| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Nilüfer Dokun Bana Dostluğun bana yetmiyor Konuşurken düşlüyorum ellerini Özlüyorum dokun dokun bana Ne olur dokun bana Sevmek dokunmak demiştin Biliyorum sürmese de Eskiye benzemese de Hala benim tek ezberim Dokun dokun bana Ne olur dokun bana Dinlemek beni kesmiyor Hasreti hafifletmiyor Dokun bana gizli olsun Dokun ne olursun dokun Alıştığım ellerindi Özlediğim sevgilimdi Oyalama dostluğunla Katlanamam buna | |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Nilüfer Çarem Benim Hatalarımla sev Günahlarımla sev Beni olduğum gibi sev Zayıflarımla sev Ürkekliğimle sev Vurma yüreğimi gözbebeğinle Bakma yüzüme Beni küçümseme Vurma yüreğimi gözbebeğinle Sen eller gibi olmazsın Sevgi doludur yüreğin Sen ömür gibi mahkum etme Yaşamadım gençliğimi Sen sular gibi çarem benim Aşkı elinden içtiğim Sen insan gibi insafsızca Geçmişe gömme geleceğimi Yüzüme vurma vurma yüzüme Yüzüme vurma çarem benim | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: Nilüfer Ağlıyorum Yine Elimde bir eski resmin Karşımda son mektubun var Şarkılarda senin ismin Etrafımda yabancılar Ağlıyorum yine gündüz gece Son bir kere göremedim seni diye Çekilip bir köşeye ağlıyorum yine Ölüm bile daha kolay Senden ayrı yaşamaktan Bu sokaklar bu karanlık Seni bana hatırlatan | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: Nilüfer
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Nilüfer Cumartesi Ne dünden kolay, ne yarından zor, Ortasındayım ömrün, mekanım terk-i diyar, Senden uzakta olmak çile, ne yapsam çekilmiyor, Altın kafeste bülbül bile, ille de yuvam diyor. Artık derdim eskisinden çok, Sensizliğin hiç vefası yok. Bu dünyanın bahçesinde kayboldum gidiyorum, Bir sevdanın pençesinde gitgide eriyorum. Ne günden haberim var ne de geceler belli, Ya salı ya da çarşamba, ihtimal cumartesi, Sanki yanındaymışım gibi hayaller görüyorum, Sana bir şey olmasın diye dualar ediyorum. | |
|
![]() |
Nilüfer (Nilüfer Kimdir? - Nilüfer Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nilüfer Açıkalın (Nilüfer Açıkalın Kimdir? - Nilüfer Açıkalın Hakkında) | Kral_Aslan | Tiyatro tr | 0 | 12-11-2008 00:02 |
| Nilüfer - Oh Ya | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 22:19 |
| Nilüfer - Cumartesi | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 21:38 |
| Nilüfer - Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 21:15 |
| Nilüfer - Nilüfer Nedir - Nilüfer Hakkında | Demir YumruK | X-Sözlük | 0 | 05-12-2007 15:48 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||