Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 05-09-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Meebo - Kurulumsuz Messenger

ben neden msn yı acamıyorumm
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 05-09-2007   #12 (mesaj-linki)

Alıntı:
fragrance_09 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
dierlerine bakmadım ama telefondan giriş yapmak için olan linklerde file not found diyo...kırık link...
Birde şöyle deneyin;
wap.e-messenger.net
wap.tjat.com

Alıntı:
cakmakli63 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bana site ile ilgili bilgi verebilecek kimse yokmu daha yeniyim valla nerde olduğumu bile bilmiyorum olamaaaaaz.!kayboldum
Ana sayfaya basın yolunuzu bulacaksınız ,
website messenger erişimi engellenmiş bilgisayarkarda kuruluma gerek duymadan messenger kullanabilmenize olanak tanıyor

Alıntı:
hanorhan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
meebo engelli başka benzeri site varmı arkadaşlar
Bknz;

Alıntı:
scorpio-016 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Program Kullanmadan İnternetten MSN Messengere giris yapabilirsiniz.. ALternatif Linkler asagidadir..

Link 1 icin lutfen (MSN Web Messenger)
Link 2 icni lutfen (MSN2Go - Web-based MSN Messenger | MSN Web Messenger | Web-based MSN Client)
Link 3 icin Lutfen (Online messaging with web and mobile e-messenger)
Link 4 icin Lutfen (Online messaging with web and mobile e-messenger)

Linklerden giris yapabilirSiniz...

Cep telefonunuzdan giris yapmak icin iSe

Link 1 icin Lutfen (http://www.netevin.com/forum/wap.tjat.com)
Link 2 icin Lutfen (http://www.netevin.com/forum/wap.e-messenger.net)

Linklerinden giris yapabilirsiniz...

Kolay Gelsinn

Alıntı:
ROSER adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ben neden msn yı acamıyorumm
Eski 05-09-2007   #13 (mesaj-linki)

bnce skıcı diil:p
Eski 10-09-2007   #14 (mesaj-linki)

Eline Sağlık. iş yerinde msn açılmayınca MEEBO kral oluyo.
Eski 15-09-2007   #15 (mesaj-linki)
teomantortop

yA BU NASıL BI ONARıMMıŞ AMMA UZADı BEE SıKıLDıM YAA SABAH NASıL OLCAK ŞINDI. ACABA NE ZAMAN ONARıLıR BUUU.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
alternatif msn siteleri, e messenger, kurulumsuz mesenger, kurulumsuz msn siteleri, messenger alternatif, msn benzeri, msn siteleri, wap mesenger, wap messenger, wap msn,
Meebo - Kurulumsuz Messenger Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 184 1 Gün Önce 01:19
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:31Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10133791 saniyede (58.24% PHP - 41.76% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR