| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Ajda Pekkan Ajda Pekkan aus Wikipedia, der freien Enzyklopädie Wechseln zu: Navigation, Suche Ajda Pekkan (* 12. Februar 1947 in İstanbul) ist eine bedeutende Künstlerin der türkischen Popmusik und Schauspielerin. Inhaltsverzeichnis [Verbergen]
// Jugend [Bearbeiten] Ajda wurde als Kind des Majors der Marine Rıdvan Pekkan und der Hausfrau Nevin Dobruca geboren. Auf Grund des Berufes ihres Vaters wuchs sie während ihrer Kindheit in Mitten US-amerikanischer Familien in Gölcük auf, was sie sehr prägte. Anfänge [Bearbeiten] 1962 traf sie İlham Gencer, den Besitzer des damaligen populärsten Klubs der TürkeiÇatı. Mit ihrer ersten Interpretation des Liedes Il Cielo In Una Stanza überzeugte sie das Publikum und trat die nächste Zeit in Begleitung der Gruppe Los Çatikos im Çatı auf. 1963 nahm sie an einem Wettbewerb für neue Schauspieltalente des MusikmagazinsSes erfolgreich teil. Mit dem erzieltem ersten Platz begann ihre professionelle Karriere. Übrigens gewann bei den Männern Ediz Hun und zweite bei den Frauen wurde Hülya Koçyiğit. Aufgrund ihrer Lebhaftigkeit und ihrem modernen westeuropäischen Aussehens, bekam sie kurze Zeit später Angebote als Filmschauspielerin. Den Produzenten fiel Ajdas Talent als Sängerin auf und so hatte sie schon in ihrem ersten Film 1963 mit dem Namen Adanalı Tayfur einen Gesangpart. Dieses Lied mit dem Titel Göz Göz Değdi Bana wurde auf einer Single veröffentlicht. Insgesamt trat Ajda bisher in 47 Filmen auf. Sie ist die Grand Dame der türkischen Popmusik. Diesem Zustand verdankt sie ihre Spitznamen "Superstar" und "Diva". Sie ist eine Sängerin mit unglaublichen Live-Performance und unerschöpflicher Energie auf der Bühne. Son Düzenleyen KisukE UraharA; 22-12-2007 @ 13:55. | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Ajda Pekkan Ajda Pekkan - Bir Gün Unutmak İstersen Bir gün unutmak istersen Kaçamazsın gözlerimden Yarınlar gelir peşinden Geçemezsin sen sevgimden Bir kere darılsam yeter Bendeki bu aşkın biter Nasıl sevgi gittikçe sev der Kendi gelen kendi gider Beni gördüğün yerde dolaşma Tatsız geçmiş günleri anımsa Rastlaşırsak bile selamlaşma Mutsuzsam da arama Dolsun boşalan yerim şimdiden Sonra çok çekersin sen kalbinden Silemezsin anıları birden İzler kalır benden Neler görmüşüz biz neler Ben unutamam diyenler En sonunda sevgililer O an yabancıdan beter Ajda Pekkan - Cool Kadın Ne kadar çok sevgim vardı Bir o kadar da endişem gösteremedim Ben aslında gördüğün o cool kadın değildim İçim titriyordu deli gibi geceleri Kalkardım seni seyrederdim Uyurken okşardım saçlarını öperdim Kırdılar kalbimi defalarca kırdılar Bu yüzden oldum hayattan bu yüzden Bu yüzden kaybettim aşktan bu yüzden Tam anladım vakit daraldı Ömür yaprak yaprak sarardı Yıllar bana da ihanet ediyor ![]() Son Düzenleyen KisukE UraharA; 22-12-2007 @ 13:55. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Cvp: Ajda Pekkan Cool Kadın Ne kadar çok sevgim vardı Bir o kadar da endişem gösteremedim Ben aslında gördüğün o cool kadın değildim İçim titriyordu deli gibi geceleri Kalkardım seni seyrederdim Uyurken okşardım saçlarını öperdim Kırdılar kalbimi defalarca kırdılar Bu yüzden oldum hayattan bu yüzden Bu yüzden kaybettim aşktan bu yüzden Tam anladım vakit daraldı Ömür yaprak yaprak sarardı Yıllar bana da ihanet ediyor | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: Ajda Pekkan Ajda Pekkan - Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile Her sabah uyandığında beni farzet yanında | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Ajda Pekkan (Ajda Pekkan Kimdir? - Ajda Pekkan Hakkında) Ajda Pekkan - 365 Gün
Son Düzenleyen KisukE UraharA; 20-02-2008 @ 15:49. | |
|
![]() |
Ajda Pekkan (Ajda Pekkan Kimdir? - Ajda Pekkan Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ajda Pekkan - Yan | Unsaid Words | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-11-2008 11:10 |
| Ajda Pekkan - Flu Gibi | Unsaid Words | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 07-11-2008 11:02 |
| Ajda Pekkan - Petrol | ThinkerBeLL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-08-2008 00:45 |
| Ajda Pekkan - İki Yabancı | ThinkerBeLL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-08-2008 00:33 |
| Ajda Pekkan - Vitrin | Bluesorrow | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-07-2008 16:29 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2009 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||