| | #91 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
ya bu msn de çevrimdışı takılanları nasıl bula bılrız bılen varmı pekı veya bır yöntemı olan varmı
| |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Son Düzenleyen ahmetgns; 10-10-2007 @ 02:11. Sebep: Bağlantıyı değiştirdim | |||||
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
ya beyler bu konuda bişe solicem msn de engelleyenleri programla dilde bi siteden bakıyom ve gosteriyo site adresi bu xxx buraya msn adresinizi ve şifrenizi yazıyosunuz sizi engelleyenleri goruyosunuz ben denedim oldu yeni uyeyim sitede verilkmişmi verilmemişmi bilmiyom ama yinede denemekte yarar var Son Düzenleyen NeutralizeR; 12-10-2007 @ 06:22. Sebep: verilen adres geçersiz | |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)hiç bir sekilde engelleyenler görünemes ve her web sitesine şifre yazılması güvenlik açısından iyi değildir... | |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
ya engelleyenleri nasıl görcez bu konuda bana yardım edermisiniz
| |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |
Mikropçuk_11, bu mesajdan geriye doğru okumaya başla, gönülçelen adlı bir kullanıcının ve ardından benim mesajımı görünce dur, o mesajlar sana istediğin şeyi anlatacak.
| |
|
| | #97 (mesaj-linki) | |
messenger discovery programı sayesinde sizi sileni otomatikman görebiliyoruz
| |
|
| | #98 (mesaj-linki) | |
peki daha önce ben sayfamı açankişileri görüyordum stuff programından programı kurdum live plus ama live göremiyorum 7.5 vardı nasıl yapacam yardımcı olurmuusnuz
| |
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
StuffPlug eskiden bir Messenger Plus! eklentisiydi, yani önce Plus!'ı yüklemeniz gerekirdi. Şimdi Windows Live Messenger sürümü Messenger Plus! Live'dan bağımsız olarak yüklenebiliyor. Ama bu yeni sürümünde bu özelliği sunmuyor. Dediğin özelliği sunan program MessengerDiscovery Live. Ama artık bu özellik kesin sonuç vermez. Zaten StuffPlug'ın özelliği kaldırmasının sebebi de bu.
| |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar bırakın sizi eklemeyen kişlerin yada tanımadığınız tanıyıpta engelleyen tanımayıpta sizi ekleyip engelleyen sizi tanıyıpta engelleyen kişileri bunlar boş işler ama ben bunları boşuna yazıyorum sanki beni dinleyenmi var ?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| engelleyenler, kişi, listesinden, msn, msnde, silenler |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 66 | 2 Saat Önce 13:13 |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak | onurfb_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 04-09-2008 13:08 |
| Engellenen Kişi listesinden kurtulma | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 07-04-2008 20:08 |