Yeni Windows Live Messenger Hakkında... Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > SON HABERLER > NeutralizeR says
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-12-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında...

msn 9 yükledim ama mail geldigi zaman mail i tıkladıgımda msn adresmin şifresini istiyor onu girdikten sonra mail i acıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 02-01-2009   #12 (mesaj-linki)
Cruelita

meraba bende yeni yükledim kullanmaya başladım fakat karışık geldi silip eskisini yükliyim dedim fakat eskisi de çalışmadı 7.0 ı bile denedim denetim masaından kaldırdım ama nafile hiçbiri işe yaramadı.Şuan msn yok bilgisayarımda anlayacağınız çok kötü oldu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim!
Eski 02-01-2009   #13 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

Cruelita adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
meraba bende yeni yükledim kullanmaya başladım fakat karışık geldi silip eskisini yükliyim dedim fakat eskisi de çalışmadı 7.0 ı bile denedim denetim masaından kaldırdım ama nafile hiçbiri işe yaramadı.Şuan msn yok bilgisayarımda anlayacağınız çok kötü oldu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim!
inceleyiniz:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?
Eski 05-01-2009   #14 (mesaj-linki)
cvt41

yeni sürümü indirdim fakat bir türlü giremiyorum neden acaba?
Eski 07-01-2009   #15 (mesaj-linki)

Çok güzel olmuşta peki bu 14.0.8050.1202 sürümü için herhangi bir Messenger Plus! uygulaması yokmu beta veya final farketmez ?
Eski 08-01-2009   #16 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL

cvt41 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yeni sürümü indirdim fakat bir türlü giremiyorum neden acaba?
İndirdiysen, Extra Klasör'ün İçindeki Bütün Dosyaları Kurdunuz mu ?_?

ShadowFlame adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Çok güzel olmuşta peki bu 14.0.8050.1202 sürümü için herhangi bir Messenger Plus! uygulaması yokmu beta veya final farketmez ?

WLM 2009 14.0.8050.1202 Uyumlu Plus Mevcut'tur Bir Kaç Özellik Pasiftir.

Nick Renkleri, Scriptler,Konuşma Log'ları Kayıt Olmaması Vs Vs
Eski 10-01-2009   #17 (mesaj-linki)
dinazor1962 - avatarı

bende 2009u kaydettim kurulmasi yaklasik 45-50 dk. suruyor.msni actiktan sonra eposta kutusunu acmak istedigimde ispanyolca yazi cikiyor mail adresi ve sifreyi girdikten sonra Turkceye cevriliyor

Eski 11-01-2009   #18 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

İkinci mesaj güncellendi:
http://www.msxlabs.org/forum/neutral...ml#post1260737
Eski 15-01-2009   #19 (mesaj-linki)

Peki Görüntülü Konuşma Yaptığımız Zaman Karşı Taraf Beni Görürken Kendisi Kendi Kamerasını Göremiyor.Bu Nasıl Çözülecek??Yani Kişi Kendi Kamerasını Görmüyor.Ama Karşı Tarafınkini Görüyormuş.Bende İlk Defa Duydum.
Eski 18-01-2009   #20 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Microsoft tarafından 'Release Candidate' (final öncesi) olarak yayımlanan en yeni Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) sürümünün özellikleri ile ilgili resimli anlatım konuları birkaç gün içinde bu başlıkta toplanacaktır. Gelişmeleri WLM 2009 konusunda takip edebilirsiniz.
slm.ya ben bişey sorucam yeni messengeri yükledim bilgisayarma çalışıyodu da fakat messenger dan gelen mail kutusuna tıkladıgımda acılmıyodu e-posta kutum.sonra sildim denetim masasından program ekle kaldır yaptım sildim tekrar yükledim bu seferde bu programlar bilgisayarınızda zaten var diyo.ama hiç bir yerde yok başlat menüsünden arama yaptırıyorum hiç bir yerde cıkmıyo messengerim yok lütfen bana yardım edin nasıl yükleyebilirim tekrar(((
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Yeni Windows Live Messenger Hakkında... Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi NeutralizeR MSN İfadeleri (Emoticons) 5 08-08-2009 14:32
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesi NeutralizeR MSN İfadeleri (Emoticons) 9 02-05-2008 16:18