| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında... msn 9 yükledim ama mail geldigi zaman mail i tıkladıgımda msn adresmin şifresini istiyor onu girdikten sonra mail i acıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında... meraba bende yeni yükledim kullanmaya başladım fakat karışık geldi silip eskisini yükliyim dedim fakat eskisi de çalışmadı 7.0 ı bile denedim denetim masaından kaldırdım ama nafile hiçbiri işe yaramadı.Şuan msn yok bilgisayarımda anlayacağınız çok kötü oldu lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim! | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında...Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında...
yeni sürümü indirdim fakat bir türlü giremiyorum neden acaba?
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında... Çok güzel olmuşta peki bu 14.0.8050.1202 sürümü için herhangi bir Messenger Plus! uygulaması yokmu beta veya final farketmez ? | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||||||
WLM 2009 14.0.8050.1202 Uyumlu Plus Mevcut'tur Bir Kaç Özellik Pasiftir. Nick Renkleri, Scriptler,Konuşma Log'ları Kayıt Olmaması Vs Vs | |||||||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yeni Windows Live Messenger Hakkında... bende 2009u kaydettim kurulmasi yaklasik 45-50 dk. suruyor.msni actiktan sonra eposta kutusunu acmak istedigimde ispanyolca yazi cikiyor mail adresi ve sifreyi girdikten sonra Turkceye cevriliyor | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
İkinci mesaj güncellendi: http://www.msxlabs.org/forum/neutral...ml#post1260737 | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Peki Görüntülü Konuşma Yaptığımız Zaman Karşı Taraf Beni Görürken Kendisi Kendi Kamerasını Göremiyor.Bu Nasıl Çözülecek??Yani Kişi Kendi Kamerasını Görmüyor.Ama Karşı Tarafınkini Görüyormuş.Bende İlk Defa Duydum.
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||
(((
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Yeni Windows Live Messenger Hakkında... Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| 25 + 17 Adet Yeni Windows Live Messenger İfadesi | NeutralizeR | MSN İfadeleri (Emoticons) | 5 | 08-08-2009 14:32 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| 30 Yeni Nesil Windows Live Messenger İfadesi | NeutralizeR | MSN İfadeleri (Emoticons) | 9 | 02-05-2008 16:18 |