| | #1 (mesaj-linki) |
Faruk K (Faruk K Kimdir? - Faruk K Hakkında) Biyografi 1973 İstanbul doğumluyu. İstanbul Yapı Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra 2 sene amatör tiyatrolarda oyunculuk yaptı. 1991 senesinde başladığım özel dans derslerinin ilk meyvelerini muhabbet 1992 müzikalinde Şener Şen ve Emel Sayın la aynı sahnede dans ederek ve rol alarak topladı. Aynı sene Yonca Evcimik ile başladığım dans serüveni 9 yıl profesyonel olarak devam etti. Dansı hayatımda yaşam felsefesi olarak seçtiğim yıllarda Bestecilik ve Söz yazarlığını ilham perilerim tarafından bir kış gecesi kalbime ve ruhuma hediye edildi. Yetmemiş gibi birde vokal performansım eklendi. 1996 senesinde çıkarttığımız Bir Kaç İyi Adam grubunun ilk single, ardından Çıtır Kızlarla aynı kaseti paylaştığımız 2. albüm ve konservatuar Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümünden mezun oldu. Konservatuar yıllarımda sanat yönetmenliği ve koreografı üzerinde yaptığım araştırmalar sonucunda birçok sanatçı arkadaşımın kliplerinde konser ve televizyon programlarında çalışma keyfini yaşadı. Albüm >> Honki Ponki 1- Dünya Aşka Dönüyor 2- Honki Ponki 3- Bir Bir 4- Korkak 5- Yaşıyorum 6- Kırmızı kart 7- Nesine Nesine 8- Soruluyorsa 9- Haberini Aldım 10- Ne Zaman 11- Yaşıyorum (Akustik) >> Azar Azar 1- Azar Azar 2- Yeniden Yanalım 3- Ağlama 4- Aşk Yarası 5- Vurgun 6- Kalbime İyi Davran 7- Yaş Günü 8- Bir Nefeste 9- Teniden Yanalım 10- Sözümü Tuttum >> Enerji 1- Bomba 2- Affadeceğim 3- İyice Duydun mu 4- Hayat Devam Ediyor 5- Sevda Durakları 6- Bedelsiz 7- Yaşanacaksa Yaşanacak 8- Bitti Aşkımız 9- Aşk Marşı 10- Mavi Gözlü 11- Bomba-2 12- Sevda Durakları (remix) 13- Yaşanacaksa Yaşanacak (alaturka) 1973 İstanbul doğumluyum. İstanbul Yapı Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra 2 sene amatör tiyatrolarda oyunculuk yaptım. 1991 senesinde başladığım özel dans derslerinin ilk meyvelerini muhabbet 1992 müzikalinde Şener Şen ve Emel Sayın la aynı sahnede dans ederek ve rol alarak topladım. Aynı sene Yonca Evcimik ile başladığım dans serüveni 9 yıl profesyonel olarak devam etti. Dansı hayatımda yaşam felsefesi olarak seçtiğim yıllarda Bestecilik ve Söz yazarlığını ilham perilerim tarafından bir kış gecesi kalbime ve ruhuma hediye edildi. Yetmemiş gibi birde vokal performansım eklendi.![]() 1996 senesinde çıkarttığımız Bir Kaç İyi Adam grubunun ilk single, ardından Çıtır Kızlarla aynı kaseti paylaştığımız 2. albüm ve konservatuar Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümünden mezun oldum. ![]() Konservatuar yıllarımda sanat yönetmenliği ve koreografı üzerinde yaptığım araştırmalar sonucunda birçok sanatçı arkadaşımın kliplerinde konser ve televizyon programlarında çalışma keyfini yaşadım.Son Düzenleyen Kral_Aslan; 01-02-2008 @ 12:34. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Faruk K (Faruk K Hakkında - Faruk K Kimdir?) ![]() Son Düzenleyen KisukE UraharA; 13-10-2008 @ 20:03. Sebep: Sayfa Düzeni | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| faruk k, faruk k biyografi, faruk k hayatı, faruk k kimdir, faruk k nereli, faruk k nereli?, faruk k resimleri, faruk ka, faruk ka kimdir, faruk ka resimleri, |
Faruk K (Faruk K Kimdir? - Faruk K Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Faruk Şen (Faruk Şen Kimdir? - Faruk Şen Hakkında) | KisukE UraharA | Siyaset ww | 0 | 04-09-2008 18:31 |
| Faruk Sağnak (Faruk Sağnak Kimdir? - Faruk Sağnak Hakkında) | estudiantes | Spor tr | 1 | 10-08-2008 11:35 |
| Fâruk Şâhin (Fâruk Şâhin Kimdir? - Fâruk Şâhin Hakkında) | TiglonBoYs | Müzik tr | 0 | 27-07-2008 13:46 |
| Faruk Cömert (Faruk Cömert Kimdir? - Faruk Cömert Hakkında) | Kral_Aslan | Siyaset tr | 0 | 06-01-2008 14:37 |
| Faruk Karadoğan (Faruk Karadoğan Kimdir? - Faruk Karadoğan Hakkında) | estudiantes | Spor tr | 0 | 17-10-2007 23:42 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||