Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 07-03-2009   #531 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: space

Alıntı:
vıpperson adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
space imi kim ve ne zaman görüntülemiş nasıl öğrenebilirim?
Windows Live Spaces buna yönelik bir imkan sunmuyor maalesef.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 21-03-2009   #532 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)

ben gmail hesabımı messenger olarak kullanıyorum. hesabımı iptal ettim, sonradan tekrar aktif yapınca gördüm ki eski space adresim hala aktif ama ben kapatamıyorum onu nası iptal edilebilirim????
Eski 21-03-2009   #533 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Alıntı:
kajmerX adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben gmail hesabımı messenger olarak kullanıyorum. hesabımı iptal ettim, sonradan tekrar aktif yapınca gördüm ki eski space adresim hala aktif ama ben kapatamıyorum onu nası iptal edilebilirim????
Gmail adresinizi nereden kapatmıştınız? Gmail'in kendisinden mi yoksa Windows Live'dan mı? Eğer Windows Live'dan kapatıp sonradan tekrar aynı adresi Windows Live'a kaydettiyseniz, korkarım önceki hesap ile bu hesap arasında bir ilişki kalmamıştır. Dolayısıyla Windows Live Alanınızda bu yeni hesap ile oturum açıp değişiklik yapamazsınız. Eğer hesabı kapatmamış olsaydınız, Alanınızın Genel seçeneklerinde "Alanınızı silin" diye bir seçenek var ve alanınızı tamamen siliyor.
Eski 4 Hafta Önce   #534 (mesaj-linki)
reyan - avatarı

slm ben spaces düzenliyorum burdan aldıgım kodları ekledıgım halde acılmıyorlar acaba yanlış bişeymi yapıyorum?kodlar html olan kısma kopyalıyorum sonra girdiyi yayımla diyorum ama acılmıyor niye?yardım ederseniz sevinirim..
Eski 2 Hafta Önce   #535 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

Alıntı:
reyan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm ben spaces düzenliyorum burdan aldıgım kodları ekledıgım halde acılmıyorlar acaba yanlış bişeymi yapıyorum?kodlar html olan kısma kopyalıyorum sonra girdiyi yayımla diyorum ama acılmıyor niye?yardım ederseniz sevinirim..
Buradan kopyaladığınız kodlar tarih itibariyle çok eskiden verilmiş kodlar olabilir ve bu yüzden artık çalışmıyor olabilirler. Windows Live Spaces o kodlar verildikten sonra defalarca güncellendi.
Eski 2 Hafta Önce   #536 (mesaj-linki)

arkadaslar çok özür diliyerek sizden yardım istiyorum ben space yapmak istyorum ve hiç bişiy bilmıyorum bana yardımcı olacak abilere ihtiyacım lütfen
Eski 2 Hafta Önce   #537 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

Baştan İtibaren Konuyu İnceleyin Detaylı Biçimde Anlatılmış Tekrar Etmeye Gerek Yok Sanırım Buyrun Tıklayın Lütfen >>> MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)
Eski 2 Hafta Önce   #538 (mesaj-linki)
JappanStar - avatarı

Konunun ilk sayfasını dikkatlice okuman yeterli olucaktır
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msn profil yap, msn profil yapma, msn profili, photo spaces, space ac, space aç, space kaldırma, spaces aç, spaces kaldırma, spaces live profile,
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Space Siege Blue Blood Klasik Oyunlar 1 29-08-2008 12:19
MSN Space himsa Arşive Kaldırılan Konular 1 25-07-2008 18:04
Muse - Space Dementia RoSSoRoSe Yabancı Şarkı Sözleri 0 19-05-2008 07:56
Space sorun yardım kartal1111 Arşive Kaldırılan Konular 1 29-04-2008 15:43
Space Dogfighting Blue Blood Flash Oyunlar 0 29-03-2008 19:04