MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-12-2005   #21 (mesaj-linki)
b&h
Cvp: MSN Spaces Hakkında Her Şey

arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum
ben space adresimin msn adresime dahil olmayanların haricindeki kişilerin görmesini istemiyorum bu mümkün mü
çünkü kişi engellemekten bıktım

Son Düzenleyen b&h; 29-12-2005 @ 17:05.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-12-2005   #22 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

b&h adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum
ben space adresimin msn adresime dahil olmayanların haricindeki kişilerin görmesini istemiyorum bu mümkün mü
çünkü kişi engellemekten bıktım
Tabiii ki :... ayarlarınıza girin "space" için diyorum ve ingilizceniz varsa sadece kişi listemdekiler görsün işaretini seçin save edin olsun bitsin :.. şu an muhtemelen "poeple" yani tüm msn kullanıcıları tarafından izlenmek için açıktır ondan > kolay gelsin
Eski 03-01-2006   #23 (mesaj-linki)
gelstat

MSN Spaces'ta Her Türlü HTML Kodunu Girebileceğiniz Alandaki 512 Karakterlik Limiti Kaldırmak İster Misiniz?

Şimdi ise 512 karakter sınırı olan bu alanın, karakter sınırını nasıl arttırabileceğinizi adım adım anlatmaya çalışacağım.

1)Öncelikle önceden yaratmış olduğunuz ve her türlü HTML kodunu gireiblecğeiniz bu alana girmek istediğiniz 512 karakterden fazla olan kodu yazın

2)Bundan sonraki adımda aşağıdaki kodda bulunan SizinAlanAdınız kısmını kendi alan adınızla değiştirerek (Örneğin http://spaces.msn.com/members/XXXXX <BURAYA SİZİN ADINIZI), bunu internet tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak "Enter" tuşuna basın.
HTML Kodu:
javascript:var e1=document.getElementById("htmlText");var e2=document.getElementById("moduleName");XMLHttp(" FormMethod=post&MethodType=savehtml&moduleName="+S impleEncode(e2.value)+"&showBorder=false&rawData=" +SimpleEncode(e1.innerHTML),"http://spaces.msn.com/members/SizinAlanAdınız/PersonalSpace.aspx?_c=CustomHTML&_c02_owner=1");vo id(location.reload());
3)Bu aşamayı da başarıyla gerçekleştirdikten sonra her türlü kodu girebileceğiniz alanınızdaki karakter sınırının artmış olacağını göreceksiniz. Karakter sınırını daha da arttırmak isterseniz bu adımları birkaç kez yeniden uygulamanız, bunun için yeterli olacaktır '''
Üst kısım alıntıdır

Arkadasım yukarda anlatmısında html'de nasıl 512 den fazla karakter kullanılacagını ,, ama ben bu yazının aynını baska bir adreste okumustum , sadece '' XXXXXX '' yerine baska bir isim vardı ve noktası noktasına aynıydı ve uygulamıstım olmadı .Şimdi diger yerde karakter eksikliği olmus olabilir diye senin yazından kodu kopyaladım , yine olmadı . Diger forumdaki arkdas soruma cevap yazmadı , belki sen beni bu konuda aydınlata bilirsin ,, kodları bir daha yazıp (kontrol amaclı ) daha ayrıntılı bir sekilde anlatabilirmisin.Yardımın için şimdiden teşekkürler ...

Son Düzenleyen NeutralizeR; 20-04-2007 @ 19:24. Sebep: Şahsi site reklamı yasaktır > üzgünüm yazınıza müdahale ettim
Eski 28-01-2006   #24 (mesaj-linki)
silent_buny

SORUMA HALA CWP GELMEMİŞ LÜTFEN BİRİ YARDIMCI OLSUN ARKİDİŞLER HOSTA UPLOAD ETMEK NE DEMEK???EĞER SAYFALARDA YASIOSA HANGİ SAYFA OLDUĞUNU SÖYLEYİN BARİ BEN BAKTIM FLASH MEDİA PLAYERIN NASIL YÜKLENECEĞİNİ ANLATAN BİR YER WAR AMA HOSTA UPLOAD ETMEK TAM OLARAK AÇIKLANMAMIŞ.....YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM
Eski 28-01-2006   #25 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

http://www.msxlabs.org/forum/showthread.php?t=688&page=5

Yukardaki linke'e tıkla ve 6. mesajı dikkatlice oku...Kolay gelsin.

