| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği
yaptım ama renkleniyor 2 sn duruyor sonra normale dönüyor..... | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
olmuyor pulus tagalar elle yazıyorum sadece renksiz olarak yazı cıkıyor biraz daha acık olursa memnun olurum yinede teşekkürler olmuyor pulus tagalar elle yazıyorum sadece renksiz olarak yazı cıkıyor biraz daha acık olursa memnun olurum yinede teşekkürler Son Düzenleyen sudan; 26-01-2008 @ 04:56. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
ya ben programı indirdim ama olmadı yapamadım
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği Önce Eklenti; http://dts.msxlabs.org/hellboy726/re...dinliyorum.zip 'den inndirin. ve kurun. Yapmamız gerekenler basit; Winamp'ı Çalıştırın. Ctrl+P Kısayolunu uygulayarak Preferences Penceresine ulaşın. Buradan Soldaki Stundan Live Messenger'ı seçin | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
yaptım şarkıya girişte renkleniyor sonra tekrardan normal haline dönüyor
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||