MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-09-2007   #441 (mesaj-linki)
munu
Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)

merhaba şuan nereye ne yazıyorum bilmiyorum ama lütfen yardım istiyorum ben 2.5 yıldır blogcuyum ordaki şablonlara html kodlara resim eklemeye alıştım my spaceye yeni üye oldum ama bişey yapamıyorum resim ekleyemiyorum yani blog girdi ekle diyor gözat yapıyorum okadar dün denedim gözatta kaldım enter falan yokmu harika anlatılmış bu formda herşey ama gerçekten çok karıştı herşey biizm düzenleyeceğiz şablon yok galiba sadece kod yazıp html ya çeviiryoruz ama saat eklemek istedim kodu aldım anlatıldığı gibi yaptım yine olmadı saat falan çıkmıyor bu spacenin enter veya yayınla tuşu falan yokmu çokmu sordum acaba yardım edermisiniz teşekkür ediyorm gerçekten formu gezdim ama yapamadım bulabileceğim formda nersi var başlık yazarmısınız
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 23-09-2007   #442 (mesaj-linki)
ismail_m

saol yhaa yapamıodm tsk lerr
Eski 24-09-2007   #443 (mesaj-linki)
wien68
Cvp: Msn Space'e Resim Eklenmemesi Sorunu

ayni sorun bendede oluyor benimkin sebebi norton antivirus 2005 varmis bende o yüzden olmuyo msn yardim istedingde bi kod veriyo ordan buluyosun onu aktivse deaktiv etmen gerekiyor ama benim pc de software de bi sorun oldugu icin silemedim nortonu ve ekleyemiyorum pc den sendede öyle bi sorun var kesin bi dene istersen popup blocke eden seyi deaktiv hale getircen
Eski 27-09-2007   #444 (mesaj-linki)

loko adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya bu konuda çok soru sorulmuş farkındayım ancak sanırım Space'de sorun var .. Şöyleki bir kere şarkı upload edeceğimiz linkler çalışmıyor bu zaten bir problem sebebi..Diğeride şarkıya URL versek bile Space bunu kaydetmiyor..

Bu konuda bilgisi iyi olan arkadaşlardan şarkı yükleyeceğimiz başka linkler varsa öğrenmek istiyorum ve film adresleri varsa şayet paylaşırlarsa çok sevinirim..

Teşekkürler...
aynı sorun bende de var bir türlü şarkı çalmıyor
Eski 28-09-2007   #445 (mesaj-linki)
jes
jes - avatarı

ya msn space ye nasıl şarkı eklıye bılırım aca ba bana yardım cı olursanız sevinirim bılen varmı aca ba:p
Eski 28-09-2007   #446 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

jes adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya msn space ye nasıl şarkı eklıye bılırım aca ba bana yardım cı olursanız sevinirim bılen varmı aca ba:p

http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...msn-space.html
Eski 15-10-2007   #447 (mesaj-linki)
yasinde
Space resim yükle tümünü seç sorunu

Yardım bekliyorum acil resim yükleye tıklayınca tümünü seç oluyor.Acaba ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.Önceden böyle bir sorunum yoktu deli olcam artık.
Eski 15-10-2007   #448 (mesaj-linki)
[WoL]bL - avatarı
Cvp: Space resim yükle tümünü seç sorunu

yasinde adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yardım bekliyorum acil resim yükleye tıklayınca tümünü seç oluyor.Acaba ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.Önceden böyle bir sorunum yoktu deli olcam artık.

Ekliyeceğiniz Resimin Yanında Kutucuk Olucak.Istediginiz Resmi Koymak icin o Kutucukları isaretleyin
Eski 17-10-2007   #449 (mesaj-linki)
bLaCkRaiN
Msn Spaceye GünceL HaberLer Listesi Yapma..(Rrs Akişi )

Spacenize En güncel hAberleri Rss akişi şekLinde eklemek ister misiniz.Önce spacenizin sağ üst köşesindEN Özelleştir ve Seçenekler vardır ordan özelleştir Modül tıklayınız daha sonra karşinıza cıkan sayfanın altın Akiş yazar ona tıklayın.Alta kapat dıyerek kaydedin.Spanizin aşaqısına gelen akişişa http://sondakika.haber7.com/sondakika.rss
bu Linki ekleyin.. Kaç tane akiş diye soracaktır ben 5 yaptım en güncel 5 haberi başlık şekılınde geçiyor...kOlay geLsin..
http://dragon-57.spaces.live.com/ Örnek Aki$tır..
Eski 08-11-2007   #450 (mesaj-linki)
maydin

slm, arkadaşlar ben var olan space mi kaldırmak istiyorum. bana yardımcı olurmususnuz. nasıl kaldıracam?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Space Siege Blue Blood Klasik Oyunlar 1 29-08-2008 14:19
MSN Space himsa Arşive Kaldırılan Konular 1 25-07-2008 20:04
Muse - Space Dementia RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 19-05-2008 09:56
Space sorun yardım kartal1111 Arşive Kaldırılan Konular 1 29-04-2008 17:43
Space Dogfighting Blue Blood Flash Oyunlar 0 29-03-2008 21:04