| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
selam arkadaşlar ben çevrimiçi olan birinin nesaman oldunu gösteren bi program veya buna benzer birşeyin olupolmadığını sormak istiyorum bilen varsa söylerse sevinirim teşekkürler
| |
|
| | #53 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Alıntı:
İkiiiiiiiiii şunu mu sormak istedin: Ben çevrimiçi iken başkaları çevrimiçi olmuş olsalar ama ben onları o an farketmesem, daha sonra bunlar ne zaman girmiş internete diye bakabileceğim birşey var mı? Eğer sorun buysa evet var. Windows Live Messenger kullanıyorsan Messenger Plus! Live MSN Messenger 4.7 ila 7.5 kullanıyorsan Messenger Plus! 3 indireceksin, yükleyeceksin, ve bu programların Olay Görüntüleyicisini kullanacaksın. | ||
|
| | #54 (mesaj-linki) | |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler Alıntı:
| ||
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
ben başka bişey sormak istiorum. yeni bi konu başlığı açtım sormak için ama bi de buraya yazim dedim. bi süre önce, bi arkadaşımla görüştüğümü zannederken onun msn şifresini alan kişiyle görüştüğümü farkettim. bunun ardından benim de şifremi alabilir diye engelleyip sildim. bu süre içinde de ondan herhangi bir dosya vs. almadım. 2 gün sonra, msnmi açtığımda engelleyip sildiğim başka bi arkadaşımın isminin yanında diğer arkadaşlarımın anlık iletilerinin çıktığını farkettim. iletiler sürekli değişiodu. bu nasıl oluyo? yani bunu yapmak için birinin benim msn kişi listemden haberdar olması gerekio dimi? ve acaba bu arkadaşımın şifresini kıran kişi olabilir mi? ya da engelleyip sildiğim diğer arkadaşım bunu yapabilir mi? çünkü ondan daha önce dosya almıştım. kafam çok karıştı. cevap bekliorum, çok önemli yaa... bu arada iki ayrı arkadaştan bahsediorum:, 1- şifresi kırılan arkadaşım 2- engelleyip sildiğim arkadaşım... bu arada discovery ile engelleyen anlaşılmıyo. dmsnde de çıkmıyo. ayrıca, ne blockstatus.com, ne kimengellemis.com ne de msngeeks.com gibi siteler işe yarıyo. bi kişi dikkatsiz ya da aptal değilse (ya da önemsemiorsa) , gizlilikteki, durumumu sadece izinli listemdekiler görebilir seçeneğini işaretliodur büyük ihtimalle... Son Düzenleyen minervadionisos; 22-07-2007 @ 02:21. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick ve Nick Çeşitleri | ekaraot | Diğer MSN Messenger İçerikleri | 157 | 5 Dakika Önce 21:44 |
| MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3768 | 1 Saat Önce 20:46 |
| MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri | BrookLyn | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 115 | 2 Hafta Önce 21:42 |
| MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 495 | 4 Hafta Önce 20:29 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||