| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
zaten dinleyemez arkadaşım okurlar; üyeler sağdece yazılanları okurlar konuşamaz , göremez ve bizleri duyamazlar
| |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)1- Araçlar (Tools) 2- Seçenekler (Options) ‘e tıklayın. 3- Gizlilik (Privacy) bölümüne girin. İsim listesindeki isimlerin üzerine gelip sağ tıkladığınızda, açılan menüde “Sil” (Delete) seçeneği çıkıyorsa karşı taraf sizi .MSN listesinden silmiş demektir. | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)
Paralı msn plus ve premium hesaplarına nasıl sahip olabiliriz sayın NeutralizeR | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |||||
Microsoft Online Services - MSN Premium & MSN Premium for Bell Sympatico Subscribers | |||||
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
ya silenleri anladıkda engelliyenleri göremiyomuyuz
| |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |||||
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) | |||||
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
bir keresinde msnimin çalınmasına ramak kalmıştı, o zaman önlem olarak 2. yedek bir msn adresi oluşturmuştum. Sonra eski msndeki kişileri kaydedip yenisinde eklemiştim ( bi seferde herkesi eklemenin bi yöntemi vardı ama hatırlamıyorum şu an ) .Ama sonuç epey komik olmuştu. eskisinde beni engelleyenler yenisinde çevrim içi olunca acayip hoş olmuştu. ( masal gibi anlatım galiba )
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
Arkadaslar sizi silenleri bulmak cok kolay yalniz engelleyenleri bulmaniz cok zor fakat imkansiz degildir.Yani sizi kim engellemis onu rahatlikla bulabilirsiniz.Fakat konu acamiyorum eger izin verilirse onuda size rahatlikla anlatirim , paylasim gerek yoksa bir anlamiyok bu ortamin.Sadace konu acmama yardimci olun yeter.Emege saygi lutfen .. ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar size bi link vericem *** burda ıd denen yere adresi altada şifreyi yazıosunuz başta bende kasmıştım şifre vermek konusunda ama gayet güvenli kullanan arkadaşlarım tavsiye ettiler tek tek kimin engelledini ve listesinden sildini görebilirssiniz Son Düzenleyen NeutralizeR; 11-12-2007 @ 21:22. Sebep: geçersiz site bağlantısı | |
|
![]() |
| Etiketler |
| engelleyenler, kişi, listesinden, msn, msnde, silenler |
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MSN'de Kişi Listesi Ekleme Sorunu | EfthaLia | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 65 | 2 Gün Önce 00:45 |
| "Sizi sildi" Uyarısının Çıkmaması Sorunu ve Cevabı | ahmetgns | MessengerDiscovery | 8 | 15-10-2009 14:56 |
| Msn'de Çizimler - Msn'de Çizilen Resimler | Gabriella | Komik Resimler/Karikatürler | 13 | 16-09-2009 13:44 |
| E-Mail Gelmesini Engellemek ve Sizi Engelleyenleri Anlamak | onurfb_ | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 14 | 04-09-2008 13:08 |
| Engellenen Kişi listesinden kurtulma | levoank | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 07-04-2008 20:08 |