MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 1 Hafta Önce   #541 (mesaj-linki)
Açılamayan msn !

Merhaba arkadaşlar 3-4 gündür messenger üzerinden sorunlarım var.Sürüm yükseltme uyarısı geldi,yükselttim. Ancak o dakikadan beri msn ye bağlanamıyorum;hiç bir hata koduda yok. Msnyi tamamen kaldırmayı denedim, Program ekle kaldırda, messenger yok. Verdiğiniz konuda, msn kaldırmak için diğer adımları uyguladım,olmadı.

Şu an bilgisayarım dün gece formatlanmış şekilde, sürüm yükseltildi yine msnye giremiyorum, lütfen yardım ediniz
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 5 Gün Önce   #542 (mesaj-linki)
Misafir
Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

80320003 hata koduna herhangi bir çözüm var mı acaba?
Eski 1 Gün Önce   #543 (mesaj-linki)
800700 ba hatası nedir nasıl çözülür

800700 ba hatası nedir nasıl çözülür

yardım bekliyorum
Eski 1 Gün Önce   #544 (mesaj-linki)
Misafir

Alıntı:
msn hata kodlari
benim msn acilmiyor hata kodu diyor verdiniz herseyi denedim olmuyor 8e5e05f6 bunu diyor
Eski 1 Gün Önce   #545 (mesaj-linki)

benım messengerda 800706be hatası veriyor bu konuda yardım ederseniz sevinirim
Eski 22 Saat Önce   #546 (mesaj-linki)
*angel* - avatarı

Aynı sorunu bende yaşıyorum 800706be hata kodunu veriyor 3 hesabım var 2 sini açamıyorum ama diğer hesabı açınca öbür 2 side açılıyo mecburen kullanmadığım msn yi açmak zorunda kalıyorum ilk etapta diğerlerini açabilmek için ilk zamanlar böyle bi sorun yoktu 1 haftadır var yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler............
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
çözümleri, hata, kodları, messenger, msn
80320003,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 1 Hafta Önce 20:48
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Morrigan Diğer MSN Messenger Programları 87 1 Hafta Önce 23:43
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 75 18-09-2009 18:31
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 17:42
MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 02-11-2008 00:25