Arama

Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu)

Güncelleme: 5 Ağustos 2013 Gösterim: 57.448 Cevap: 4
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Ücretsiz online oyun Sanalika, sanal üyeli oyunlar, Sanalika oyun özellikleri nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar
Sanalika Nedir?

Sanalika; yeni arkadaşlar edinip kendi sosyal ağınızı kurabileceğiniz bedava ve online bir oyundur.Binlerce yeni arkadaşla tanışmaya, arkadaşlarınızla beraber eğlenceli çoklu oyunlar oynamaya, bambaşka bir sanal dünyayı, Sanalika'yı keşfetmeye hazır mısınız? O zaman, hemen aramıza katılın!

Daha fazla bilgi;

Alıntı

Sanalika; istenildiği gibi yaşanılmasına imkan veren büyük bir sosyal ağın parçası olmanızı sağlayacak bedava ve online bir oyundur. Bilgisayara herhangi bir program yüklemenizi gerektirmeyen ve ücretsiz üye olabileceğiniz bu çevrimiçi oyun çok hoşunuza gidecek.

Sanalika'da kendinizi istediğiniz tarzda ifade edebilir, özel ve çoklu oyuncularla oynanabilen oyunlar sayesinde eğlenceli vakit geçirebilir, farklı yaşam alanlarından olan insanlarla tanışabilir, Sanalika içinde bulunan çeşitli mekanlarda etkinliklere katılabilirsiniz. Sanalika, şu anda gerçek hayattaki aktivitelerinizi birebir yaşayabileceğiniz en detaylı sanal yaşam alanıdır. Bu özelliklerle Sanalika emsallerinden ayrılmakta ve size bambaşka bir sanal hayat deneyimi sunmaktadır.

Karakterimi nasıl hareket ettireceğim?
*Sanalika'da karakterinizi hareket ettirmek için, farenizin imlecini gitmek istediğiniz yere götürüp, birkez tıklamanız yeterli olacaktır.

Sanalika'ya girdim, bir caddedeyim. Sanalika bu kadar küçük mü?
*Tabiki değil. Sanalika caddelerden, alışveriş merkezlerinden, eğlence mekanlarından oluşan büyük bir sanal dünya. Etrafınızda gördüğünüz binaların kapılarının üzerine farenizin imlecini getirip tıklayarak o binaya girebilirsiniz. Ya da diğer caddelere geçmek için de, yolun üzerinde okların olduğu yere tıklayabilirsiniz. Bu oklar sizi diğer caddelere götürecektir.

Bilgisayarım Sanalika'yı çalıştırabilecek mi?
*Sanalika internet tarayıcı çalıştırabilen tüm bilgisayarlarda çalışabilmektedir. Bu yüzden bu yazıyı okuyorsanız, Sanalika'ya da rahatlıkla girebilirsiniz. Eğer bilgisayarınızda bir yavaşlık sezerseniz, arka plan da çalışan programları kapatabilirsiniz.

Karakterimin ismini değiştirebilir miyim?
*Karakterinizin adı, sizin Sanalika'daki kimliğinizi temsil etmektedir. Bu açıdan karakterinizi isminizi ne yazık ki değiştiremezsiniz.


Karakterimin giysilerini üye olurken seçmiştim, şimdi değiştirebilir miyim?
* Tabi ki değiştirebilirsiniz. Marketteki giysi reyonundan yeni bir giysi alabilir ve ardından Kuaförümüze saçınızı yaptırarak yepyeni bir tarz edinebilirsiniz.


Son düzenleyen nötrino; 5 Ağustos 2013 13:42 Sebep: Mesaj düzenlenip ek bilgi eklendi!
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
bugrik - avatarı
bugrik
Ziyaretçi
12 Mayıs 2009       Mesaj #2
bugrik - avatarı
Ziyaretçi
Sanalika ve alternatifleri: ChatCity

Sponsorlu Bağlantılar
İnternetin yeni bağımlılığı Sanalika, Türkiye`nin dünyaya armağanı...
Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu)

Sanalika ve alternatif sanal chat ortamları
Sanalika arkadaş gruplarıyla kafe, cadde, bowling salonu gibi farklı mekanlarda buluşabileceğiniz fevkalade sanal bir dünya. Sanalika’ya katılmak da son derece basit. Oyun butonuna tıkladıktan sonra kısa bir üyelik formunu dolduruyorsunuz. Sonra ister kafede sohbet ediyorsunuz, isterseniz bowling salonunda takılıyorsunuz. Buradan Oyna


