| | #1 (mesaj-linki) |
Grup Vitamin (Grup Vitamin Kimdir? - Grup Vitamin Hakkında) GRUP VİTAMİN EMRAH ANUL 1970 Yılında İstanbul'da doğdu. Harbiye İlkokulu, Nilüfer Hatun Ortaokulu ve Taksim Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra 1988 yılında Gökhan Semiz'le tanıştı ve Vitamin Grubu'nun temellerini attı. Daha sonra Ercan Saatçi, Ufuk Yıldırım, Sertaç Demirtaş'tan oluşan Bol Vitamin albümünde yer aldı. 1990-91'de en çok satan kaset Vitamin kaseti MÜYAP Ödülünü aldı. 1991-92'de "Cezmi" Kaseti piyasaya çıktı. Daha sonra "Yandık Desene" ve sırasıyla "Üşüttük", "Aşkın Gözyaşları", "Zeytinyağlı Yaprak Dolması", "Deli Dolu Best Of ", "1998 yılında Prestij Müzik'e geçildi ve "İyi Günler Türkiye" kaseti çıkarıldı. 1994' altın kelebek en iyi grup, 1996'da en iyi reklam kristal ayı ödülü "Takmayacaksın" parçası ile alındı. 1996 Yedigün sponsorluğunda Es organizasyon adı altında Türkiye'de 20 beldede ilk tır konserleri verdi. 1995-96 yılında tükenmez kalemin senaryolaştırdığı Filma-cass yapımcılığında Losbekaros dizi çalışmalarında Vitamin olarak yer aldı. Kendinden ödün vermeyen Grup Vitamin Gökhan Semiz'in ani ayrılışından sonra iki kişi olarak yine Türkiye'nin acı dolu sorunlarını mizah ve müzikle birleştirip aynı tarzda devam etti.. SELÇUK AKSOY 1971 Yılında Almanya'da doğdu. Müzik hayatına lisede ud çalarak başladı. Kalamış Musiki Cemiyeti ve Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde fasıl heyetlerinde çaldı. İlkokul, ortaokul ve liseyi Türkiye'de okudu. 1998'de İ.T.Ü Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'na girdi. Ondan önce Mimar Sinan Tekstil Bölümü'nü kazandı. Ancak Konservatuar ağır bastığından eğitimine orada devam etti. 1990'da . Gökhan Semiz ve Emrah Anul'la tanıştı.Daha sonra Ercan Saatçi, Ufuk Yıldırım, Sertaç Demirtaş'tan oluşan Bol Vitamin kasetinde yer aldı. 1990-91'de en çok satan kaset Bol Vitamin Kaseti MÜYAP ödülünü aldı. 1991-92'de Cezmi kaseti piyasaya çıktı. Daha sonra Yandık Desene ve Sırasıyla Üşüttük, Aşkın Gözyaşları, Zeytinyağlı Yaprak Dolması, Deli Dolu Best Of, 1998 yılında da Prestij Müzik'e geçildi ve İyi Günler Türkiye kaseti çıkarıldı. 1994'de altın kelebek en iyi grup, 1996'da en iyi reklam kristal ayı ödülü "Takmayacaksın" parçası ile alındı. 1994'de 2071 Türkiye müzikalinin müzikleri oyunculuğunda Grup Vitamin yer aldı. 1996 Yedigün sponsorluğunda es organizasyon adı altında Türkiye'de 20 beldede ilk tır konserleri verdi.1995'de Uras kasetçilikten rüzgar adı altında ilk kaset çalışmasını yaptı. Selçuk Aksoy, 1995-96 yılında Tükenmez kalemin senaryolaştırdığı Filma-cas yapımcılığında Losbekaros dizi çalışmasında vitamin olarak yer alındı. Kendinden ödün vermeyen Grup Vitamin Gökhan Semiz'in ani ayrılışından sonra iki kişi olarak yine Türkiye'nin acı dolu sorunlarını mizah ve müzikle birleştirip aynı tarzda devam etti. Son Düzenleyen KisukE UraharA; 24-03-2008 @ 23:46. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Grup Vitamin (Grup Vitamin Hakkında - Grup Vitamin Kimdir?) Grup Vitamin - Acaba Bu Ne Baba Be Acaba bu ne baba be Acaba bu ne baba Acaba bu ne baba be Atalarımız bilmemek değil öğrenmemek ayıp demiş Atalarımız bundan başka daha pek çok şey söylemiş Kanlı canlı TV showları asap bozuyor gecenin bir körü İstesek kolay öğreniveririz ne renktir ünlülerin donu Çok gereksiz şeylere çok çok acayip merak içindeyiz Ne savaşlar oluyor bitiyor, yine biz bu konuların dışındayız Bi de sen çıktın her gördüğüne acaba ki bu nedir diyorsun Bülbüller gibi şakıyorsun ama sen ne konuştuğunu bilmiyorsun Acaba bu ne baba be Acaba bu ne baba Acaba bu ne baba be Bu bu nedir bu sorma, bilmiyorsan mektebi var Canın muhabbet çekiyorsa gel yanıma bende Allahı var Gazetelerde dergilerde haber haricinde neler yazar Şayet meraktan kurtulamassan insanı bi tuhaf kaşıntı basar Takma kafana