Hosta upload etmek sözü mp3'ler için kullanılıyor sanırım...Bir şarkının .mp3 uzantılı linkini bulmak için upload etmeniz gerekmekte...

Son Düzenleyen Blue Blood; 28-01-2006 @ 14:47.
Eski 28-01-2006   #26 (mesaj-linki)
zuzuyum

YARDIM İSTİYORUM!!!! HELPPPPPPPPP
SPACE İME MEDİA PLAYER KURDUM AMA BİKAÇ TANE ŞARKI VE KLİP EKLEMEK İSTİYORUM LİNKLERİDE BULDUM AMA EKLEME İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMM
Eski 29-01-2006   #27 (mesaj-linki)
seranity_light

arkdaşlar ben msn spaceme müzk koydm urlsini de aldm save de ettm yanlz msn spaceme git dediğmde müzk çalmıyo ilk ayarları yapma yeri açılıyo ama preview msn space dedimde müzk çalıyo ynlz sorn burda diil sorn başkaları msn spacemi açtında müzk çalmıyoo diolar ne yapabilirm??nerde hata yapıorm biri yardm etsn lütfennnn....
Eski 29-01-2006   #28 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

seranity_light adlı kullanıcıdan alıntı
arkdaşlar ben msn spaceme müzk koydm urlsini de aldm save de ettm yanlz msn spaceme git dediğmde müzk çalmıyo ilk ayarları yapma yeri açılıyo ama preview msn space dedimde müzk çalıyo ynlz sorn burda diil sorn başkaları msn spacemi açtında müzk çalmıyoo diolar ne yapabilirm??nerde hata yapıorm biri yardm etsn lütfennnn....
Gayet normal bir durum telaş edilecek sorun olduğunu zanetmiyorum zira çalışıyor :... başkaları dediğin makina süratti ne ? zira bilindiği üzere bir süre beklemeleri lazım loding yani şarkının verdiğiniz linkten yüklenmesi için şayet bekleseler yüklenip çalacak :..bu sorun defalarca bana soruldu defalarca aktardım arkadaşlar bir şarkı çalmasının hiç bir önemi yok zira giren ziyaretçi beklemesi lazım dünya üstündeki hiç bir web sayfası ziyaretçisi bu kadar süre (ortalama3-5 dakkika ) beklemez icratti çeker gider :..veeee bu kuraldır araştırması yapılmıştır web sayfası süratli değilse içeriği noksansa sayfa geçişleri zayıfsa vede sayfalardaki bu tip animasyonlar geç çalışıyorsa (upload olayından dolayı) gider ve birdaha uğramaz bu da kulağınıza küpe olsun > kolay gelsin
Eski 29-01-2006   #29 (mesaj-linki)
didomkedicik - avatarı

Selamlar, biliyorsunuz space lerde profil ve photo kısımları değişti.Profil ayarlarım tamamen public ve resim de koymuş olmama reğmen resmim görünmüyor.Bazı kişilerin eski profil resimleri kendiliğinden yeni profilde devam ediyor ancak benim 2 space imde de profil resmim olmuyor.Kuzenimin space iyle ayarlarımı karşılaştırdım,bir değişiklik yok aynı.Bütün kısımlar public...Nedeni sizce ne olabilir? Herkese kolay gelsin...
Eski 29-01-2006   #30 (mesaj-linki)
m.y.o.

