| | #1 (mesaj-linki) |
Yasemin Kumral (Yasemin Kumral Kimdir? - Yasemin Kumral Hakkında) Yasemin Kumral ( 1952) Yasemin Kumral Şimşek, 1952 yılında İstanbul'da doğdu. Önce babasından sonra da Prof. Fuat Koray'dan müzik eğitimi aldı. İtalya'nın başkenti Roma'da gitar, piyano ve şan okudu. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik bölümünden mezun oldu. Kendi alanında Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde ilk eğitim kurumu ünvanına sahip Spikerlik ve Güzel Konuşma Okulu'nu açtı. Yurt çapında konserler verdi, sayısız plak yayınladı. Yaptığı şarkılarla çeşitli ödüller aldı. 1980'den beri Mevlana'nın beyitleri üzerine besteler yapmaktadır. Halen bir özel televizyonda sunuculuk yapıyor. Yayınlanmış bir çok kaseti ve CD'si bulunmaktadır. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Yasemin Kumral Yasemin Kumral - Bim Bam Bom Oldu en sonunda oldu bim bam bom Rüyalarım gerçek oldu bim bam bom Duyduk duymadık demesin hiç kimse İşte ilan ediyorum herkese Oh oh oh çok şükür dostlar Benimde artık bir sevgilim var Hırsından çatlasın düşmanlar Şimdi benimde bir sevgilim var Kim demiş kimse ona bakmaz diye Kimse onu koluna takmaz diye Evde kalmaktan kurtulamaz diye Çatlasın patlasın dönsün deliye [Nakarat] Ha ha ha dinleyin dostlar Benimde artık bir sevgilim var Hırsından çatlasın düşmanlar Şimdi benimde bir sevgilim var Suratım asıkmıs hiç gülmezmişim İki laf etmesini bilmezmişim Doğrusu hiç mi hiç çekilmezmişim Gördünüz mü meğerse ben neymişim Bim bam bom çok şükür dostlar Benimde artık bir sevgilim var Bim bam bom çatlasın düşmanlar Artık benimde bir sevgilim var Ne yapsam nafile bu iş olmazmış Benden daha çirkini bulunmazmış Yüz yıl bekar kalsa beni almazmış Milyonlar versem yanımda durmazmış [Nakarat] x3 | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| yasemim kumral, yasemin ilan, yasemin ilan kimdir, yasemin ilan resimleri, yasemin kumral, yasemin kumral bim bam bom mp3 download, yasemin kumral resimleri, yasemin kumral resmi, yasemin.ilan, yasemın kumral, |
Yasemin Kumral (Yasemin Kumral Kimdir? - Yasemin Kumral Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Yasemin Mori (Yasemin Mori Kimdir? - Yasemin Mori Hakkında) | SatanpisT | Türkçe Rock | 1 | 3 Hafta Önce 22:07 |
| Yasemin Ergene (Yasemin Ergene Kimdir? - Yasemin Ergene Hakkında) | Misafir | Moda tr | 7 | 06-10-2008 21:23 |
| Yasemin Balık (Yasemin Balık Kimdir? - Yasemin Balık Hakkında) | TiglonBoYs | Sinema tr | 1 | 23-09-2008 11:26 |
| Yasemin Alkaya (Yasemin Alkaya Kimdir? - Yasemin Alkaya Hakkında) | estudiantes | Sinema tr | 1 | 01-08-2008 15:14 |
| Yasemin Hadivent (Yasemin Hadivent Kimdir? - Yasemin Hadivent Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema tr | 6 | 02-07-2008 23:03 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||