pesten başka dünya olmasın umrunda Ye iç yan gel yat uyu kalk gene hepsi kar kalır yanında Ninni ..., baygınlık verme adama Herşeye acaba bu ne baba diyorsun, biraz da git sor anana Acaba bu ne baba be Acaba bu ne baba Acaba bu ne baba be Anasının kuzusu, kemiğimin iliği, fazla merak iş açar başına Kalbin Ege'de böbrek Marmara, topla kendini üzülme boşuna Vurdumduymaz yada çok meraklı, yok mudur bunun dengesi Sakalı da olsa amcanız olurdu, öyle değil mi yengesi Şarkı da bitiyor heyecanlanma, az biraz kaldı sık dişini Merak edip te herşeyi sorma, otur biraz da kır kıçını Ha sivrisinek ha davul zurna, anlamayanlara giydiriyoruz Bak ki öyle değil diyoruz, şarkıyı bi tuhaf bitiriyoruz Acaba bu ne baba be Acaba bu ne baba Acaba bu ne baba be Son Düzenleyen KisukE UraharA; 24-03-2008 @ 23:48. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Grup Vitamin
Türkçe rapi cartelden önce Türkiyeye getiren adamlar ama biraz mizahi. eger inanmayan varsa dünya turu adlı parcalarını dinlesin. isterseniz ben yolliyim size oooooffffffffffffff üzülme bebeğim sakın üzülme olmadı işte ayrıldık kızmadım sana kızamıyorum yeter ki sen üzülme ben sana hiç kıyar mıyım yani o kadar da hıyar mıyım? hıyar dedim de aklıma geldi yeni sevgilinle aran nasıl o da seni benim seni çok sevdiğim gibi seviyor mu? ara sıra görüşelim olur mu misafir ol gel bana yumurta kırayım sana param pulum yok ama borç yazdırırız bakkala.. seni nasıl sevdiğim senin şeyinde ıııııı umrunda değil.. hatırlar mısın bilmem o mamur beste çalar müjganla biz fenalaşırdık ha sahi geçen gün bekledim seni saza niye gelmedin? seni bilmem ama ben acayip gaza geldim sonra soda içtim geçti.. hatırlamalı sevgiyle anmalı unutmamalı incitmemeli uçan memeli kaçan memeli tutan memeli öbürü de gelmiş hani bana hani bana demiş.. biliyorsun ne yapsam ayrılamam senden asla hafife alma aşk vurur insana bir de yer vurur sonra masa tenisi bu kadar kolay sanma ilvanlım sen çok güzelsin a acayipsin b acayipsin c hiçbiri d hepsi senin gibi hatırlar mısın sazlar çalınırdı çamlıcanın bahçelerinde benim de arabanın teybini çalmışlardı şimdi de seni çaldılar benden ve şimdi içiyorum her gece her gece başka bir işkembe paça tuzlama kokoreç kelle gel beni kısmen yelle ha unutmadan ebabil bir kuşsa saka daha kuştur saka kuş olarak kalacaktır kuştur kuş olacaktır kuştur kuştunuz kuştular kuşarlar… şiirime burda son verirkene “bi dakka doktor bey geliyorum” şiirime burda son verirkene seni çok sevdiğimi söylemek istiyorum bir de yeni bir kedi aldım o da çok şeker gidişim suskun olmuştu dönüşüm muhteşem olacak.. gökhan semizden bir şiir Son Düzenleyen bygalloz; 30-01-2007 @ 11:29. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Acaba şimdi ne yapıyolar? bilgisi olan var mı Emrah Anul en son YAŞAR'ın Hatırla albümüne şarkı vermişti (Bak Birtanem) ne yapıyolar ne ediyolar?
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Gerçekten dünyada eşi benzeri olmayan süper bi gruptular.Gökhan semiz'in gidişi kötü olduu çok üzülmüştümm...bildiğim öğrendiğim kadarıyla selçuk aksoy beyazıt'da bi yerde çıkıomşş..o kdrnı biliorm | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Grup Vitamin (Grup Vitamin Kimdir? - Grup Vitamin Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Boyz II Men (Boyz II Men Kimdir? - Boyz II Men Hakkında) | tulse | Müzik ww | 1 | 06-07-2008 22:53 |
| Helloween (Helloween Kimdir? - Helloween Hakkında) | virtuecat | Yabancı Rock | 0 | 14-04-2007 18:21 |
| Aerosmith (Aerosmith Kimdir? - Aerosmith Hakkında) | NoRanynn | Yabancı Rock | 0 | 01-04-2007 21:31 |
| Grup 657 (Grup 657 Hakkında - Grup 657 Kimdir?) | BARIŞ | Müzik tr | 0 | 21-12-2006 03:04 |
| Grup Yade (Grup Yade Kimdir? - Grup Yade Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 0 | 17-11-2006 12:06 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||