| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Nilüfer
teşekürler
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Nilüfer Nilüfer : Mor Menekşe sözleri Akşam oldu penceremde Yorgun rüzgar esiyor geçiyor renkler suskun Bir mahsun mor menekşe Ağlıyor mu ne Gölgelerin kollarında Hatıralar halka halka Ben ona tutsak Nerde nerde ben son çizgilerde Nerde nerde çarem nerde | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Nilüfer Nilüfer - Kavak Yelleri
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: Nilüfer
merhaba arkadaslar.buraya ilk mesajım.niluferin parcalarını google da arattırırken burayı buldum.umarım yardımcı olacaklar varıdr.ben bu kadının sarkılarını nette bulamıyorum.eger yardım edebilecek olanlar varsa inanın cok memnun olurum.bu siteye uye olma nedenlerimden iri de niluferi cok sevmem..umarım msn e gelip sarkı yollayabilecekler varıdr.. bluediamond_9@hotmail.com | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: Nilüfer Nilüfer : Çok Uzaklarda sözleri Caddelerde rüzgar aklımda aşk var Geceyarısında eski yağmurlar Şarkı söylüyorlar sessiz usulca Özlediğim şimdi çok uzaklarda Deli dolu günler Hayat güzeldi Kahkahalarıyla günler geçerdi Ellerim uzanmaz dokunamam ki Özlediğim şimdi Çok uzaklarda O da özlüyormuş Benim bir tanem Çok üşüyormuş Ben olmayınca Öyle yazıyor son mektubunda O da özlüyormuş Benim bir tanem Hep ağlıyormuş Ben olmayınca Öyle yazıyor son mektubunda | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| deli dolu günler şarkısının sözleri, içimde yorgun rüzgarların ayak sesleri, içimde yorgun şarkısı, içimde yılgın rüzgarların ayak, nilüfer hakkinda söz, nilüfer özgeçmiş, nilüfer özgeçmişi, nilüferin biyografisi, nilüferin özgeçmişi, yılgın rüzgarın ayak sesleri, |
Nilüfer (Nilüfer Kimdir? - Nilüfer Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nilüfer Açıkalın (Nilüfer Açıkalın Kimdir? - Nilüfer Açıkalın Hakkında) | Kral_Aslan | Tiyatro tr | 0 | 12-11-2008 00:02 |
| Nilüfer - Oh Ya | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 22:19 |
| Nilüfer - Cumartesi | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 21:38 |
| Nilüfer - Aşk | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 21:15 |
| Nilüfer - Nilüfer Nedir - Nilüfer Hakkında | Demir YumruK | X-Sözlük | 0 | 05-12-2007 15:48 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||