Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > MSN Teknik Destek/Bilgiler
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 24-01-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği

yaptım ama
renkleniyor 2 sn duruyor sonra normale dönüyor.....
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-01-2008   #12 (mesaj-linki)
Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği

olmuyor pulus tagalar elle yazıyorum sadece renksiz olarak yazı cıkıyor biraz daha acık olursa memnun olurum yinede teşekkürler

olmuyor pulus tagalar elle yazıyorum sadece renksiz olarak yazı cıkıyor biraz daha acık olursa memnun olurum yinede teşekkürler[Resim]

Son Düzenleyen sudan; 26-01-2008 @ 04:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 28-01-2008   #13 (mesaj-linki)

ya ben programı indirdim ama olmadı yapamadım
Eski 28-01-2008   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
sahra_87 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ben programı indirdim ama olmadı yapamadım
Önce Eklenti; http://dts.msxlabs.org/hellboy726/re...dinliyorum.zip
'den inndirin. ve kurun.

Yapmamız gerekenler basit; Winamp'ı Çalıştırın. Ctrl+P Kısayolunu uygulayarak Preferences Penceresine ulaşın. Buradan Soldaki Stundan Live Messenger'ı seçin
Eski 28-01-2008   #15 (mesaj-linki)

yaptım şarkıya girişte renkleniyor sonra tekrardan normal haline dönüyor
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ne dinliyorum renkli yazı, ne dinliyorumu renkli yaz, renkli yazı msn özelliği, sn ne dinliyorum özelliği, tagalar, winamp dinlerken msn cıkması, winamp dinliyorum, winamp ne dinliyorum renkli, winamp ne dinliyorum renkli yazı, winamp ne dinliyorum özelliği renkli yazısı, winamp renkli yazı, winampta sn eklentisi,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 00:22Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.47748995 saniyede (11.35% PHP - 88.65% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR