Üye Ol
Ana SayfaForumlarGünlüklerToplulukVideolarSohbetBize Ulaşın
Forumda Ara
Cevap

Facebook Çete Savaşları

Eski 19-09-2008 #1 (mesaj-linki)
B.L.A.C.K - avatarı

Facebook Çete Savaşları

Çete Savaşları, Facebook uygulamalarının yeni gözdelerinden.Adından anlaşılacağı gibi bir tür mafyacılık oyunu.
Oyunda kira getiren bölgeler(mağaza, int. cafe, spor salonu vs.) alarak, araba hırsızlığı, ev soyma gibi görevleri yaparak hem para kazanmaya hemde seviyemizi yükseltmeye çalışıyoruz.Kazandığımız paralarla çakı, savaş bıçağı, tabanca gibi silahlar veya motosiklet gibi araçlar alarak saldırı ve savunma gücümüzü arttırıp oyundaki diğer oyunculara saldırabiliyoruz.Diğer bir özelliği ise arkadaşlarınızı çağırıp, çetenizi büyütmeniz.Bu oyun bana ünlü bilgisayar oyunu GTA’yı anımsattı.GTA nın facebook versiyonu desek yerinde olur sanırım.Ve facebook’un en eğlenceli uygulamalarından biri olduğu kesin

İyi Eğlenceler

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  Bu mesaja hızlı cevap gönder   
Eski 20-09-2008 #2 (mesaj-linki)
No1Fun
Gayet guzel zaman geçiren bi oyun .. Herkesin denemesini tavsiye ederim.. Seviye 12im

Eski 21-09-2008 #3 (mesaj-linki)
PiSiK0PATR - avatarı
Knight online oynadıktan sonra böyle oyunlara bakmıyorum bile bağımlılık yapar korkusuyla gerçektende öle gibi facebookuna resim yüklemeyen adam bunu oynamak için giriyor sürekli çete savaşları invition gibi birşeyler gelio o yüzden hiç bakmadım bile % 90 bağımlılık yapar : )

Eski 21-09-2008 #4 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Bende Oynuyorum Çete Savaşı 39. Seviye Ban 36. Seviye Ban Tekrar Açtım Hesap 23. Seviyedeyim
Bana Çok Bağımlı Yapmadı, Görev Ve Kavga Edip İşlem Bittikten Sonra Kapatıyorum xD

Eski 25-09-2008 #5 (mesaj-linki)
NightDeatH - avatarı
Bu naleti bende oynuyorum başlamaz olaydım

Eski 25-09-2008 #6 (mesaj-linki)
ayabakan - avatarı
30. seviyedeyim çoğu kişi ismini kız ismi yapım çetesine topluyor...koruma ve suikastçı için ne yapmak gerek

Eski 25-09-2008 #7 (mesaj-linki)
B.L.A.C.K - avatarı
Dost Suikastçi İçin Belirli Bir SP Feda Etmen Gerek

Eski 25-09-2008 #8 (mesaj-linki)
NightDeatH - avatarı
Arkadaşlar Bide ben tavsiyede bulunayim.

Bu lvl atladığınız zaman verilen 3 puanı akılsızlık edipte enerjiye veriyim daha çabuk lvl atlayım derdine girmeyin ilerde kafanızı yersiniz saldırı ve defansa verin yavaş ilerleyin sağlam ilerleyin

Eski 25-09-2008 #9 (mesaj-linki)
B.L.A.C.K - avatarı
Bence En Önemlileri Saldırı ve Savunma Ancak + Olarak EN lerede Puan Vermeliyiz Yoksa Oyunda Kavga Edip 5 EN le Görev Yapıp LwL GeÇiLMeZ

Eski 25-09-2008 #10 (mesaj-linki)
ayabakan - avatarı
Seviye: 31 (5752/5960)
Takma ad: ayabakan (Takma ad değiştir)
Durum: Ağır Yaralı
HP: 16/240
EN: 11/67
STA: 3/20
Para: $16,479

Saldırı: 3 (+34)
Savunma: 3 (+30)
Donan:
M16 Makineli Tüfek,
Metal zırh,
Yolcu gemisi

Çetem: 281

Cevap
Hızlı Cevap

Etiketler
Çete, facebook, savaşları | cete savaslari facebook, cete savaslari oyunu facebook, cete savaslari oyunu online, facebook cete oyunu, facebook cete savasi oyunu, facebook cete savaslari, facebook cete savaslari oyunu, facebook savas oyunlari,
Facebook Çete Savaşları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
FaceBook Kullanma Klavuzu hellboy726 Internet/Bilgisayar Dünyası 12 4 Hafta Önce 22:23
Komik Facebook Grupları virtuecat Kahve Molası 31 09-02-2010 19:11
Fighter Jets (Facebook Uygulaması) by_hope Online Oyunlar 6 20-01-2010 22:57
Facebook Messenger hellboy726 Diğer MSN Messenger Programları 3 15-07-2009 16:20
Çete Emir Ayşe (Çete Emir Ayşe Kimdir? - Çete Emir Ayşe Hakkında) Gabriella Kahraman Türkler 0 20-05-2008 21:26