| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu)Sanalika Nedir ? ![]() ![]() Binlerce yeni arkadaşla tanışmaya, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli çoklu oyunlar oynamaya, bambaşka bir sanal dünyayı, Sanalika'yı keşfetmeye hazır mısınız? O zaman, hemen aramıza katılın! | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sabalika Online (Sanal Dünya Oyunu) Hmm Teşekkürler Deniyecegim. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu)
süper ben zaten biliyodum...
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu) ben "sanalika"yı kankamdan duydum. oynuyorum ve çok beğeniyorum. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu) evt çok güzel bir sanal dünya valla yapana helal olsun +k Sanalika ve alternatifleri: ChatCity İnternetin yeni bağımlılığı Sanalika, Türkiye`nin dünyaya armağanı... Sanalika ve alternatif sanal chat ortamlarıSanalika arkadaş gruplarıyla kafe, cadde, bowling salonu gibi farklı mekanlarda buluşabileceğiniz fevkalade sanal bir dünya. Sanalika’ya katılmak da son derece basit. Oyun butonuna tıkladıktan sonra kısa bir üyelik formunu doluruyorsunuz. Sonra ister kafede sohbet ediyorsunuz, isterseniz bowling salonunda takılıyorsunuz. Buradan Oyna ![]() Sanalika halihazırda üç farklı dünya ve üç farklı yaş grubu yaratılmış. Siteye gelecek olan sponsorlarla büyümeyi hedefliyorlar. Şu an için kahvehane, bowling gibi eğlenceli oyunlar ve mekanlar kullanılabiliyor.. Ayrıca o an sanalikada olan kullanıcılar ile sohbet edebiliyor ve hatta arkadaşlıklar edinebiliyorsunuz. Ama biraz hoyrat davranırsanız güvenlikçiler sizi yaka paça dışarı atıyor. Şaka değil gerçek: Oyun kurallarına aykırı davranışlarınızdan dolayı oyun güvenlik görevlileri tarafından bu dünyadan uzaklaştırıldınız. Davranışlarınızda daha dikkatli olarak diğer dünyalara girebilirsiniz Sanalika`yı çok beğenen ya da beğenmeyip benzer bir site arayanlar için www.chatcity.cc sitesini önerebiliriz. Ya da Facebook`ta YoVille`e takılabilirsiniz. Edit: Sanalika`da son güncellemeyle sanil isimli bir para birimi icad olup, para verenler bu sanil isimli para ile siteden daha yüksek oranda faydalanabiliyor. Alıntıdır... Son Düzenleyen bugrik; 12-05-2009 @ 17:02. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu) Arkadaşlar buradan üye olabilirsiniz... Arkadaşlar buradan giriş yapabilirsiniz... Arkadaşlar buradan destek alabilirsiniz... Arkadaşlar buradan şikayetleriniz ve ya bir hata bulduğunuz zaman iletişime geçebilirsiniz... Arkadaşlar buradan da Sanalika'nın sanal parası olan Sanil'i posta çeki, cepten mobil ödeme, paypal, havale ve son olarak kredi kartı ile Sanil alabilirsiniz... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu) arkadaşlar sizide beklerim(not: az kişili olan adalarda daha hızlı hareket edersiniz) | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu) sürekli büyüyüor sanalika.tam olarak (en az 3 kere saymışımdır.) 17 gezegeni var. son olarak olimpos ve metro açıldı. 5 dakika arayla gelen metro ile olimposa gidiyorsunuz. ayrıca çeşitli görevlerle de sanil kazanabilirsiniz. şu an 51 sanilim var (aldıklarım sayılmazsa tabi) | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Ben bunun IP'li zamanlarını da bilirim ![]() Gerçekten de çabuk büyüdü. Şu an vazgeçilmezler arasında. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
arkadaşlarr bnn tam bi sanalika hastasıydımm wee tam birr ayımıı sanalikaylaa geçirdimm fakatt şimdii tamamen wakit kaybı olduunu düşünüyorum öyle de zatenn sanal seks meraklısı ZEKASI GELİŞMEMİŞ SALAKLARLAAA DOLUUU!! kullanan kişiler biraz daa düzgün insanlar olsa çok daha güzel olurr | |
|
![]() |
| Etiketler |
| dünya, online, oyunu, sanal, sanalika |
| online sanalika, sanalica online, sanalika online, sanalikaya benzer oyunlar, sanalikaya benzer siteler, |
Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Seafight Online Korsan Oyunu | The Unique | Online Oyunlar | 25 | 22 Saat Önce 02:41 |
| Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları | CrasHofCinneT | Online Oyunlar | 32 | 4 Hafta Önce 01:00 |
| DarkOrbit Online (Web Uzay Oyunu) | The Unique | Online Oyunlar | 44 | 18-09-2009 22:56 |
| Silkroad online oyunu nasıl oynanır? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 21 | 18-09-2009 17:57 |
| Kırmızı Alarm (Online Stratejik Savaş Oyunu) | CrasHofCinneT | Online Oyunlar | 3 | 13-10-2008 18:01 |