| | #16 (mesaj-linki) | |
Cvp: Keremcem Hayranları Buraya Alıntı:
2. kaset çok yakında | ||
|
| | #17 (mesaj-linki) |
Cvp: Keremcem Hayranları Buraya Keremcem - Sensizlik Kalbimde Sensizlik kalbimde Sensizlik kalbimin her karesinde O son bakısın hala yüreğimde Sensiz gecen her gecemde Aklımda olacaksın gitsen bile Sana kavuşmak artık bana yasak Gecen her dakika sana daha da uzak Ben isterdim senle hayallere de dalmak Gözlerimi son nefesimde seninle kapamak Aslında sensizlik zor geliyor bana Kalpsiz taşınmıyor bu yara Boş geliyor artık bu oda Gitmeni istemiyorum kalmasan da Bedenim yarım kaldı ansızın Artık güneş ısıtmıyor ışıksızım Ne olursa olsun canımdasın Terk etsen de sevgilim hayatımsın | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
Cvp: Keremcem Hayranları Buraya Seden Gürel&Keremcem - Çağırma Aşk Keremcem:Bir kadın ölüm kadar yakın bakamadım büyülü gözleri cehennemden sıcaklığı dokunmadım alev alev elleri Seden Gürel:Bir adam aşk kadar uzak ağlıyor gözyaşı tuzak görmesem Kahraman yenik savaşçılar gibi başım dik öylece gitsem Düet:çağırma aşk gelemem ben yana yana küle döndüm hep yasaktın hep kasıtlı seve seve suça döndüm Keremcem:yarınsız olur sevişmeler kırılır dökülür hayallerim Seden Gürel:usul usul hissettirmeden onun için çözüldü kalbim Düet:çağırma aşk gelemem ben yana yana küle döndüm hep yasaktın hep kasıtlı seve seve suça döndüm | |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Cvp: Keremcem (Keremcem Kimdir? - Keremcem Hakkında) Kerem Cem'in Resimleri... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kerem Cem'in Resimleri... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen DrAm3vLH; 30-07-2007 @ 12:52. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Cvp: Keremcem (Keremcem Kimdir? - Keremcem Hakkında) ![]() | |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Keremcem (Keremcem Kimdir? - Keremcem Hakkında) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Galois (Galois Kimdir? - Galois Hakkında) | NoRanynn | Bilim ww | 1 | 25-11-2007 16:28 |
| Prof. Dr. Abdülaziz Rantisi (Abdülaziz Rantisi Kimdir? - Abdülaziz Rantisi Hakkında) | KENCISii | Siyaset ww | 0 | 16-11-2007 10:30 |
| Yrd. Doç. Dr. İzzet Sak Hakkında Kimdir? (İzzet Sak Kimdir? - İzzet Sak Hakkında) | Kral_Aslan | Bilim tr | 0 | 11-04-2007 20:54 |
| Dimitri Kantemiroğlu (Dimitri Kantemiroğlu Kimdir? - Dimitri Kantemiroğlu Hakkında) | ThinkerBeLL | Müzik tr | 1 | 17-11-2006 12:58 |
| Refik Halit Karay (Refik Halit Karay Kimdir? - Refik Halit Karay Hakkında) | GusinapsE | Edebiyat tr | 0 | 03-05-2006 01:01 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||