| | #421 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri
266 sıra sayısı msi.dll dinamik baglantı kitaplıgında bulunamadımsnnem bu sorunu veriyor ve acılmıyor yüklest diyor yapıorum bu kez bu yazı çıkıyor 266 sıra sayısı msi.dll dinamik baglantı kitaplıgında bulunamadıyardım lütfen(
| |
|
| | #422 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #423 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve ÇözümleriWindows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |||||
|
| | #424 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri ya ßéN wndowsl lıwe msn 7.0 kullanıyrm ama smdı quncellsdr dıo soN surum Icın ama qncellsdremıyrm proqmı ındrıom ama aclmıo hata werıo hata Kodu 0x810400d LtfeN yardm edN ya msn qremıyrm Of ![]() :'| | |
|
| | #425 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve ÇözümleriAncak; Sürümle ilgili sorun için bakınız ![]() >>>> Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili verdiğim linki inceleyiniz. Aşağıdaki çözüm yolunu izleyerek sürüm değiştirmek zorunda kalmadan MSN C:\Program Files\MSN Messenger klasörüne gidin, msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın ve Özelliklere girin. Uyumluluğa gelin ve Windows 2000 seçin Tamama tıklayın. MSN'yi tamamen kapatıp yeniden açın ve oturum açmayı deneyebilirsiniz. açabilirsiniz. | |
|
| | #426 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #427 (mesaj-linki) | |
slm.. 8e5e0713 hata kodu veriyor yardım edebilirmsiniz?? not:başka adresten giriorum açıyo fakat kendi adresimi açamıyorum.yadımcı olursanız sewinirim.
| |
|
| | #428 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar günlerdir msni açamıyorum sürüm yükseltme gerekiyo dediler denedim açtığımda tekrar deneyin diyo ve hata kodu 8007007. yardımcı olursanız çok sevinirim..
| |
|
| | #429 (mesaj-linki) | |
8000401a kotu hata icin aradim ama bilgi edinemedim yardimi olursanız sevinirim
| |
|
| | #430 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| çözümleri, hata, kodları, messenger, msn |
| 266 sira sayisi msi dll, 8e5e0713 cozumleri, |
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 20:48 |
| Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | Morrigan | Diğer MSN Messenger Programları | 87 | 1 Hafta Önce 23:43 |
| MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 75 | 18-09-2009 18:31 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 02-11-2008 00:25 |