Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 16-09-2008   #156 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

Alıntı:
keyci60 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
zaten önerdiğin porogram yüklü yardımcı porogram yok gözükmüyor hala bir çözüm bulamadık herhalde bizim pc format istiyor
Önerdiğin program derken neyi kastediyorsunuz?

Dediğim gibi Windows Live Oturum Açma Yardımcısı programını bilgisayarınıza kurmayı dener misiniz? Nasıl kurabileceğinizi yukarıdaki cevabımda anlatmıştım.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-09-2008   #157 (mesaj-linki)

son sürüm yüklü yardımcı porogramıda yüklü hepsini si,ldim yeniden kurdum yine aynı pc r açılıp kapandığında msn adresim siliniyor tüm işaretleri işaretliyom beni hatırla parolamı hatırla hatta otomatik aç ı bile malşesef o sıfırlıyor
Eski 16-09-2008   #158 (mesaj-linki)

Alıntı:
keyci60 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
son sürüm yüklü yardımcı porogramıda yüklü hepsini si,ldim yeniden kurdum yine aynı pc r açılıp kapandığında msn adresim siliniyor tüm işaretleri işaretliyom beni hatırla parolamı hatırla hatta otomatik aç ı bile malşesef o sıfırlıyor
Başka bir konu altında da belirttiğim gibi WLM'yi açarken ilgili kutucukları işaretleyin, sonra oturumu kapatın ama WLM açık kalsın. Sonra WLM'den tamamen çıkış yapıp yeniden başlatın ve işlemi tekrar edin.
Eski 16-09-2008   #159 (mesaj-linki)

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Başka bir konu altında da belirttiğim gibi WLM'yi açarken ilgili kutucukları işaretleyin, sonra oturumu kapatın ama WLM açık kalsın. Sonra WLM'den tamamen çıkış yapıp yeniden başlatın ve işlemi tekrar edin.
kardeş dediklerini aynen uyguladım malesef yine aynı pcyi kapatıp açınca hepten siliniyor yeniden girmek mecberiyetinde kalıyorum kafayı yiyecem arkadaş bunun çaresi yokmu yahu sanki beni unut çeçeneğini işaretlemiş gibi bütün msn adresleri siliniyor
Eski 26-09-2008   #160 (mesaj-linki)

8100030d Hata Kodu yardım msni açamıyorum
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
msn adresleri siliniyor,
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Morrigan Diğer MSN Messenger Programları 69 2 Hafta Önce 21:48
MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 4 Hafta Önce 00:25
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 72 15-10-2008 04:53
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 28-03-2008 21:39
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 0 08-02-2008 19:57
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 20:26Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12924504 saniyede (65.82% PHP - 34.18% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz