Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Türkiye'den > Müzik tr
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-08-2007   #6 (mesaj-linki)
pis__mikrop
Cvp: Grup Vitamin

Alıntı:
tuncatutkun adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Acaba şimdi ne yapıyolar? bilgisi olan var mı Emrah Anul en son YAŞAR'ın Hatırla albümüne şarkı vermişti (Bak Birtanem) ne yapıyolar ne ediyolar?
arkadaşlar selçuk ve emrah abilerimiz müzik çalışmalarına tam gaz devam ediyorlar. emrah taksimde mühendishanede akşamları çıkıyo(gunleri aklımda değil). selcuk da yine taksimde istiklalın ara sokagında "vivaldi cafe&bar" da cıkıyor. grup vitamin insallah yeni bir albumle geri donecek..
peki ben bunları nerden biliyorum. Grup Vitamin :: Ana Sayfa adında grup vitamiin fun sitesi actık. siteye selcuk aksoy da üye ara ara girip okuyor.sitede vitamine dair ne ararsanız var.(goruntu, fotograf, sarkı sozleri)
Grup Vitamin :: Ana Sayfa

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-08-2007   #7 (mesaj-linki)
Dark-Line
Cvp: Grup Vitamin (Grup Vitamin Hakkında - Grup Vitamin Kimdir?)

Eski 24-03-2008   #8 (mesaj-linki)
Cvp: Grup Vitamin

Alıntı:
bygalloz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Türkçe rapi cartelden önce Türkiyeye getiren adamlar ama biraz mizahi.
eger inanmayan varsa dünya turu adlı parcalarını dinlesin.
isterseniz ben yolliyim size

oooooffffffffffffff
üzülme bebeğim sakın üzülme olmadı işte ayrıldık
kızmadım sana kızamıyorum yeter ki sen üzülme
ben sana hiç kıyar mıyım yani o kadar da hıyar mıyım?
hıyar dedim de aklıma geldi yeni sevgilinle aran nasıl o da seni benim seni çok sevdiğim gibi seviyor mu?
ara sıra görüşelim olur mu misafir ol gel bana yumurta kırayım sana param pulum yok ama borç yazdırırız bakkala..
seni nasıl sevdiğim senin şeyinde ıııııı umrunda değil..
hatırlar mısın bilmem o mamur beste çalar müjganla biz fenalaşırdık
ha sahi geçen gün bekledim seni saza niye gelmedin?
seni bilmem ama ben acayip gaza geldim sonra soda içtim geçti..
hatırlamalı sevgiyle anmalı unutmamalı incitmemeli uçan memeli kaçan memeli tutan memeli öbürü de gelmiş hani bana hani bana demiş..
biliyorsun ne yapsam ayrılamam senden asla hafife alma aşk vurur insana
bir de yer vurur sonra masa tenisi
bu kadar kolay sanma ilvanlım
sen çok güzelsin a acayipsin b acayipsin c hiçbiri d hepsi senin gibi
hatırlar mısın sazlar çalınırdı çamlıcanın bahçelerinde benim de arabanın teybini çalmışlardı şimdi de seni çaldılar benden
ve şimdi içiyorum her gece her gece başka bir işkembe paça tuzlama kokoreç kelle gel beni kısmen yelle
ha unutmadan ebabil bir kuşsa saka daha kuştur saka kuş olarak kalacaktır kuştur kuş olacaktır kuştur kuştunuz kuştular kuşarlar…
şiirime burda son verirkene “bi dakka doktor bey geliyorum” şiirime burda son verirkene seni çok sevdiğimi söylemek istiyorum bir de yeni bir kedi aldım o da çok şeker gidişim suskun olmuştu dönüşüm muhteşem olacak..

gökhan semizden bir şiir
by galloz haklısın grup vitamin rap beni ramizem rap dünya turu gibi şarkıları raptir cartelden önce getirmiştir.istiyosanız pmden şarkının linkini veririm.
Eski 20-09-2008   #9 (mesaj-linki)
Cvp: Grup Vitamin (Grup Vitamin Kimdir? - Grup Vitamin Hakkında)

Vaybe ne guruptu ama halen sarkıları kulagımda ınternet olayı olmasa
belkı bır daha bır dah adınlıyebılırmıydım bılmıyorum.
Burdan gokhan semızı rahmet ve özlemle anıyorum
sızı sevıyorum grup vıtamın.

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
ben o kadar hıyar mıyım, ben o kadar hıyarmıyım, ben sana kıyar mıyım, ben sana kıyar mıyım o kadar da hıyar mıyım, ben sana kıyarmıyım, ben sana kıyarmıyım o kadar da hıyarmıyım, param pulum yok ama borç yazdırırız bakkala, senin seyinde degil, vitaminler hakkında şiir, vitaminler hakkında şiirler,
Grup Vitamin (Grup Vitamin Kimdir? - Grup Vitamin Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Grup Vitamin - Cep Telefonu probLem girL Türkçe Şarkı Sözleri 1 13-07-2008 22:03
Grup Vitamin - Hamiyet probLem girL Türkçe Şarkı Sözleri 0 13-07-2008 21:22
Grup Vitamin - Fatoş probLem girL Türkçe Şarkı Sözleri 0 13-07-2008 21:20
Grup Vitamin - Dokundur probLem girL Türkçe Şarkı Sözleri 0 12-07-2008 14:53
Grup Vitamin - Ayı probLem girL Türkçe Şarkı Sözleri 0 11-07-2008 21:32
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:37Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10700607 saniyede (69.73% PHP - 30.27% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz