| | #16 (mesaj-linki) |
Ajda Pekkan (Ajda Pekkan Kimdir? - Ajda Pekkan Hakkında) Ajda Pekkan Filmleri
Ajda Pekkan Son Düzenleyen Kral_Aslan; 20-02-2008 @ 11:54. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Ajda Pekkan (Ajda Pekkan Kimdir? - Ajda Pekkan Hakkında) ![]() | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Ajda Pekkan (Ajda Pekkan Kimdir? - Ajda Pekkan Hakkında) Ajda Pekkan - Kimler Geldi Kimler Geçti Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor duyuyor musun Dostlar bizi söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Kimler geldi hayatımdan kimler geçti Hiçbirisi senin kadar senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti Korkma bu akşam gelip çalmam kapını Başkası paylaşıyor alın yazımı Ben sensiz yaşıyorum yasak aşkımı söylüyorum şarkımı Kimler geldi sorma sakın kimler geçti En güzeli senin kadar sevilmedi | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| ajda pekkan ulaşmak, download ajda pekkan kimler geldi kimler gecti, hiçbirisi senin kadar sevilmedi, kimler geldi kimler geçti hayatımda hiçbirisi, |
Ajda Pekkan (Ajda Pekkan Kimdir? - Ajda Pekkan Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ajda Pekkan - Yan | Unsaid Words | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 3 Hafta Önce 11:10 |
| Ajda Pekkan - Flu Gibi | Unsaid Words | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 3 Hafta Önce 11:02 |
| Ajda Pekkan - Petrol | ThinkerBeLL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-08-2008 00:45 |
| Ajda Pekkan - İki Yabancı | ThinkerBeLL | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-08-2008 00:33 |
| Ajda Pekkan - Vitrin | Bluesorrow | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 27-07-2008 16:29 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||