEN KLASÖRÜNÜ AÇINCA OUTLOOK EXPRESS GELİO ORDADA BİŞE YAZMIO YARDIMCI OLUN NOLUR ÇOK LAZIM YA
Sorun olarak nitelendirdiğiniz ve çözümü hakkında yardım istediğiniz şeyi daha açık bir şekilde dile getirirseniz yardımcı olabiliriz.
Eski 09-10-2008   #88 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

onurerdil adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Evet böyle olması doğal. Farklı bir e-posta adresi aldığınızda, hotmail tarafından saadece messenger desteği aktif edilir.

Diğer tüm e-posta işlemleri o mail adresini aldığınız yere bağlıdır.

Bu nedenle mail işaretine tıkladığınızda outlook açılıyor. SMTP ayarlarını yaparak, outlook da mevcut adresinizi kullanabilirsiniz.
Eski 11-11-2008   #89 (mesaj-linki)
EmnJan

OlmuyoR arkadasım olmuyor

Bana biri tam oLarak anlatabılırmı msn wereyım ıstersenız bı yapamadım 3 kere denedım maıl gelmedı

Son Düzenleyen EmnJan; 11-11-2008 @ 22:23. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 14-12-2008   #90 (mesaj-linki)
windchildren566

arkdaslar ben knightonlinede actıgın hesaba yonlendırdım hesap dogrunamadıgı ıcın sıfremı degıstıremıyorum bunun ıcın msn adresını dogrulamam lazım evet ben de konuyu acan arkdasın aynısını yaptım maiil gelmedı banada bunu nasıl yapacaz bır anlatırsa ıyı olacak

maıl hemen gelıyormu yoksa bellı bır sure beklıyormuyuz
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açma, adresleri, adreslerle, dışındaki, hotmail, msn, oturumu
hotmailimi ac, hotmailini ac, kendine msn ac, kendine oturum ac, msn ac kendine,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 4 Hafta Önce 19:07
Mc'lerin MySpace Adresleri - Rap'çilerin Space Adresleri meloncolic Türkçe RAP/Hip-Hop Underground 130 4 Hafta Önce 19:43
Ünlülerin MSN adresleri var mı? Ziyaretçi Soru-Cevap 18 12-10-2009 16:27
Dış Türkler: Türkiye Dışındaki Türk Boy ve Kavimleri Blue Blood Diğer Türk Toplulukları 52 28-09-2007 04:35
Türkiye Dışındaki Osmanlı Eserleri virtuecat Osmanlı İmparatorluğu 6 05-11-2006 00:20