Sanalika Online (Sanal Dünya Oyunu)

Sanalika halihazırda üç farklı dünya ve üç farklı yaş grubu oluşturulmuş. Siteye gelecek olan sponsorlarla büyümeyi hedefliyorlar. Şu an için kahvehane, bowling gibi eğlenceli oyunlar ve mekanlar kullanılabiliyor.. Ayrıca o an sanalikada olan kullanıcılar ile sohbet edebiliyor ve hatta arkadaşlıklar edinebiliyorsunuz. Ama biraz hoyrat davranırsanız güvenlikçiler sizi yaka paça dışarı atıyor. Şaka değil gerçek:Oyun kurallarına aykırı davranışlarınızdan dolayı oyun güvenlik görevlileri tarafından bu dünyadan uzaklaştırıldınız. Davranışlarınızda daha dikkatli olarak diğer dünyalara girebilirsiniz.

Sanalika`yı çok beğenen ya da beğenmeyip benzer bir site arayanlar için www.chatcity.cc sitesini önerebiliriz. Ya da Facebook`ta YoVille`e takılabilirsiniz.

Edit: Sanalika`da son güncellemeyle sanil isimli bir para birimi icad olup, para verenler bu sanil isimli para ile siteden daha yüksek oranda faydalanabiliyor.


Alıntıdır

Son düzenleyen nötrino; 5 Ağustos 2013 13:47 Sebep: Mesaj düzeni!
bugrik - avatarı
bugrik
Ziyaretçi
12 Mayıs 2009       Mesaj #3
bugrik - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar buradan üye olabilirsiniz...

Arkadaşlar buradan giriş yapabilirsiniz...

Arkadaşlar buradan destek alabilirsiniz...

Arkadaşlar buradan şikayetleriniz ve ya bir hata bulduğunuz zaman iletişime geçebilirsiniz...

Arkadaşlar buradan da Sanalika'nın sanal parası olan Sanil'i posta çeki, cepten mobil ödeme, paypal, havale ve son olarak kredi kartı ile Sanil alabilirsiniz...
Sihirlix - avatarı
Sihirlix
Ziyaretçi
25 Aralık 2011       Mesaj #4
Sihirlix - avatarı
Ziyaretçi
Görev sistemi nasıl kullanılıyor?
Görevler Sanalika'da keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yeniliktir. Görev yaparak eğlenebilir, görev sonunda verilecek olan hediyelere kavuşabilirsiniz. Bu hediyelerin neler olduğunu görevi alırken karşınıza gelen ekranlardan öğrenebilirsiniz. Sanalika'da görev sistemi henüz çok yenidir, gelecekte görev sayısı artırılacak ve yeni görev tipleri eklenecektir.

Tüm görevler Sanalika karakterlerinden başlar ve biter. Görev bitişi farklı bir karakterde olabilir. Görev metnini dikkatli okursanız görevin sizden neler yapmanızı istediği açıkca belirtilmektedir. Size görev verebilecek Sanalika karakterlerinin üstünde bir ünlem işareti (!) göreceksiniz.İlk görevimiz Gazeteci'den alınmaktadır. Size görev sistemini tanıtmak amacıyla tasarlanmıştır ve Sanalika'daki en kolay görevdir. Birçok görev sadece bir defa yapılabilir. Gelecekte eklenecek görevlerin küçük bir kısmı ise her gün yapılabilecek zor görevlerden olacaktır.

Görev almak, görev işlemlerini yapmak ve görevi tamamlamak için Sanalika karakterlerine tıklamanız gerekmektedir. Karşınıza gelen ekranda o karakterle ilgili görevler listelenecektir. Listenin en sonunda ise karakterin herzamanki özelliğini kullanabileceğiniz bir bölüm yer alır. Görev simgelerinin ne anlama geldiğini aşağıdaki listeden öğrenebilirsiniz, aynı işaretler Sanalika karakterlerinin kafa üstü sembollerindede de kullanılmaktadır.

Ünlem (!) işareti : Alınmamış görev.
Gri Soru İşareti (?) : İlgili görevin buradaki aşamasını tamamlamak için yeterli malzemelere sahip değilsiniz.
Parlak Soru İşareti (?) : İlgili görevin buradaki aşamasını tamamlamak için yeterli malzemeye sahipsiniz. Üstüne tıklayarak görevi devam ettirebilirsiniz. Bu aşama görevin son aşaması ise göreviniz tamamlanacaktır.

