SilkRoad Online Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları > Online Oyunlar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 23-06-2007   #11 (mesaj-linki)
hs0507 - avatarı
Cvp: SilkRoad Online

SİLKROAD TR WEB SİTESİ

silkroad hakkında bilmek istediğiniz her şey ve daha fazlası için hepinizi bekliyorum

pişman olmayacaksınız

Son Düzenleyen asla_asla_deme; 11-08-2007 @ 00:21.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 04-08-2007   #12 (mesaj-linki)
Tiglon

bu oyun cok geç açılıyor
Eski 10-08-2007   #13 (mesaj-linki)

sormak istediğin bişey var guild emblemi koyarken resmi bmp formatına çevirip adınıda değiştiriyoruz gayet açık anlatılmış ama unionda neler yapılması gerek onu göremedim yardımcı olursanırz sevinirim.
Eski 15-08-2007   #14 (mesaj-linki)
musti26 - avatarı

Silkroadın en çok sevdiğim yanı char güvenliği klOy koLay soyulmuyo...

Silent adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Oyunu Buradan İndirin(555MB ama değer)
Silkroad Online
Aynı siteden üye olabilirsiniz...

Artık yeni sürümü çıktı oyunu daha eski indirenler bilir oyunu açınca şimdi hata eriyo oyunun orjinal full süümünü indiriyo bende indiriyorum şimdi tam o0larak kota düşmanı olan oyunumuzun kotasını söliyimmm:

867.53 MB
AMA HAKKINI YEMİYELİM OYUNUN GRAFİKLERİ KNİGHTTAN DAHA İYİ...

TABİ BÖYLE BİR OYUN ANCAK FLASHGET Gİİ BİR DOWNLOAD DÜZENLEYİCİSİYLE İNER...

Son Düzenleyen musti26; 15-08-2007 @ 13:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 08-10-2007   #15 (mesaj-linki)
gazili

ya kardes su bot programını nerden bulacaz?

oyunun gec açılması sen bilgisayarınla alakalı bişey

Son Düzenleyen gazili; 08-10-2007 @ 22:13. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 17-10-2007   #16 (mesaj-linki)
SilkRoad Ücretsiz Turbo BOT+Anlatım

Vista ve 1.129 uyumludur... 16.10.2007 DURUM(STATUS) ÇALIŞIYOR(WORKING) A.LoopBack ayarlarını yapıyoruz. 1- Öncelikle Microsoft Loopbacke ihtiyacımız var nasıl kurulduğunu bilmeyenler sabit konulardan bakıp microsoft loopbacki kursunlar ve ip ayarlarini şu şekilde girsinler IP : 60.169.2.206 Alt Ağ Maskesi : 255.255.255.0 veya 255.0.0.0 şeklinde... Clienti İndirmeyi Unutmayın 2- Client Bunu İndirmeniz Gerek bu adresteki clienti indirip silkroadın içine atıyoruz. 3- Buda Crack buradan Server.exe adlı dosyamızı indiriyoruz rardan çıkarıyoruz ve tbot 0919 un olduğu klasöre kopyalıyoruz... 4-Daha sonra adı TbotSRo0919 botumuzun adını TbotSRo0913 olarak değiştiriyoruz yani sadece 9 u silip yerine 3 yazıyoruz 5- Server,exe progra.mları çalıştırıyoruz otomatik olarak bir tbot açılacak ona dokunmadan bir kenara çekin ve normal bir şekilde bir tane tbotta kendiniz açmaya çalışın tabi siz tbota tıklar tıklamaz size hata verecek (Cann't open more windows) iki tbot açılamaz diye o hataya tamam demeyin dokunmayın yani ve kenara çekin... 6- Server.exe ile beraber açılan tbotumuza ninatien yazıp login demeden önce load game diyerek silkroadın içine atmış olduğumuz clienti seçiyoruz ve login dediğimiz anda daha önce açmaya çalışıp fakat açamadığımız için hata veren tbot açılacak dokunmayın ona bırakın öylece kalsın.. 7- Oyun açılacak şifre ve kullanızı adınızı girip oyuna girin gelen hiç bir hataya dokunmayın (Game account is illegal , robot account error ) taki oyuna girene kadar...oyuna girdikten sonra yukardaki araç çubuğu geldiyse ve skilleriniz görünüyorsa bütün hataları kapatın ve kasmaya başlayın... Not : Eğer burada yapılanları aynen yapıp skilleri gelmeyen olursa tekrar denesin ilk denemede gelmeyebilir Not 2 : Arkadaşlar yukarda oyuna girmeye çalışırken bir takım hatalar alacağınızı bunların ( Cann't open more windows , Game account is illegal , Robot bot account ) gibi hatalar olacağını fakat bunların hiç birene ok tamam demeyin yani dokunmayın diye yazdım ama hala bazı arkadaşlar ben bu hatayı alıyorum ben şu hatayı alıyorum diye yazmış...Bu hataları almanız normal eğerki bu hataları almayıp oyuna girerseniz sorun o zaman başlar skilleriniz gelmez...Lütfen burada yazılanları güzelce okuduktan sonra sorununuzu yazın... Ayrıca Sonunda Savelemeyide Gösterdim Bilmeyenler İçin Bu Yöntem Kesin Çakışacak Savelerı Anlamayanlar İçin: Ayarları Savelemiyor Diyenler Baksın : Ayarları kaydedebilmek için ayarlarınızı yapın fakat save demeyin Load Script One diyerek herhangi bir script veya kendi kullandığınız scripti seçin ve save setting diyin bütün ayarlar kaydolacaktır...Her bir değişiklik yaptığınızda aynı şeyi yapın NOT:KESİNLİKLE ÇIKAN HATALARI KAPATMIYORUZ... Download: client
Kod:
http://rapidshare.com/files/63237333/sro_client.rar
Tbot 0919
Kod:
http://rapidshare.com/files/63236980/TbotSroBot0919.rar
Eski 17-11-2007   #17 (mesaj-linki)
Pommer

Bence Bilgisayarla Alakalı Değil Ben İndirmiştim Önceden Çok Yavaş Açılıyodu Ram i Yükselttim Hala Aynı Hızda Bide Birisi Bana Silkroad +20 lwl Üstü Char Varabilir mi??? Konu Açın Konuşalım
Eski 02-05-2008   #18 (mesaj-linki)

Silkroadda Önemli Olan Bence Sp o Olmadan Asla Bişi Olmuyo
Eski 03-07-2008   #19 (mesaj-linki)

Buda Dayımla Benim Char Suan 80
Eski 23-08-2008   #20 (mesaj-linki)

abi bu super bir oyun ve site tesekkurler admin tskr
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
online, silkroad
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
SilkRoad Online Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
CS Online punish1907 Online Oyunlar 34 6 Gün Önce 15:36
Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları CrasHofCinneT Online Oyunlar 32 4 Hafta Önce 01:00
GunZ Online NervouS Online Oyunlar 30 19-09-2009 12:33
Silkroad online oyunu nasıl oynanır? Ziyaretçi Soru-Cevap 21 18-09-2009 17:57
Hero Online RuffRyders Online Oyunlar 7 14-09-2009 20:43