| | #1 (mesaj-linki) |
Demet Akalın (Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hakkında) DEMET AKALIN Golcükte dogan Demet Akalın ilköğretim ve lise öğrenimini Gölcükte büyük başarıyla bitirdi. İlkokul yıllarında gazeteci yada öğretmen olma hayalleri kurardı, fakat o zamanki Üniversite sınavı şartları günümüze göre daha zor olduğu için hayalleri suya düştü. Ne yapıcam ne yapıcam diye düşünürken annesinin elinden tutmasıyla soluğu Yaşar Alptekin'in mankenlik kursunda aldı. 1990 yılında Mayo Güzeli seçildi .Ardından Neşe Erberk'te mankenlik yapmaya başladı. Büyük performansla mesleğini sürdürürken bir gün sesinin güzelliğinin farkına vardı ve mankenlikte zirvedeyken hadi birde şarkı söyliyim dedi ve en iyi gazinolarda dev isimlerin kadrosunda başladı yeni mesleğini icra etmeye. başladı Başardığını düşündüğü bir zamanda Hadi bir albümüm olsun dedi ve " SEBEBİM " adlı albümünü piyasaya çıkardı. İşler yolunda gitti yani başarıya bir başarı daha ekledi ve artık mankenliği bırakıp tamamen şarkı söylemeyi seçti. Daha sonra da "SENİN ANAN GÜZEL Mİ ?" dedi ve ilk single çalışmasını çıkardı. O ekstra senin bu ekstra benim derken artık sahnelerin bir parçası oldu. Sonra mı ? UNUTTUM dedi ve 3. albüm çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu. Uzun ve sıkı bir çalışma sonunda, nihayet beklediğimize değen radyolarda ve clublerde en çok istek alan albümü "BANANE" ile Türkiye'de hala konuşulmaya devam ediyor | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Demet Akalın (Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hakkında) Demet Akalın - Adam Gibi Çok geç kaldın özür dileme... Hatalarının farkına varsan bile Ben bittim nafile Kaç yıl geçti çekip gideli Günahlarımın bedelini Ödedim ben şimdi Ayaktayım dağ gibi... Ben seni adam gibi sevdim Düşünmeden günahını çektim Ne yeminler bozdum senin için Yaptığın olmadı bunu haketmedim Demet Akalın - Afedersin Aramızda herşey bitti Ayrılalım diyen sen değil miydin. Ben ağlarken utanmadan, Arkanı dönüp giden sen değil miydin. x2 Hayırdır ne oldu pişman mısın Bir gece ansızın kapımdasın Gerçekler acıdır anlaman lazım Benim için artık sen bir yabancısın Yüzünü bile görmek istemiyorum Yoluma çıkmasan iyi edersin Sözlerim sana ağır mı geldi Kalbini mi kırdım? (afedersin) x3 Aramızda herşey bitti Ayrılalım diyen sen değil miydin. Ben ağlarken utanmadan, Arkanı dönüp giden sen değil miydin. x2 Hayırdır ne oldu pişman mısın Bir gece ansızın kapımdasın Gerçekler acıdır anlaman lazım Benim için artık sen bir yabancısın Yüzünü bile görmek istemiyorum Yoluma çıkmasan iyi edersin Sözlerim sana ağır mı geldi Kalbini mi kırdım? (afedersin) x3 Son Düzenleyen KisukE UraharA; 26-02-2008 @ 12:01. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Demet Akalın ![]() | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Demet Akalın (Demet Akalın Hakkında - Demet Akalın Kimdir?) Demet Akalın Demet Akalın (d. 23 Nisan 1972, Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı ve eski manken. 1998 yılında çıkardığı ilk albümle profesyonel müzik hayatına başlayan Demet Akalın, 3 Temmuz 2006 tarihinde Oğuz Kayhan'la evlendi ve Kasım 2006'da boşandı. ![]() Son Düzenleyen KisukE UraharA; 22-03-2008 @ 19:35. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Demet Akalın Kimdir?(İşte Biyografisi) Ne yapıcam ne yapıcam diye düşünürken annesinin elinden tutmasıyla soluğu Yaşar Alptekin’in mankenlik kursunda aldı. 1990 yılında Mayo Güzeli seçildi. Ardından Neşe Erberk’te mankenlik yapmaya başladı. Büyük performansla mesleğini sürdürürken bir gün sesinin güzelliğinin farkına vardı ve mankenlikte zirvedeyken hadi birde şarkı söyliyim dedi ve en iyi gazinolarda dev isimlerin kadrosunda başladı yeni mesleğini icra etmeye. Başardığını düşündüğü bir zamanda hadi bir albümüm olsun dedi ve “ SEBEBİM ” adlı albümünü piyasaya çıkardı. İşler yolunda gitti yani başarıya bir başarı daha ekledi ve artık mankenliği bırakıp tamamen şarkı söylemeyi seçti. Daha sonra da “SENİN ANAN GÜZEL Mİ ?” dedi ve ilk single çalışmasını çıkardı. O ekstra senin bu ekstra benim derken artık sahnelerin bir parçası oldu. Sonra mı ? UNUTTUM dedi ve 3. albüm çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu. | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Demet Akalın (Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Robert De Niro (Robert De Niro Kimdir? - Robert De Niro Hakkında) | ThinkerBeLL | Sinema ww | 8 | 15-06-2008 21:16 |
| Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında) | ThinkerBeLL | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 12 | 08-04-2008 22:18 |
| Ludwig Wittgenstein (Ludwig Wittgenstein Kimdir? - Ludwig Wittgenstein Hakkında) | kamyon | Felsefe ww | 1 | 15-08-2007 15:26 |
| Demet Sağıroğlu (Demet Sağıroğlu Hakkında - Demet Sağıroğlu Kimdir?) | KisukE UraharA | Müzik tr | 3 | 01-03-2007 00:16 |
| Batlamyus (Batlamyus Kimdir? - Batlamyus Hakkında) | KisukE UraharA | Bilim ww | 2 | 02-11-2006 23:52 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||