Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-11-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Meebo - Kurulumsuz Messenger

selam millet ya meboodanda giremiyorum artık ne iş günün süprizimidir nedir işe bak ya :d
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 21-11-2007   #17 (mesaj-linki)

arkadaşlar masa üstünü böyle fazla kullanırlarsa böyle de problem olur şte
lütfen seviyesizce muhabbetlere izin vermeyin

kimse yokmu sesimi duyan yokmuuu

tabiki değil

sıkıldım yaww

yahu burası çok korkunç biyer olduğu için kimse yok galiba

BEN MEBOOYU GERİ İSTİOM

Alıntı:
maviş_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yahu burası çok korkunç biyer olduğu için kimse yok galiba

BEN MEBOOYU GERİ İSTİOM
HEYYYY

Son Düzenleyen ahmetgns; 30-01-2008 @ 01:19.
Eski 29-01-2008   #18 (mesaj-linki)

Alıntı:
zerya073 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
herkese selamlar şuan site onarımda yanılmıyorsam ondan bugün çok sıkıcı
selam

merhaba arkdaşlar belki benim kadar sıkılan yoktur içinizde iş yerindeyim ve kısıtlama yüzünden chat e giremiyorum:s

Son Düzenleyen ceey81; 29-01-2008 @ 13:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 29-01-2008   #19 (mesaj-linki)

ben girebiliyorum bi problem yok ve gayet güzel patronlar anlamıyor banada nünü sölemişti
Eski 14-02-2008   #20 (mesaj-linki)

arkadaslar daha güvenli olanı var google da web messenger yazın ordan girin..msn nin kendi sayfası..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
4 meebo, kurulumsuz problem, meebo giremiyorum, meebo ya girmiyor,
Meebo - Kurulumsuz Messenger Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 183 5 Gün Önce 00:50
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:56Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11406589 saniyede (51.25% PHP - 48.75% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR