| | #1 (mesaj-linki) |
Yusuf Güney (Yusuf Güney Kimdir? - Yusuf Güney Hakkında) 24 yaşında. Aslen Trabzon’lu, Londra’da yaşıyor. Londra’da bir şirkette pazarlama müdürlüğü yapan 10 yıldır ailesiyle yaşayan Güney, 4 yıl önce Rafet El Roman ile Londra’da bir konserde tanışmasıyla hayatı değişti. O günden beri onlarca beste yapıp, Rafet El Roman’ın albüm teklifini almıştır. Yusuf Güney, artık hayatını çok sevdiği müzik ile kazanmaya başlamıştır. Rafet El Roman’ın vokalistliğini yapan Güney, yakın bir zamanda çıkaracağı albüm heyecanı ile uzun ve yorucu bir yola girmiş ve başarı ile ilerlemektedir. Güney, önümüzdeki aylarda İstanbul’a yerleşeceğini de belirtmiştir. Ayrıca Yusuf Güney severlerine güzel bir haberimiz var. Yusuf Güney, kendi albümü için hazırlıklara başlamış ve kasım ayı sonunda solo albüm ile sevenleriyle buluşacaktır. ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Yusuf Güney (Yusuf Güney Kimdir? - Yusuf Güney Hakkında) Yusuf Güney | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Yusuf Güney (Yusuf Güney Kimdir? - Yusuf Güney Hakkında) Son Düzenleyen firstlady; 27-10-2008 @ 16:44. Sebep: . | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Yusuf Güney (Yusuf Güney Kimdir? - Yusuf Güney Hakkında) ![]() Son Düzenleyen firstlady; 27-10-2008 @ 18:34. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Yusuf Güney (Yusuf Güney Kimdir? - Yusuf Güney Hakkında) aşk bir kalbin içinde ağlıyor aşk sızım sızım sızlatıyor ellerinden kaçılmıyor virane ettin bıraktın aşk bir deli kurşun misali zulmetti bana bu gönlün yıkılmıştanda virane ettin bunun sebebi sendin unutmalı artık bir anlamı yok sevmeyi bilemeyn birini anlamak ne zor sensizliği kabul eden bir kalp mutlu olmazsın bu katlanılmaz gururlarla sende başa çıkamazsın giden o olsun terkedende artık zaman hakikatle yüzleşmekte aşk bir kalbin içinde ağlıyor aşk sızım sızım sızlatıyor ellerinden kaçılmıyor virane ettin bıraktın aşk aşk bir kalbin içinde ağlıyor aşk sızım sızım sızlatıyor ellerinden kaçılmıyor virane ettin bıraktın aşk bende aynı duygularla geldim geçtim bu yollardan aşkın her katı halini yaşadım gördüm inan şimdi zamanla geçer desemde avunmayacak yüreğim ne kadar lanet etsede kalbin dinlemeyeceksin bu deli gönlüm neler neler uğrunda harcadı hergün biran yılmadan unut demek olmaz laf anlamaz bu kalp bu aşkın içinde ne emekler harcadım aşk bir kalbin içinde ağlıyor aşk sızım sızım sızlatıyor ellerinden kaçılmıyor virane ettin bıraktın aşk | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| eflatun cem güney biyografi, yusuf guney, yusuf guney hakkinda, yusuf güney, yusuf güney hakkinda, yusuf güney hakkında bilgi, yusuf güney hakkında bilgiler, yusuf güney kimdir, yusuf güney sitesi, yusuf güney web sitesi, |
Yusuf Güney (Yusuf Güney Kimdir? - Yusuf Güney Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Erdal Güney (Erdal Güney Kimdir ? - Erdal Güney Hakkında) | GÜLGECELER | Müzik tr | 0 | 26-08-2008 21:55 |
| Yılmaz Güney (Yılmaz Güney Kimdir? - Yılmaz Güney Hakkında) | Kral_Aslan | Sinema tr | 5 | 12-08-2008 16:20 |
| Gökhan Güney (Gökhan Güney Kimdir? - Gökhan Güney Hakkında ) | Kral_Aslan | Sinema tr | 1 | 30-07-2008 11:22 |
| Güney Dinç (Güney Dinç Kimdir? - Güney Dinç Hakkında) | KisukE UraharA | Edebiyat tr | 0 | 09-02-2008 20:15 |
| Eflatun Cem Güney (Eflatun Cem Güney Kimdir? - Eflatun Cem Güney Hakkında) | ThinkerBeLL | Edebiyat tr | 0 | 15-01-2008 11:38 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||