MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-12-2007   #31 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

8100030d hata kodu nasıl çözülür bide bana yardım etseniz çok makbule geçecek benm arkadaşın aynı pc de msn si açılırken benmki açılmıyor
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-12-2007   #32 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

expCodeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
8100030d hata kodu nasıl çözülür bide bana yardım etseniz çok makbule geçecek benm arkadaşın aynı pc de msn si açılırken benmki açılmıyor
Eğer başka bir hesapla oturum açıp da bir başkasıyla oturum açamıyorsanız;

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Burada belirtilen klasörleri siliniz. (Windows Live Messenger klasörü hariç)
Eski 17-12-2007   #33 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

bi önceki mesajlarada bakmıştım önceden ve denedim fakat olmadı yine aynı hata var hotmail.com dan giriş yapılabiliyor aynı pcden başka msn ye giriyor ama şahsıma ait eski msn adresime girmiyor ne yaptıysam yok

internette dolanan önerileride yaptım zaten her sitede aynısı var copy paste hesabı bi tek burda yok ondan şaşırdım zaten :]
Eski 17-12-2007   #34 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

bi önceki mesajlarada bakmıştım önceden ve denedim fakat olmadı yine aynı hata var hotmail.com dan giriş yapılabiliyor aynı pcden başka msn ye giriyor ama şahsıma ait eski msn adresime girmiyor ne yaptıysam yok

internette dolanan önerileride yaptım zaten her sitede aynısı var copy paste hesabı bi tek burda yok ondan şaşırdım zaten :]
Windows Messenger'ı kullanarak oturum açabiliyor musunuz peki?
Eski 18-12-2007   #35 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

messenger ı tamamen nası kaldırırım diye bi öneride bulundunuzya ondan dolayı açamıyorum şimdi windows messenger ı dosyaları yok
Eski 18-12-2007   #36 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

messenger ı tamamen nası kaldırırım diye bi öneride bulundunuzya ondan dolayı açamıyorum şimdi windows messenger ı dosyaları yok
O konuda Windows Messenger'ı etkileyecek herhangi bir değişiklik bulunmuyor.

Yeniden kurmak için:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri
Eski 23-12-2007   #37 (mesaj-linki)
q_p

hata kodu:8100030d başıma bela oldu bu hata bi türlü çözemedim sorunu yazan her şeyi denedim bilgisi olan var mı.....
Eski 23-12-2007   #38 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

q_p adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
hata kodu:8100030d başıma bela oldu bu hata bi türlü çözemedim sorunu yazan her şeyi denedim bilgisi olan var mı.....
Güvenlik Duvarından Msn’nin Yanındaki İşareti Kaldır Bilgisayarını Yeniden Başlatıp Tekrar Dene
Güvenlik Duvarın İle İlgili Bir Sorunla Karşı Karşıyasın

Eğer Bundan Bir Sonuç Elde Edemezsen
Windows Live Messengerda 8100030d hata mesajını alıyorsanız, bunun sebebi; Yahoo! Messenger with Voice kullanan kişilerle konuşabilmek için yükletilen beta eklenti olabilir.

Bu hata mesajını aldığınız e-mail adresiniz ile msn de oturum açamıyor, ancak e-maillerinizi kontrol edebiliyor olabilirsiniz.

Diğer oturum adresleriniz ile oturum açtığınızda sorun yaşamıyor ancak bir tanesi ile problem yaşıyor olabilirsiniz.
(BEtayı kaldırmayı denedikten sonra bu sorunlar yok oldular)
Öncelikle araç çubuğundan msn ikonuna sağ tıklayıp “çıkış” seçeneği ile msn i kapatın(bilgisayar saatinin orada)
Daha sonra;
1) Windows Live Services adresine gidin.
2) Açılan sayfada sağ üst köşede bulunan “Beta users sign in here” yazısına tıklayın.
3) Bu sayfadan problem yaşadığınız e-mail adresinizi ve şifrenizi girin ve “sign in” e tıklayın.

4) Açılan sayfadaki Windows Live Messenger Yahoo beta eklentisi kutusunun içinde(sol üstteki, yahoo sembollü olan) “daha fazlasını öğrenin” yazısına tıklayın.
5) Açılan sayfada sağda “diğer betalar” yazısının üzerindeki “Bu betadan çık” yazısına tıklayın ve açılan safyada “onayla” seçeneğini tıklayın.
6) Artık yeniden oturum açabilirsiniz.
bunuda deneyebilirsin eğer olmazsa
Eski 19-01-2008   #39 (mesaj-linki)
turgut07

8100030d arkadaslar suna bir çözüm bulalım r. ediyoru valla sinirlerimi yıprattı yaa yardımlarınızı bekliyorum
Eski 22-01-2008   #40 (mesaj-linki)
Vah_She

benm msn imde 80004005 hatasını veriyo nasıl doğrulicam anlamadım?
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
81000388 hata kodu, 81000388 hatası, hata kodu 4, msn 81000388, msn hata kodu 81000388,
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Morrigan Diğer MSN Messenger Programları 85 9 Saat Önce 12:22
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 5 04-10-2009 01:46
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 75 18-09-2009 18:31
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 17:42
MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 02-11-2008 00:25