Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 21-07-2007   #51 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

Alıntı:
beno adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben o resım yonetıcısı kullan ıptal etme secenegını bulamıorummmmm nerde?
hem orda resımlerı surukleyıp bırakın dıo nerden suruklıcez anlamadım.ben bı resım tutup surukluorum oluo.
discovery/settings/windows live messenger; en alt secenek...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 21-07-2007   #52 (mesaj-linki)
ozkanusta
Varsayılan Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler)

selam arkadaşlar ben çevrimiçi olan birinin nesaman oldunu gösteren bi program veya buna benzer birşeyin olupolmadığını sormak istiyorum bilen varsa söylerse sevinirim teşekkürler
Eski 21-07-2007   #53 (mesaj-linki)

Alıntı:
ozkanusta adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam arkadaşlar ben çevrimiçi olan birinin nesaman oldunu gösteren bi program veya buna benzer birşeyin olupolmadığını sormak istiyorum bilen varsa söylerse sevinirim teşekkürler
Biiiiiiiiiir bu soru bu konuda sorulmaz.
İkiiiiiiiiii şunu mu sormak istedin: Ben çevrimiçi iken başkaları çevrimiçi olmuş olsalar ama ben onları o an farketmesem, daha sonra bunlar ne zaman girmiş internete diye bakabileceğim birşey var mı? Eğer sorun buysa evet var. Windows Live Messenger kullanıyorsan Messenger Plus! Live MSN Messenger 4.7 ila 7.5 kullanıyorsan Messenger Plus! 3 indireceksin, yükleyeceksin, ve bu programların Olay Görüntüleyicisini kullanacaksın.
Eski 22-07-2007   #54 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler

Alıntı:
death_machine adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar,bi süre msn bloke 0.50 diye bi programcık vardı.çalışıyodu ama sonra virüs çıktı.evet trojen.mecbur sildim.nette aradım başka varmı diye var ama virüs içeriyo.yani doğal olarak yok artık böle bi program.ama discoveryi herkez bilir.ordan anlaşılıyo kimin sildiği engellediği.bende de var ve çok güzel.
ya bısı sorucam discovery ile engelleyen nasıl anlasılıo?sılenı kendı haber verıo da engelleyenı nasıl anlıoz?
Eski 22-07-2007   #55 (mesaj-linki)
minervadionisos

ben başka bişey sormak istiorum. yeni bi konu başlığı açtım sormak için ama bi de buraya yazim dedim. bi süre önce, bi arkadaşımla görüştüğümü zannederken onun msn şifresini alan kişiyle görüştüğümü farkettim. bunun ardından benim de şifremi alabilir diye engelleyip sildim. bu süre içinde de ondan herhangi bir dosya vs. almadım. 2 gün sonra, msnmi açtığımda engelleyip sildiğim başka bi arkadaşımın isminin yanında diğer arkadaşlarımın anlık iletilerinin çıktığını farkettim. iletiler sürekli değişiodu. bu nasıl oluyo? yani bunu yapmak için birinin benim msn kişi listemden haberdar olması gerekio dimi? ve acaba bu arkadaşımın şifresini kıran kişi olabilir mi? ya da engelleyip sildiğim diğer arkadaşım bunu yapabilir mi? çünkü ondan daha önce dosya almıştım. kafam çok karıştı. cevap bekliorum, çok önemli yaa...
bu arada iki ayrı arkadaştan bahsediorum:,
1- şifresi kırılan arkadaşım
2- engelleyip sildiğim arkadaşım...

bu arada discovery ile engelleyen anlaşılmıyo. dmsnde de çıkmıyo. ayrıca, ne blockstatus.com, ne kimengellemis.com ne de msngeeks.com gibi siteler işe yarıyo. bi kişi dikkatsiz ya da aptal değilse (ya da önemsemiorsa) , gizlilikteki, durumumu sadece izinli listemdekiler görebilir seçeneğini işaretliodur büyük ihtimalle...

Son Düzenleyen minervadionisos; 22-07-2007 @ 02:21. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
beni engelleyenler silenler, bi kişinin sizi engelleyip, engellendiğini gösteren program, kimin engellediğini gösteren program, msn de beni engelleyip silenler, msn de engelleyenleri gösteren program, msn de engelleyenleri gösteren site, msn de kimin engellediğini gösteren program, msn de silenleri gösteren program, msn engelleyenleri gösteren site, msn mi engelleyen, msn mi silenler ve engelleyenler, msnde engelleyen silenler, msnde engelleyip silenler, msnmi engelleyenler,
Konu Araçları

MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 157 5 Dakika Önce 21:44
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 3768 1 Saat Önce 20:46
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 115 2 Hafta Önce 21:42
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 495 4 Hafta Önce 20:29
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:49
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12575102 saniyede (52.95% PHP - 47.05% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR