Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: Akademik Forumlar :: > Biyografiler > Türkiye'den > Müzik tr
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 02-10-2006   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Keremcem Hayranları Buraya Cvp: Keremcem Hayranları Buraya

Alıntı:
Mystic@L adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Keremcem'in oyunu

Oyunu" bu sezona sorunlu başlayacak. Çünkü dizinin başrol oyuncusu Keremcem, "Aşk Oyunu"ndan ayrıldı

Keremcem'in sürpriz ayrılığının sebeplerini dizinin yapımcısı olan Medyapım'ın Genel Müdürü Meltem Kayalı şöyle anlattı:

"Keremcem'le yeni yayın dönemi için bir ay önce, bölüm başına istediği yüzde 100 zammı kabul ederek el sıkıştık. Çekim takvimini Keremcem'in konserlerine göre ayarladık. Senaryo yazımı başladı. Birkaç gün önce başka yapım şirketleriyle görüştüğünü öğrenince arayıp sorduk, diziden ayrıldığını söyledi. Yazılan senaryoları çöpe attık. Öykü, Kerem-cem'siz sürecek. Yeni bir cast yapacağız. Keremcem kadrodan çıkınca doğal olarak senaryo gereği ailesi de 'Aşk Oyunu'nun yeni bölümlerinde olmayacak. Keremcem bize diziden ayrıldığını yaz başında bildirse biz de bunu annesi rolündeki Gönen Bozbey, babasını oynayan Kuzey Vargın ve kız kardeşini canlandıran Belit Özükan'a söylerdik, onlar da işsiz kalmazdı."

Medyapım, Keremcem'le el sıkışmak yerine sözleşme yapsa çekip gitmesi bu kadar kolay olmazdı.

"Aşk Oyunu" Keremcem olmadan sürer mi? Senaryo gereği "Aşk Oyunu" dizisinde Yasemin Ergene'nin gönlünü çelecek yeni erkek oyuncu, seyircinin de gönlünü çelebilecek mi? Keremcem ekrana nasıl bir diziyle dönecek?
Keremcem diziden sadece 2. kaset çalışmasını yapmak için ayrıldı çünkü dizi ve kaset dönemi birbiriyle kesişiyordu.Ayrıca kendi sitesinde de açıklamaları var.Bu arada aşk oyunu da kendisinin söylediği kadarıyla tv den kaldırılmış.

2. kaset çok yakında
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-11-2006   #17 (mesaj-linki)

Keremcem - Sensizlik Kalbimde
Sensizlik kalbimde
Sensizlik kalbimin her karesinde
O son bakısın hala yüreğimde
Sensiz gecen her gecemde
Aklımda olacaksın gitsen bile

Sana kavuşmak artık bana yasak
Gecen her dakika sana daha da uzak
Ben isterdim senle hayallere de dalmak
Gözlerimi son nefesimde seninle kapamak

Aslında sensizlik zor geliyor bana
Kalpsiz taşınmıyor bu yara
Boş geliyor artık bu oda
Gitmeni istemiyorum kalmasan da

Bedenim yarım kaldı ansızın
Artık güneş ısıtmıyor ışıksızım
Ne olursa olsun canımdasın
Terk etsen de sevgilim hayatımsın
Eski 24-11-2006   #18 (mesaj-linki)

Seden Gürel&Keremcem - Çağırma Aşk
Keremcem:Bir kadın ölüm kadar yakın bakamadım büyülü gözleri
cehennemden sıcaklığı dokunmadım alev alev elleri

Seden Gürel:Bir adam aşk kadar uzak ağlıyor gözyaşı tuzak görmesem
Kahraman yenik savaşçılar gibi başım dik öylece gitsem

Düet:çağırma aşk gelemem ben
yana yana küle döndüm
hep yasaktın hep kasıtlı
seve seve suça döndüm

Keremcem:yarınsız olur sevişmeler kırılır dökülür hayallerim
Seden Gürel:usul usul hissettirmeden onun için çözüldü kalbim

Düet:çağırma aşk gelemem ben
yana yana küle döndüm
hep yasaktın hep kasıtlı
seve seve suça döndüm
Eski 30-07-2007   #19 (mesaj-linki)
Cvp: Keremcem (Keremcem Kimdir? - Keremcem Hakkında) Cvp: Keremcem (Keremcem Kimdir? - Keremcem Hakkında)

Kerem Cem'in Resimleri...

Kerem Cem'in Resimleri...

Son Düzenleyen DrAm3vLH; 30-07-2007 @ 12:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 23-12-2007   #20 (mesaj-linki)
Cvp: Keremcem (Keremcem Kimdir? - Keremcem Hakkında) Cvp: Keremcem (Keremcem Kimdir? - Keremcem Hakkında)

Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
kerem ceme ulasmak, keremcem ailesi, keremcem ask hayatı, keremcemin 2008 yılı kaseti, keremcemin ailece resmi, keremcemin ailesi, keremcemin ailesinin resimleri, keremcemin aşk hayatı, keremcemin hayati, keremcemin hayatı, keremcemin kardesi, keremcemin kardeşi, keremcemin kız kardeşi, keremcemin resimleri, keremcemin özel hayatı,
Konu Araçları

Keremcem (Keremcem Kimdir? - Keremcem Hakkında) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Galois (Galois Kimdir? - Galois Hakkında) NoRanynn Bilim ww 1 25-11-2007 16:28
Prof. Dr. Abdülaziz Rantisi (Abdülaziz Rantisi Kimdir? - Abdülaziz Rantisi Hakkında) KENCISii Siyaset ww 0 16-11-2007 10:30
Yrd. Doç. Dr. İzzet Sak Hakkında Kimdir? (İzzet Sak Kimdir? - İzzet Sak Hakkında) Kral_Aslan Bilim tr 0 11-04-2007 20:54
Dimitri Kantemiroğlu (Dimitri Kantemiroğlu Kimdir? - Dimitri Kantemiroğlu Hakkında) ThinkerBeLL Müzik tr 1 17-11-2006 12:58
Refik Halit Karay (Refik Halit Karay Kimdir? - Refik Halit Karay Hakkında) GusinapsE Edebiyat tr 0 03-05-2006 01:01
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:59Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14213896 saniyede (68.90% PHP - 31.10% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR