MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-02-2008   #51 (mesaj-linki)
emine0123
Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSN Hata Kodu 80048821 Windows Live Messenger Hatası
ya burdaki işlemleri uyguladım olmuyor başka çözümü yokmu
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 26-02-2008   #52 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

emine0123 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

ya burdaki işlemleri uyguladım olmuyor başka çözümü yokmu
Lütfen bir konu altında devam ediniz. Diğer konuya bir cevap yazdım.
Eski 26-02-2008   #53 (mesaj-linki)
TuGBeRK16 - avatarı

Nababilirim..
Eski 26-02-2008   #54 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

TuGBeRK16 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Nababilirim..
26 Şubat 2008: Yine Messenger hizmetinde bir sorun var. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan 5'er dakika arayla oturum açmayı deneyin. Windows Live (Hotmail) sunucuları aşırı yüklenmiş olabilir (isteklerin zaman aşımına uğramasına neden olur) ya da Türkiye'yi etkileyen bir ağ problemi olabilir. Bazı hesaplarda oturum açabilmek mümkün. Oturum açılabilen ve oturum açılamayan hesaplar arasındaki en büyük fark ise "izinli ve engelli listelerindeki kişi sayıları".
Eski 26-02-2008   #55 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
26 Şubat 2008: Yine Messenger hizmetinde bir sorun var. Bilgisayarınızda herhangi bir değişiklik yapmadan 5'er dakika arayla oturum açmayı deneyin. Windows Live (Hotmail) sunucuları aşırı yüklenmiş olabilir (isteklerin zaman aşımına uğramasına neden olur) ya da Türkiye'yi etkileyen bir ağ problemi olabilir. Bazı hesaplarda oturum açabilmek mümkün. Oturum açılabilen ve oturum açılamayan hesaplar arasındaki en büyük fark ise "izinli ve engelli listelerindeki kişi sayıları".
bende 2 saatten beri ugraşiyorum ve ayni hatayi veriyor... ama habire deniyorum degişiklik yapmadan acilmiyor.. kardeşim saat 1 gibi actigni söyluyor ama ben 4 ten beri burdayim acilmadi,, habire deniyorum acilmiyorda sinir etti ha,, peki bu sorun kendiliğinden cözülülecekmi yoksa bizim başka şeyler yapmamiza gerek varmi.. yapilcak herşeyi yaptim nerdeyse ya..
Eski 26-02-2008   #56 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

taverna59 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bende 2 saatten beri ugraşiyorum ve ayni hatayi veriyor... ama habire deniyorum degişiklik yapmadan acilmiyor.. kardeşim saat 1 gibi actigni söyluyor ama ben 4 ten beri burdayim acilmadi,, habire deniyorum acilmiyorda sinir etti ha,, peki bu sorun kendiliğinden cözülülecekmi yoksa bizim başka şeyler yapmamiza gerek varmi.. yapilcak herşeyi yaptim nerdeyse ya..
Yurt dışında da bu sorunu yaşayanlar varmış. Genel bir sorun olduğu için beklemeniz gerekiyor.
Eski 26-02-2008   #57 (mesaj-linki)
pusucom

Msn Messenger 80048820 Hata Kodu vermiş oldugunuz cevaplardan hepsini denememe ragmen olamadı yardımcı olursanız sevinirim
Eski 26-02-2008   #58 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

pusucom adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn Messenger 80048820 Hata Kodu vermiş oldugunuz cevaplardan hepsini denememe ragmen olamadı yardımcı olursanız sevinirim
Tabii ki, lütfen sorun kendiliğinden ortadan kalkana dek bekleyin
Eski 26-02-2008   #59 (mesaj-linki)
ryhngr

arkadaşlar 1 haftadır uğraşıyorum.öncelikler bilgilerimi veriyim xp kullanıyorum.wlm 8.5 i kullanıyordum.1 hafta once messengeri açtıgımda 81000306 uyarısıyla karşılaştım.burda yazan tüm çözümleri yaptım olmadı.pc nın tarih saat ayarından olabilir dediler ama benımki dogru.o da olmadı yani.tabiii bu arada msn.com da giremiyorum.windows update yapamıyorum.explorer la ve operayla deniyorum o sayfalara gelince açmıyo..net framework u sildim tekrar yükledim yok yine olmadı.msn ı kaldırdım bende tekrar yukleyim die bu seferde yükleyemiyorum.maillerime bakamıyorum.iletişimim kesildi.imdaaaaaaaaaaaaaaat
Eski 27-02-2008   #60 (mesaj-linki)
ozkan333

80043489 nedir peki
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
çözümleri, hata, kodları, messenger, msn
hata kodu 8007007f,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 6 Gün Önce 20:48
Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) Morrigan Diğer MSN Messenger Programları 87 1 Hafta Önce 23:43
MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 75 18-09-2009 18:31
MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu hunterking Arşive Kaldırılan Konular 6 27-02-2009 17:42
MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası hellboy726 MSN Teknik Destek/Bilgiler 6 02-11-2008 00:25