MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-03-2009   #341 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı
Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

halilak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Abiler, Ablalar...
Bu akşam başladı.
3 MSN hesabımdan 2sinden;
bağlatı yapamıyorum.
Windows Live Messenger oturumunuzu açamıyoruz.
Kişi Listeniz şu anda kullanılabilir durumunda değil. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
hata kodu:80072ee2
hatası veriyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Saygılar....

Güncelleştirmeleri denetlerken Windows Update 80072ee2 hatası alırsanız, Windows Update'in güncelleştirmeleri yüklediği web sitesi adreslerini güvenlik duvarı özel durumlar veya "izin verilenler" listesine eklemeniz gerekebilir.
Windows Update web sitelerini güvenlik duvarı özel durumlar listesine eklemek için, Windows Güvenlik Duvarı Windows'un bu sürümüyle birlikte verilir ve zaten özel durumlar listesinde bu siteler bulunuyor olmalıdır. Farklı bir güvenlik duvarı kullanıyorsanız, bu web sitelerini güvenlik duvarı özel durumlar listenize eklemeyi öğrenmek için yazılım yayımcısının yardımına başvurun:

http://*.update.microsoft.com

https://*.update.microsoft.com
http://download.windowsupdate.com

Detaylı Bilgi için TIKLAYIN.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 31-03-2009   #342 (mesaj-linki)

Bu lanet olası hata banada geldi '' 8100030d ''.. Sonra araştırdım dediklerinizi uyguladım WLM'yi kaldırdım (Program Ekle/Kaldır) bazı dosyaları (belirttiğiniz) kaldırdım.. İş yeniden kurmaya gelince WLM yüklü gösteriyor ve tekrar kuramıyorum.. ProgramFiles klasörüne bakıyorum WLM'ye ait hiç bir dosya yok.. Şimdiden teşekkürler..

Eski 06-04-2009   #343 (mesaj-linki)

Cevap yok mu 5 gün oldu
Eski 06-04-2009   #344 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

kartalizma adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Cevap yok mu 5 gün oldu
İlgili Konu >>> MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası
Eski 07-04-2009   #345 (mesaj-linki)
MSN de Font Sorunu

Msn'de kullandığım fontlar karşı tarafa standart Microsoft Sans Serif tipinde gidiyor.. Bana gelen mesajlar da aynı şekilde ayarlı geliyor.. Msn Plus kullanıyorum fakat Plus ayarlarında böyle bir ayarlama yapılmadı ( Tercihler - Konuşmalar - Biçimlendirme - Alınan İleti Yazı Tipi ) Farklı bir yerden ayarı var mı? veya sorun nerede tahmini olabilecek olan var mı?
Eski 09-04-2009   #346 (mesaj-linki)

Hallettim sonunda herseyi bastan yaptım anlattıklarınızın !.. Öncesinde atlamışım demekki Çok teşekkürler..
Eski 09-04-2009   #347 (mesaj-linki)

Arkadaslar Hata Kodu : 8e5e05f6 bu yazı dışında başka bişey yok birde işin ilginç tarafı başka bilgisayardan açabiliyorum msnimi.Msni komple kaldırıp tekrar yükledim fayda etmedi...Denemediğim şey kalmadı.Bir yardımcı olursanız çok sevinirim.Gerçekten çok önemli benim için...
Eski 10-04-2009   #348 (mesaj-linki)

Yardım yokmu lütfenn....
Eski 12-04-2009   #349 (mesaj-linki)
ahmetseydi - avatarı

uSKuDaRLl adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Arkadaslar Hata Kodu : 8e5e05f6 bu yazı dışında başka bişey yok birde işin ilginç tarafı başka bilgisayardan açabiliyorum msnimi.Msni komple kaldırıp tekrar yükledim fayda etmedi...Denemediğim şey kalmadı.Bir yardımcı olursanız çok sevinirim.Gerçekten çok önemli benim için...
Öncelikle Messenger ön bellek dosyalarını silin. Bu işlemi yapmadan önce bilgisayarınızdaki gizli dosya ve klasörleri görünür duruma getirmeniz gerekiyor. Gizli dosyaları aktif hale getirmek için herhangi bir windows penceresinin üst kısmında bulunan Araçlar menüsünde, Klasör ve Arama Seçenekleri / Klasör Seçenekleri 'ni tıklayın. Görünüm sekmesine geçin ve Gizli Dosya ve Klasörler altında bulunan Gizli Dosya ve Klasörleri Göster 'i seçip işlemi tamamlayın.

Önbelleği temizlemek için;

XP için;
C:\Documents and Settings\ %USERPROFILE% \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Rehber klasörünün içindeki tüm dosyaları silin.

Vista için;
C:\Users\ %USERPROFILE% \AppData\Local\Microsoft\Windows Live Rehber klasörünün içindeki dosyaları silin.

- Bilgisayarınızın tarih ve saatinin doğru olup olmadığını kontrol edin.

- Internet Explorer sunucu sertifika iptal seçeneği kontrol edin temizleyin.
Internet Explorer 'ı başlatın,
Araçlar menüsünde, Internet Seçeneklerini tıklayın,
Internet seçeneklerinden Gelişmiş sekmesini tıklayın,
Güvenlik kısmında, Kontrol Sunucu sertifika iptal için onay kutusu seçili ise kaldırın ve tamam'ı tıklayın. Not: Bu işlem yeniden başlatma gerektirebilir.

Messenger oturum açın.
Eski 18-04-2009   #350 (mesaj-linki)

hata kodu 8007007 yardımcı olabilirmisiniz
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
çözümleri, hata, kodları, messenger, msn
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 1 Hafta Önce 20:48
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Morrigan Diğer MSN Messenger Programları 87 1 Hafta Önce 23:43
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 75 18-09-2009 18:31
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 17:42
MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 02-11-2008 00:25