| | #511 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)
mrb arkadaşkar bana lütfen yardım edin çok zor bir durumdayım çevrim dışı ileti yanış kşiye yanlış mesaj gönderdim bunu o arkadaş msn sini açmadan silebilir veya nasıl engeleyebilirim imkanı varsa yardımcı olun lütfen sonuçu benim için gerçekten iyi olmaz
| |
|
| | #512 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)Aynı durum benim başıma da gelmiş, iletiyi gönderdiğim kişinin parolasını günlerce deneyerek bulmuş (doğum tarihinden ) ama onun hesabıyla can havliyle oturum açtığımda gönderdiğim iletiyi alamamıştım, işte kötü olan da buydu ![]() Böyle kazara çevrimdışı anlık iletiler göndermemek için size bir önerim olacak: Messenger Plus! Live adlı Messenger eklentisini yüklerseniz bu programın script denilen eklentileri oluyor. the andyman adlı biri bu çevrimdışı iletinin sorunlarından korumak için scriptler yazmış. Biri, biz çevrimdışı gösterirken; biri, kişimiz çevrimdışı iken ileti göndermek istediğimizde uyarı verdiriyor. Üçüncü bir script ile de bu ikisini birleştirmiş, Offline Protector (Çevrimdışı Koruyucu) adını vermiş. Birincisi için, İkincisi için ve Üçüncüsü için üzerlerine tıklayın. Not: Soruyu yanlış konuda sormuşsunuz, lütfen bundan sonra uygun konuları ve forumları kullanın. Teşekkürler. | |
|
| | #513 (mesaj-linki) | |
Merhaba arkadaşlar space me birkaçgündür giremiyorum sebebi ise medai player a yükledigim bir mp3 baglantısının kesilmesi yeni bir parça yüklemek için eski url yi silip yenisini ekledim ve sildigim url den sonra space ana sayfasını görüntüleye biliyorum fakat sayfa içerisinde birşey yazmak degiştirmek istedigim zaman medai player halen silinmiş url ye baglanmaya çalıştıgından sayfa donuyor ve hiç bir şekilde birşey yapamıyorum bu konuda yardıma ihtiyacım şimdiden tşk. iyi çalışmalar... | |
|
| | #514 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) | |
|
| | #515 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) http://img383.imageshack.us/my.php?image=anlatamyorumiimdekin başka bir bölüme gecmek istedim fakat kitlenme olayı başladı ve hiçbir şekilde media player a girip tekrardan linki silemiyorum blog dahi yazamıyorum ve dışardan biri dahi yorum ekleyemiyor...yardımcı olursanız sevinirim tekrar dan yeni bir space kurmak istemiyorum tşk....
| |
|
| | #516 (mesaj-linki) | |||||
Yine de Windows Media Player'daki URL'yi kaldırmanız gerekiyor çünkü muhtemelen bu şarkıyı bindirdiğiniz site oturum açma koruması olan bir site, dolayısıyla herhangi bir yerden URL'si yazılarak o şarkıya erişilemiyor. Bunu kaldırmak için özellikleri daha iyi bir bilgisayardan alanınıza erişirseniz Windows Media Player düzenleme sayfasını açabileceğinizi tahmin ediyorum. Yine olmazsa, Internet Explorer 7 kullanıcıysanız masaüstündeki simgesinde sağ tıklayarak "Eklentiler olmadan başlat"ı seçip alanınızdaki Windows Media Player modülünün başlatılmasını engelleyebilirsiniz, böylece ondan dolayı kilitlenme ihtimalini sıfırlarsınız. Internet Explorer 8 Beta'da da böyle bir seçenek olabilir ama Internet Explorer 6'da bunun olduğunu hatırlamıyorum. Eklentileri böyle pratikçe devre dışı bırakamıyorsanız, Internet Explorer'ın Eklentiler penceresinden Windows Media Player eklentisini tek başına devre dışı bırakın. Dosyalarınızı Windows Live SkyDrive'a da bindirebilirsiniz, bunda oturum açma korumasına takılmadan Media Player'a URL girebilir misiniz bilmiyorum gerçi ama yeterince büyük bir kapasitesi var, 25 GB kadar. | |||||
|
| | #517 (mesaj-linki) | |||||
bana ait bir söz .... çok sagol arkadaşım sayende 5 saniyede hallettim 5 günlük sorunu....çok çok tşk.sevgiyle kal... | |||||
|
| | #518 (mesaj-linki) | |
| Hizmet değişikliği bildirimi![]() Windows Live™ deneyiminizin daha da eksiksiz olması için yeni ve geliştirilmiş Windows Live™ Spaces sürümümüze son rötuşları yaptık. İşte sizin de fark etmiş olabileceğiniz birkaç değişiklik: ![]() ![]()
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #519 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar msn spaces'in eski şeklinde fotoğraf slayt gösterisini "katıştır" butonuna basıp çıkan htlm kodunu farklı sitelerde veya bloglarda slayt şeklinde gösterilmesini yapabiliyorduk. Yeni spacesin fotoğraflar kısmında foto slaytı farklı sitelerde gösterilebilecek katıştırma özelliği kaldırıldı mı acaba? | |
|
| | #520 (mesaj-linki) | |
Yukarıdaki konu hakkında bilgisi olan yok mu?
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| active denetim, active denetim yükle, activex denetim yükle, activex denetimini yükle, space sayfası, |
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Space Siege | Blue Blood | Klasik Oyunlar | 1 | 29-08-2008 14:19 |
| MSN Space | himsa | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 25-07-2008 20:04 |
| Muse - Space Dementia | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 19-05-2008 09:56 |
| Space sorun yardım | kartal1111 | Arşive Kaldırılan Konular | 1 | 29-04-2008 17:43 |
| Space Dogfighting | Blue Blood | Flash Oyunlar | 0 | 29-03-2008 21:04 |