MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 08-11-2007   #451 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space)

maydin adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm, arkadaşlar ben var olan space mi kaldırmak istiyorum. bana yardımcı olurmususnuz. nasıl kaldıracam?
Alanınızın anasayfasını açtıktan sonra,
  1. Seçenekler>Alan ayarları
  2. Alanınızı temizleyin>Alanınızı temizleyin
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 12-11-2007   #452 (mesaj-linki)
numanyak
yardımm =(

seLam miLLet
deLi oldum 3 gündür ugrasiyorum , en koLay yerinde takıLı kaLdım gaLiba kafayı iyecem
1) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.
basıyorum ,
3) Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modüles butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Windows Media Player yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.
burada powertoys iLe iLgiLi hiçbirşey yok !
heLp pLs
Eski 12-11-2007   #453 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: yardımm =(

numanyak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
seLam miLLet
deLi oldum 3 gündür ugrasiyorum , en koLay yerinde takıLı kaLdım gaLiba kafayı iyecem
1) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildiğiniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.
basıyorum ,
3) Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modüles butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Windows Media Player yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.
burada powertoys iLe iLgiLi hiçbirşey yok !
heLp pLs
Yönergelerini okuduğunuz mesaj taa 2005 yılının Kasım ayında yazılmış. Şu anda çoğu şey değişmiş durumda ve en önemlisi Windows Live Spaces (MSN Spaces'in yeni adı) Türkçe arayüzle görüntülenebilir. Şu anda sizinki Türkçe görüntülenmiyorsa, Windows Live Hesabınızdaki Bölge ayarını Türkiye olarak değiştirin ve tarayıcınızı kapatıp tekrar oturum açın. Yine Türkçe olmadıysa (bu tür yöntemleri hiç tavsiye etmek istemediğim halde bunu söylemek zorunda kaldım...) gerçek alan adresinizin (http://xxxxx.spaces.live.com) sonuna "/?mkt=tr-tr" (tırnakların içindeki kısım) yazın ve o adrese tekrar gidin. Şimdi alanınız türkçe açılacak ve Özelleştir! düğmesinden Modül ekle ve düzenle girin ve orada size sunacağı modüllerden Windows Media Player'ı bulun ve Ekle ya da Göster bağlantısına basın. Şimdi Kaydet'e bastığınızda modül alanınıza eklenmiş olur ve onun kendine özel ayarlarından oynatmak istediğiniz şarkının ya da videonun URL'sini yazacaksınız. Kolay gelsin.
Eski 14-11-2007   #454 (mesaj-linki)
msn spaces dee benı goruntuleyenlerın adını nasıl gorebılırım

slmlarr spaces de bu gunkı goruntulemeler dıye bı bolum var burada sayfanız gun ıcınde kac kere zıyaret edıldıgını goruyorsunuz fakat goruntuleyen kısılerın adreslerı gorulemıyooo bunu gorebılecegımız bır yol yada eklentı varmıdır acaba
Eski 15-11-2007   #455 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: msn spaces dee benı goruntuleyenlerın adını nasıl gorebılırım

seyya076 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slmlarr spaces de bu gunkı goruntulemeler dıye bı bolum var burada sayfanız gun ıcınde kac kere zıyaret edıldıgını goruyorsunuz fakat goruntuleyen kısılerın adreslerı gorulemıyooo bunu gorebılecegımız bır yol yada eklentı varmıdır acaba
http://www.msxlabs.org/forum/688910-mesaj426.html
Eski 04-12-2007   #456 (mesaj-linki)
mustianapolis

arkadaşlar ben yeni bir mail adresi aldım. eski mail hesabımda bulunan spaces imi nasıl yeni mail hesabıma aktarabilirim. (en kolay şekilde)

ya da spacesimi eski heabımdan alıp yeni hesabıma aktaracak bir yol var mıdır* cevaplar için şimdiden teşekkürler...
Eski 12-12-2007   #457 (mesaj-linki)
erenbozkurt

slm kardeşler ya ben spaces açmayı bilmiyorumda biri bana açık bişekilde yazıp gönderirse çok sevinirim.çünkü ben açmayı bilmiyorum çok denedim amma olmadı.açamadım nasıl açıyoruz?????

ya kardeş ben spaces açma istiyorum ama açamıyorum bilmiyorum
onu ne t nişe kilde açıklarmısın açıklarssan sevinirim

Son Düzenleyen ahmetgns; 13-12-2007 @ 21:45.
Eski 13-12-2007   #458 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

erenbozkurt adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm kardeşler ya ben spaces açmayı bilmiyorumda biri bana açık bişekilde yazıp gönderirse çok sevinirim.çünkü ben açmayı bilmiyorum çok denedim amma olmadı.açamadım nasıl açıyoruz?????

ya kardeş ben spaces açma istiyorum ama açamıyorum bilmiyorum
onu ne t nişe kilde açıklarmısın açıklarssan sevinirim
İlk mesajdaki Windows Live Spaces adresine gitmiş olsaydınız, hiç zorlanacağınızı zannetmiyorum. Yine de Windows Live Spaces'in anasayfasının Türkçe arayüz ile açması garanti eden aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve sayfadaki yönergelerden takip edin. Açıkça anlatmaya gerek yok, zaten oralar bayağı bir açık.

http://home.services.spaces.live.com/?mkt=tr-tr
Eski 29-12-2007   #459 (mesaj-linki)
theenddd

benım bı sorum olacak arkadaslar önceden space acarken ıstedıgımız adreste acabılıyoduk sımdı "cıd " le baslayan bı adres verıyo ben ole ısyemıyom kendım adres yazmak ıstıyom onu nasıl yapabılırz bılen varsa yardımcı olabılırmı
Eski 29-12-2007   #460 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

theenddd adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benım bı sorum olacak arkadaslar önceden space acarken ıstedıgımız adreste acabılıyoduk sımdı "cıd " le baslayan bı adres verıyo ben ole ısyemıyom kendım adres yazmak ıstıyom onu nasıl yapabılırz bılen varsa yardımcı olabılırmı
Alanınızı açıp, sayfanın sağ üst köşesindeki "Seçenekler"e tıklayın, oradan "Alan ayarları"na tıklayın. Açılan yeni sayfada, "Alanınız için bir adres seçin" gibi bir başlık olması lazım, oradan yapacaksınız. Ben bakıyorum ama ben zaten bir adres tanımlamış olduğum için o kısım bana gösterilmiyor. Siz de bir kez bir adres tanımladığınızda, o seçeneği bir daha göremeyeceksiniz. Bu yüzden dikkatli seçin.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Space Siege Blue Blood Klasik Oyunlar 1 29-08-2008 14:19
MSN Space himsa Arşive Kaldırılan Konular 1 25-07-2008 20:04
Muse - Space Dementia RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 19-05-2008 09:56
Space sorun yardım kartal1111 Arşive Kaldırılan Konular 1 29-04-2008 17:43
Space Dogfighting Blue Blood Flash Oyunlar 0 29-03-2008 21:04