Görevler her aşamasında size, sizden neler istediğini ve size neler vereceğini karşınıza gelen ekranlarda belirtecektir. Gerekli malzemelere sahip olmadığınızda görevle ilgili "Devam" veya "Tamamla" tuşları görüntülenmeyecektir. Eğer görevinizin sizden ne istediğini unuttuysanız ekranın sağ üst köşesindeki görevlerim düğmesine tıklayabilirsiniz. Burada almış olduğunuz görevler listelenecektir. Bundan sonra görevin hikayesine erişmek için üstüne tıklamanız yeterli olacaktır.

Her görev tamamlandığında ekranın sağ alt köşesinde size bilgiler verilecektir. Her görev Sanil hediye etmese de birçok görevden az miktarda Sanil kazanacaksınız... Deneyim puanı ise yakında Sanalika'da hayata geçirilecek yeni bir özellikle ilgilidir.

Görevler sırasında size verilen eşyaları çantanızda görebilirsiniz. Bu eşyaların üstüne geldiğinizde açıklamaları ile birlikte eşyanın hangi görevle ilişkili olduğu hakkında bilgi alabilirsiniz.Görevler sırasında size verilen eşyaların sadece görevlerde kullanılabileceğini unutmayın. Görev silindiğinde görevle alakalı eşyalar da otomatik olarak silinecektir. Yardım etmek amacıyla görev eşyalarını arkadaşlarınıza aktarmanız mümkün değildir.
Son düzenleyen nötrino; 5 Ağustos 2013 13:54 Sebep: Mesaj düzeni!
1sYaNCı qéNc - avatarı
1sYaNCı qéNc
Ziyaretçi
9 Ocak 2012       Mesaj #5
1sYaNCı qéNc - avatarı
Ziyaretçi
Sanalika Hileleri

Sanalika Işınlanma Hilesi :
Bir yere otururken ama tam otururken ışınlanmak istediğiniz yere basınız ve oraya ışınlanacaksınız.
Sanalika Eşya Çalma Hilesi :
Takası açın ve karşınızdaki kullanıcıya 50 kere evete basmasını söyleyin.
50 kere basarsa 50 tane eşyasının olacağını söyleyebilirsiniz.
Karşınızdaki 50 kere basınca 1 kere onaylaya basın. Eşyalar sizin oluyor.
Sanalika Kimseyi Görmeme Hilesi :
Cafe ye gidip ordaki oyunları oynayın sonra çıkın ve kimseyi görmezsiniz. Cafeye biri girerse görürsünüz.
Sanalika Ters Oturma Hilesi :
Cafeye gidip Xox’nun önundeki koltuklara oturun, oturmadan önce Xox’sa basın ama son anda xox’ a basın sonra ters oturursunuz.
Sanalika Kolay Balık Tutma Hilesi :
Bir adaya gidin ve 5 kez balık tutun eğer gelmezse çıkış yapın tekrar girin.
Başka adaya gidin yine 5 kez deneyin gelirse çıkış yapın sonra başka adaya girin eğer aynı adaya girersiniz hile olmaz.
Sanalika Duvara Ters Dönme Hilesi :
Bir yere tam oturacakken duvarın önüne basıp dönersiniz.
Sanalika Kolay Balık Tutma Hilesi 2 :
Dans ederek hızlı gelir fakat az sanil verir.
Sanalika Balık Tutma Hilesi :
Denizin kenarına gidin elinize oltanızı alın. Tutmaya Başla butonuna tıklayıp elinizden geldiğince çabuk bir şekilde mousenizi denizin üzerine bırakın. Kendisi otomatik olarak tutsun sizde içeride tv izleyin balıklar tutulsun satıp sanilleri cebe atın. İndir sanalika hileleri.

sanalika hileleri 2
Son düzenleyen nötrino; 5 Ağustos 2013 13:58 Sebep: Kırık link!

Benzer Konular

17 Ağustos 2013 / bengisuEBRAR Cevaplanmış
3 Eylül 2014 / Misafir Soru-Cevap
27 Mart 2014 / Misafir Taslak Konular
28 Ekim 2014 / Misafir Soru-Cevap