Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Türkiye'den > Müzik tr
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 2 Hafta Önce   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Demet Akalın (Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hakkında) Cvp: Demet Akalın (Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hakkında)

[Resim]

DEMET AKALIN: "VÜCUDUM 18 YAŞINDA"

Kuşadası'nda Bir Plaj Partisinde Sahne Alan ve Gördüğü Büyük İlgiden Memnun Kalan DEMET AKALIN, Vücudunun 18 Yaşında Olduğunu Söyledi.

Kuşadası'nda bir plaj partisinde sahne alan ve gördüğü büyük ilgiden memnun kalan DEMET AKALIN, vücudunun 18 yaşında olduğunu söyledi. Kuşadası Kadınlar Denizi'ndeki Miracle Beach Club'da izdiham yaşanan plaj partisinin ardından gazetecilere açıklama yapan ünlü şarkıcı, böyle zinde ve genç görünmesinin vücut dilinin 18 yaşında olmasından kaynaklandığını belirterek, "Yaşım önemli değil ama vücudum 18 yaşında" dedi. Plaj partilerini ve plajlarda sahne almayı çok sevdiğini belirten DEMET AKALIN, zaman zaman kendisini izleyenlerle de şakalaşarak, "Plaj kıyafeti ile akşamları sahne almak isterdim, fakat akşam gelenler buradakiler kadar masum

olmuyor o yüzden bu kıyafetlerle akşam sahne almıyorum. Sizler böyle tatil yaparak eğleniyorsunuz. Ben ise sürekli çalışıyorum. Ne zaman yiyeceğim bu paraları bilemiyorum. Çocuk yapmak gibi bir planım yok. 34 yeğenim var. Bütün mal varlığımı onlarla yiyeceğim. Bir anneannem var, 90 yaşında, Allah bize de o kadar bir yaşam versin" diye konuştu.

[Resim]

[Resim]

Gazetecilerin 'Neden bu kadar çok çalışıyorsunuz?' sorusunu da cevaplandıran DEMET AKALIN, "2 gün önce telefonda SIBEL CAN ile konuştum. SIBEL CAN bana çok çalışmam gerektiğini söyledi ve bu konuda uzun bir sohbet yaptık. Gerçekten çok çalışmam lazım ve tüm gayretimle işime sarıldım. Bu yaz benim favori albümlerim SERDAR ORTAÇ ve MUSTAFA SANDAL.
Sürekli onları dinliyorum.
Bayan sanatçılardan ise kendimi tek geçerim"
ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin
BENGÜ ile ilgili sorularına ise cevap vermek
istemediğini söyledi.

[Resim]
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Demet Akalın (Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Batlamyus (Batlamyus Kimdir? - Batlamyus Hakkında) KisukE UraharA Bilim ww 2 17 Saat Önce 14:46
Robert De Niro (Robert De Niro Kimdir? - Robert De Niro Hakkında) ThinkerBeLL Sinema ww 8 15-06-2008 21:16
Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında) ThinkerBeLL Türkçe Rock 12 08-04-2008 22:18
Ludwig Wittgenstein (Ludwig Wittgenstein Kimdir? - Ludwig Wittgenstein Hakkında) kamyon Felsefe ww 1 15-08-2007 15:26
Demet Sağıroğlu (Demet Sağıroğlu Hakkında - Demet Sağıroğlu Kimdir?) KisukE UraharA Müzik tr 3 01-03-2007 00:16
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:51Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.92335200 saniyede (94.64% PHP - 5.36% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR