| | #21 (mesaj-linki) |
Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği
bende hem kırmızı hem kalın olarak yazıyor kodalama doğru ama bazen oluyor bazen olmuyor olmadığı şarkıya iki kez tıkladığımda bu sefer oluyor | |
|
| | #22 (mesaj-linki) |
şarkılara tek tek tıklarsan oluyor ancak bir şarkıdan diğerine geçerken yine aynı oluyor
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği Alıntı:
Şu renkler için renklerin ingilizce adlarını yazarsanız da çalışır. white, black, red, yellow, pink, green, orange, purple, blue, beige, brown, teal, navy, maroon, limegreen, gray Örnek: [c=limegreen]ileti[/c] | ||
|
| | #24 (mesaj-linki) |
YA ARKADAŞIM BEN BU DOSYAYI ÇIKARTAMADIM GÜZEL Bİ PROĞRAM OLDUĞU HİÇ SÜPHESİZ AMA BANA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
| |
|
| | #25 (mesaj-linki) |
Cvp: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği yaff ben yükledim de hata verio gen msn bişe ler yazıo cevp yazın lütfenneyse yok saY dedim oldu saolasın tekrar
Son Düzenleyen by_nazif; 01-02-2008 @ 23:18. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||