millet ben arka plani simsiyah istiorm ya ekledim bunu yazdiginida biliorm ama ekledim de nasi oldu normal tema duruyo en assagi inene kadar sadece ustte bi kutu var media player falan hepsi en altta siyah bi yerde kaliyo deli oldum bide su kodlari kullanabilirmiyim sitede acaba denedim ama beceremedim belkide bu kod olmuyodur:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<!-- saved from url=(0024)http://www.famwz.org.zw/ -->
<HTML><HEAD><TITLE>SexYkIleRs WeB sItE</TITLE>
<META http-equiv=Content-Language content=tr>
<META content="MSHTML 6.00.2900.2604" name=GENERATOR>
<META content=FrontPage.Editor.Document name=ProgId>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1254"></HEAD>
<BODY text=#ffffff bgColor=#000000>
<SCRIPT language=JavaScript>
if (document.all){
Cols=10;
Cl=25; //Pe&thorn;pe&thorn;e geli&thorn; mesafeleri!
Cs=200; //Sayfaya enine yay&yacute;l&yacute;&thorn; mesafeleri!
Ts=7; //Rakamlar&yacute;n b&uuml;y&uuml;kl&uuml;kleri!
Tc='#008800';//Renk
Tc1='#00ff00';//Renk1
MnS=10; //Ak&yacute;&thorn; h&yacute;zlar&yacute;!
MxS=10; //Ak&yacute;&thorn; h&yacute;zlar&yacute;!
I=Cs;
Sp=new Array();S=new Array();Y=new Array();
C=new Array();M=new Array();B=new Array();
RC=new Array();E=new Array();Tcc=new Array(0,1,7,9,3,2);
document.write("<div id='Container' style='position:absolute;top:0;left:-"+Cs+"'>");
document.write("<div style='position:relative'>");
for(i=0; i < Cols; i++){
S[i]=I+=Cs;
document.write("<div id='A' style='position:absolute;top:0;font-family:Arial;font-size:"
+Ts+"px;left:"+S[i]+";width:"+Ts+"px;height:0px;color:"+Tc+";visibility:hidden'></div>");
}
document.write("</div></div>");
for(j=0; j < Cols; j++){
RC[j]=1+Math.round(Math.random()*Cl);
Y[j]=0;
Sp[j]=Math.round(MnS+Math.random()*MxS);
for(i=0; i < RC[j]; i++){
B[i]='';
C[i]=Math.round(Math.random()*1)+' ';
M[j]=B[0]+=C[i];
}
}
function Cycle(){
Container.style.top=window.document.body.scrollTop;
for (i=0; i < Cols; i++){
var r = Math.floor(Math.random()*Tcc.length);
E[i] = '<font color='+Tc1+'>'+Tcc[r]+'</font>';
Y[i]+=Sp[i];
if (Y[i] > window.document.body.clientHeight){
for(i2=0; i2 < Cols; i2++){
RC[i2]=1+Math.round(Math.random()*Cl);
for(i3=0; i3 < RC[i2]; i3++){
B[i3]='';
C[i3]=Math.round(Math.random()*1)+' ';
C[Math.floor(Math.random()*i2)]=' '+' ';
M[i]=B[0]+=C[i3];
Y[i]=-Ts*M[i].length/1.5;
A[i].style.visibility='visible';
}
Sp[i]=Math.round(MnS+Math.random()*MxS);
}
}
A[i].style.top=Y[i];
A[i].innerHTML=M[i]+' '+E[i]+' ';
}
setTimeout('Cycle()',20)
}
Cycle();
}
</SCRIPT>

evt cvp inizi bekliorm saygilar
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Space Siege Blue Blood Klasik Oyunlar 1 29-08-2008 14:19
MSN Space himsa Arşive Kaldırılan Konular 1 25-07-2008 20:04
Muse - Space Dementia RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 19-05-2008 09:56
Space sorun yardım kartal1111 Arşive Kaldırılan Konular 1 29-04-2008 17:43
Space Dogfighting Blue Blood Flash Oyunlar 0 29-03-2008 21:04