| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri
kimse bi cvp yazmayacak mı?????administer lar uyuyo mu ya!!!!!!!!!
| |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |||||
MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası | |||||
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar nihayet açtım.ama kendilğinden geldi.server la ilgili bişey olsa gerek.aman format falan atmayın.boşuna olur çünkü.beklemekten başka çareniz yok gibi.
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri 80072efd Hizmetten veya Internet baglantinizdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda .NET Messenger Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen Internet'e bagli oldugunuzdan emin olun. Çözüm Başlat >> Çalıştır>> regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll ![]() wintrust.dll modülü yüklendi ancak DllRegisterserver çağrısı 0x80070005 hata koduyla ba;arisiz oldu initpki.dll modülü yüklenemedi diye uyarı veriyor ben anlamadım bana yardımcı olursanız sevinirim | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |||||
dostum önce verdiğin bilgiler için tşkler. tabi diğer arkadaşlarada tşk ediyorum. Dediklerini yaptım düzelmedi. Bir tek 1. madde verdiğin adreste dediğini yapamadım. beta busers sign in here yazısını bulamadım... ![]() böyle bir sayfa açılıyor. buradan nasıl yapılacağını anlatırmısın | |||||
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar 80040f63 hata veriyo msn ne yapmalıyım günlerdir bulamadım
| |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
arkadaslar bende de 8100030d kodlu hata var bunu nasıl cözebılırım pc de sadece bı msnde 8100030d bu hatayı verıyo ama dıger msn lerım aynı pcde acılıyo ve hatayı veren msn adresım baska pclerde acılıyo yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
Bu konuda belirtilen klasörler içinde ilgili hesabın alt klasörlerini silmeyi deneyin: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Değişen bir şey olmazsa bu programı kullanarak sorun yaşadığınız hesapla oturum açın ve birkaç kişiyi silmeyi deneyin: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
80048820 hata kodu veriyor gerekenleri yaptım ama çözüm olmadı ne yapmalıyım ??
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
Ben live msni kuramıorm pc ye WINHTTP.dll die bi hata verio yardımcı olurmusunuz | |
|
![]() |
| Etiketler |
| çözümleri, hata, kodları, messenger, msn |
| initpki dll modulu yuklenemedi, |
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Hata Kodu 80072eff - MSN/Windows Live Messenger 80072eff Numaralı Hata | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 6 Gün Önce 20:48 |
| Messenger Error Fixer (Hata Onarımı) | Morrigan | Diğer MSN Messenger Programları | 87 | 1 Hafta Önce 23:43 |
| MSN Messenger 7.5 için 81000395 Numaralı Hata Kodu ve Çözümü | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 75 | 18-09-2009 18:31 |
| MSN Messenger - Windows Live Messenger Hata Kodları ve Çözümleri Kılavuzu | hunterking | Arşive Kaldırılan Konular | 6 | 27-02-2009 17:42 |
| MSN Hata Kodu 80048406 Windows Live Messenger Hatası | hellboy726 | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 6 | 02-11-2008 00:25 |