| | #1 (mesaj-linki) | |
| Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu AçmaMSN/Hotmail dışında kullanmakta olduğunuz email adresleriyle MSN Messenger 'da nasıl oturum açacaksınız? http://www.passport.comadresine gidip Passport'a mevcut email adresinizle kayıt olunuz. Ardından MSN Messenger'da Passport'a kayıt yaptırdığınız email adresinizle oturum açınız. MSN Messenger'ın Dosya menüsü altından "Email adresimi/Hesabımı doğrula" seçeneğine tıklayınız. MyNet'te, Superonline'da, kendi domain'inizde vs olan email adresinize onay/kontrol mail'i gelecektir. Ona tıklayarak kayıt/doğrulama işlemini tamamlayınız... Resimli Anlatım: http://www.passport.net adresine gidin ve sol tarafta bulunan "Kaydol" bağlantısına ya da direkt olarak aşağıdaki bağlantıya tıklayın: accountservices.passport.net Snap1.gif Evet'i işaretli bırakarak devam edin. Snap2.gif Devam'a tıklayın. Kutucuğa email adresinizi girin. Snap3.gif Kabul Ediyorum'a tıklayın. Snap4.gif Devam'a tıklayın. Gelen kutunuza gidin. Hangi hesabı kaydediyorsanız o hesabın gelen kutusuna gideceksiniz. Doğrulama email'ini göremiyorsanız Önemsiz E-posta klasörüne göz atın ya da bir süre bekleyin. Email geldikten sonra talimatları uygulayın. Snap5.gif Snap6.gif Snap7.gif Geçmiş olsun... Son Düzenleyen NeutralizeR; 12-12-2007 @ 02:38. Sebep: Resimli anlatım eklendi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail - MSN email adresleri dışındaki adreslerle...
Resimli anlatım eklendi. Bakalım şimdi ne yapacaksınız!? | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Benim Anlamadığım xxx@xxx.com Böyle Bir Domain Adı Yok Biliyorsunuz Öyle Bir Mail Açıp Mı Onaylıyoruz Yoksa --- Gibi Olan Bir Domaini ve Adresi mi Onaylıyoruz ? Son Düzenleyen NeutralizeR; 29-02-2008 @ 19:26. Sebep: adres silindi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma
bana mail geldi ama farklı şeyler yazıyor onaylamam için link yok
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
geldi ama onay linki yok ve açtığımda e-mail adres onaylanmadı diyerek açıyor
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
|
abiya bir türlü onaylayamıyorum daha doğrusu gelen kutusu nerede hotmailde açılıyoaçılmasınada olmuyor pasportdadır Son Düzenleyen NeutralizeR; 06-05-2006 @ 22:07. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma email@adresim.com bir e-mail adresiniz varsa, kesinlikle e-mail'lerinize bakacağınız bir yerde vardır. hotmail'den bir adresiniz varsa hotmail'den bakarsınız gmail'den adresiniz varsa gmail'den bakarsınız örnek olarak bunlar veya msxlabs'dan varsa msxlabsın e-mail'lerine bakılan yerden bakarsınız.Sizde Mail aldığınız siteden bakarsınız. Onaylanma mesajınada e-mail'lerinize baktığınız yerden onaylıyacaksınız. Onaylanma mesajı nerde oluyor nasıl yapılıyor diye soranlar içni ilk mesajda resimli olarak açıklanma yapılmış zaten, ama hala yapamıyorum diyenler e-maillerine baktıkları yeri kontrol etsinler. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
abi wallaha birşey anlmdım ben mesajları nerden pakacam ben oradan mesala gmail uzantılı aldım ordanmı
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, adresleri, adreslerle, dışındaki, hotmail, msn, oturumu |
| farkli msn acma, msn email ac, msn hotmail oturum ac, msn mail ac, msn mail kutusu, |
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de oturumu neden kapatamıyorum? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 4 Hafta Önce 19:07 |
| Mc'lerin MySpace Adresleri - Rap'çilerin Space Adresleri | meloncolic | Türkçe RAP/Hip-Hop Underground | 130 | 20-10-2009 19:43 |
| Ünlülerin MSN adresleri var mı? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 18 | 12-10-2009 16:27 |
| Dış Türkler: Türkiye Dışındaki Türk Boy ve Kavimleri | Blue Blood | Diğer Türk Toplulukları | 52 | 28-09-2007 04:35 |
| Türkiye Dışındaki Osmanlı Eserleri | virtuecat | Osmanlı İmparatorluğu | 6 | 05-11-2006 00:20 |