Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Türkiye'den > Müzik tr
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 15-11-2006   #1 (mesaj-linki)
Varsayılan Demet Akalın (Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hakkında)

DEMET AKALIN

Golcükte dogan Demet Akalın ilköğretim ve lise öğrenimini Gölcükte büyük başarıyla bitirdi. İlkokul yıllarında gazeteci yada öğretmen olma hayalleri kurardı, fakat o zamanki Üniversite sınavı şartları günümüze göre daha zor olduğu için hayalleri suya düştü. Ne yapıcam ne yapıcam diye düşünürken annesinin elinden tutmasıyla soluğu Yaşar Alptekin'in mankenlik kursunda aldı. 1990 yılında Mayo Güzeli seçildi .Ardından Neşe Erberk'te mankenlik yapmaya başladı. Büyük performansla mesleğini sürdürürken bir gün sesinin güzelliğinin farkına vardı ve mankenlikte zirvedeyken hadi birde şarkı söyliyim dedi ve en iyi gazinolarda dev isimlerin kadrosunda başladı yeni mesleğini icra etmeye. başladı

Başardığını düşündüğü bir zamanda Hadi bir albümüm olsun dedi ve " SEBEBİM " adlı albümünü piyasaya çıkardı. İşler yolunda gitti yani başarıya bir başarı daha ekledi ve artık mankenliği bırakıp tamamen şarkı söylemeyi seçti. Daha sonra da "SENİN ANAN GÜZEL Mİ ?" dedi ve ilk single çalışmasını çıkardı. O ekstra senin bu ekstra benim derken artık sahnelerin bir parçası oldu. Sonra mı ? UNUTTUM dedi ve 3. albüm çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu.

Uzun ve sıkı bir çalışma sonunda, nihayet beklediğimize değen radyolarda ve clublerde en çok istek alan albümü "BANANE" ile Türkiye'de hala konuşulmaya devam ediyor
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-11-2006   #2 (mesaj-linki)
Varsayılan Demet Akalın (Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hakkında)

Demet Akalın - Adam Gibi
Çok geç kaldın özür dileme...
Hatalarının farkına varsan bile
Ben bittim nafile
Kaç yıl geçti çekip gideli
Günahlarımın bedelini
Ödedim ben şimdi
Ayaktayım dağ gibi...

Ben seni adam gibi sevdim
Düşünmeden günahını çektim
Ne yeminler bozdum senin için
Yaptığın olmadı bunu haketmedim

Demet Akalın - Afedersin
Aramızda herşey bitti
Ayrılalım diyen sen değil miydin.
Ben ağlarken utanmadan,
Arkanı dönüp giden sen değil miydin. x2

Hayırdır ne oldu pişman mısın
Bir gece ansızın kapımdasın
Gerçekler acıdır anlaman lazım
Benim için artık sen bir yabancısın

Yüzünü bile görmek istemiyorum
Yoluma çıkmasan iyi edersin
Sözlerim sana ağır mı geldi
Kalbini mi kırdım?
(afedersin) x3

Aramızda herşey bitti
Ayrılalım diyen sen değil miydin.
Ben ağlarken utanmadan,
Arkanı dönüp giden sen değil miydin. x2

Hayırdır ne oldu pişman mısın
Bir gece ansızın kapımdasın
Gerçekler acıdır anlaman lazım
Benim için artık sen bir yabancısın

Yüzünü bile görmek istemiyorum
Yoluma çıkmasan iyi edersin
Sözlerim sana ağır mı geldi
Kalbini mi kırdım?
(afedersin) x3

Son Düzenleyen KisukE UraharA; 26-02-2008 @ 12:01.
Eski 25-02-2007   #3 (mesaj-linki)
Varsayılan Cvp: Demet Akalın

[Resim]
Eski 25-12-2007   #4 (mesaj-linki)
Varsayılan Demet Akalın (Demet Akalın Hakkında - Demet Akalın Kimdir?)

Demet Akalın

[Resim]
Demet Akalın (d. 23 Nisan 1972, Gölcük, Kocaeli), Türk pop müzik şarkıcısı ve eski manken. 1998 yılında çıkardığı ilk albümle profesyonel müzik hayatına başlayan Demet Akalın, 3 Temmuz 2006 tarihinde Oğuz Kayhan'la evlendi ve Kasım 2006'da boşandı.

Son Düzenleyen KisukE UraharA; 22-03-2008 @ 19:35.
Eski 25-02-2008   #5 (mesaj-linki)
Varsayılan Demet Akalın Kimdir?(İşte Biyografisi)

[Resim]Gölcük'te doğan Demet Akalın ilköğretim ve lise öğrenimini Gölcük'te büyük başarıyla bitirdi. İlkokul yıllarında gazeteci ya da öğretmen olma hayalleri kurardı, fakat o zamanki üniversite sınavı şartları günümüze göre daha zor olduğu için hayalleri suya düştü.
Ne yapıcam ne yapıcam diye düşünürken annesinin elinden tutmasıyla soluğu Yaşar Alptekin’in mankenlik kursunda aldı. 1990 yılında Mayo Güzeli seçildi. Ardından Neşe Erberk’te mankenlik yapmaya başladı.
Büyük performansla mesleğini sürdürürken bir gün sesinin güzelliğinin farkına vardı ve mankenlikte zirvedeyken hadi birde şarkı söyliyim dedi ve en iyi gazinolarda dev isimlerin kadrosunda başladı yeni mesleğini icra etmeye.
Başardığını düşündüğü bir zamanda hadi bir albümüm olsun dedi ve “ SEBEBİM ” adlı albümünü piyasaya çıkardı. İşler yolunda gitti yani başarıya bir başarı daha ekledi ve artık mankenliği bırakıp tamamen şarkı söylemeyi seçti. Daha sonra da “SENİN ANAN GÜZEL Mİ ?” dedi ve ilk single çalışmasını çıkardı. O ekstra senin bu ekstra benim derken artık sahnelerin bir parçası oldu. Sonra mı ? UNUTTUM dedi ve 3. albüm çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu.
[Resim]
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
demet akalın kimdir, demet akalım, demet akalin hakkinda, demet akalin kimdir, demet akaln, demet akalım, demet akalın aramızda, demet akalın aramızda herşey bitti, demet akalın hakkında, demet akalın hakkında bilgi, demet akalın hakkında herşey, demet akalın kim, demet akalın kimdir, demet akalın kımdır, demet akaln kimdir,
Konu Araçları

Demet Akalın (Demet Akalın Kimdir? - Demet Akalın Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Robert De Niro (Robert De Niro Kimdir? - Robert De Niro Hakkında) ThinkerBeLL Sinema ww 8 15-06-2008 21:16
Manga (Manga Kimdir? - Manga Hakkında) ThinkerBeLL Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik 12 08-04-2008 22:18
Ludwig Wittgenstein (Ludwig Wittgenstein Kimdir? - Ludwig Wittgenstein Hakkında) kamyon Felsefe ww 1 15-08-2007 15:26
Demet Sağıroğlu (Demet Sağıroğlu Hakkında - Demet Sağıroğlu Kimdir?) KisukE UraharA Müzik tr 3 01-03-2007 00:16
Batlamyus (Batlamyus Kimdir? - Batlamyus Hakkında) KisukE UraharA Bilim ww 2 02-11-2006 23:52
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:44
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12552691 saniyede (66.14% PHP - 33.86% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR