Arama

SilkRoad Online - Sayfa 2

Güncelleme: 7 Ağustos 2011 Gösterim: 60.778 Cevap: 16
tonbalik - avatarı
tonbalik
Ziyaretçi
2 Mart 2010       Mesaj #11
tonbalik - avatarı
Ziyaretçi
Mart’ın ortasında, Legend 5: Heroes of Alexandria (Aleksandria Kahramanları) güncellenecek!

Sponsorlu Bağlantılar
Level limiti 110’a çıkartılacak.

Geniş item güncellemeleri gelecek. Çok güçlü 11. sınıf itemlar Aleksandria Kahramanları için güncellenecek. Set itemları tanıtılacak. Farklı sınıflardaki Genel/Nadir itemlar tek bir Seal içinde birleşecek.

Silkroad Online’ın içerisindeki en öncelikli party playing instance dungeon’ı Tomb of Pharoh olacak. Sadece Level 100 ve üzeri karakterler girebilecek. Unique’ler kesildiğinde, karakterler Set itemları ile takas etmek üzere rastgele altın kazanacaklar.

Tüm item Mall’ları geliştirilecek.
Tüm Alchemy geliştirilecek.

Daha detaylı bilgi için lütfen www.silkroadonline.net adresini ziyaret edin. Legend 5 güncellemesi hakkındaki tanıtım videosunu ve tüm bilgileri bu adreste bulabilirsiniz.
tonbalik - avatarı
tonbalik
Ziyaretçi
8 Mart 2010       Mesaj #12
tonbalik - avatarı
Ziyaretçi
Silkroad’un Türkçe kullanıcı desteği açıldı. Kısa bir süre önce Türkçe dil desteği ekleyerek Türklerin oyuna olan ilgisine güzel bir biçimde cevap veren Joymax, şimdi de Destek kısmına Türkçe sorun bildirme seçeneği ekleyerek Türk oyunculara tam destek vermeye başladı.

Sponsorlu Bağlantılar
Silkroad resmi sitesine gidip ana sayfadaki Destek bölümünden İletişim Desteği seçeneğini seçip “Type Content” butonuna tıklayarak Joymax’e sorunlarınız, şikayetleriniz, ve diğer her türlü konuda mesaj atabilirsiniz. Türkçe bölümünde 2 Türk çalışan ve sorunları hızlıca çözmeye çalışan Joymax Türkçe Destek Ekibi, en geç 3-4 gün içerisinde sorunlarınızı çözümlemeye çalışacaktır.



srfr

Ayrıca Silkroad 9 Mart – 6 Nisan arasında düzenlenecek olan etkinlikle oyunculara MacBook, IPod touch, PSP, çeşitli itemlar, 500 Silk, ve 10.000 exp kazanma şansı verecek. Bu etkinliğin ayrıntılı bilgilerini de Silkroad resmi sitesinde bulabilirsiniz.

tonbalik - avatarı
tonbalik
Ziyaretçi
17 Mart 2010       Mesaj #13
tonbalik - avatarı
Ziyaretçi
srsr

Son düzenlediği etkinlikle Silkroad hayranlarını sevindiren Joymax Türkiye, 3 Nisan tarihinde Beşiktaş Adeks Internet Cafe'de düzenleyeceği yeni etkinlikle bir kere daha Silkroadcuları ödül yağmuruna tutacak.

Yüksek katılımın beklendiği etkinlikte birbirinden zevkli birçok yarışma yapılacak.

1v1 ve 2v2 PvP yarışmalarının yapılacağı etkinliklerde, kazananlara PSP, taşınabilir HDDler, 2+1 hoparlör setleri, IPod shuffle, ve Silkroad silk gibi ödüllerin verilecek olmasının yanı sıra, etkinliğe gelen ilk 50 kişi Orijinal Silkroad Online bardağı kazanacak. Sürülerce Silkroad posterinin ve takviminin de dağıtılacağı organizasyon sabah saat 11:00'da başlayacak.

Tarih: 3 Nisan Pazar
Mekan: Beşiktaş Adeks Internet Cafe

Ödüller

1 Adet IPod Shuffle
2 Adet Sony PSP
2 Adet 2+1 Hoparlör
3 Adet WD 1TB HDD
Yüzlerce Silkroad Silk!
Gelen ilk 50 kişiye SRO bardağı
Onlarca SRO takvimi ve posteri


Katılmak için katılacak olan herkesin kayıt formu doldurması zorunludur.

Kayıt formunu doldurmak için lütfen tıklayınız

Ayrıca Joymax Türkiye yeni çıkacak olan client sürümünün CD olarak sadece Nisan ayındaki Free2Play dergisi ile ücretsiz olarak verilerek alınabileceğini duyurdu. Yeni sürümü download etmek istemeyen kullanıcılar Free2Play dergisini alarak CD'ye sahip olabilirler

DirtyNigga - avatarı
DirtyNigga
Ziyaretçi
19 Ağustos 2010       Mesaj #14
DirtyNigga - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar size bir tavsiye vereyim sakın oynamayın bu oyunu.. Bir kere oynayınca bağımlı oluyorsunuz ve ayrıca da oyuna para yatırıyorsunuz kendinize engel olamadan.. Ben yatırmadım ama arkadaşlarım kendine engel olamıyor.. Msn Happy
kirmizikarakan - avatarı
kirmizikarakan
Ziyaretçi
28 Ağustos 2010       Mesaj #15
kirmizikarakan - avatarı
Ziyaretçi
yeni gelecek olan şu Battle Arena yani Savaş Arenası hakkında ilginç bir yazı okudum.
Türkçeye çevirdim ve sizinle paylaşıyorum.
Battle Arena ( Savaş Arenası ) oyunculara diğer savaşçılarla etkileşim için yeni bir yol sunar, yani yazı dan anladığıma göre, tek başına ya da takım halinde ve dört farklı moda: Parti – Parti’ye karşı, Guild – Guild’e karşı, İş – İş’e karşı savaşma özellikleri olacakmış.
Ayrıca Battle Arena ( Savaş Arenası ) da Çin Seddi gibi yeni bölgeler olacakmış ve Çin Seddinde savaş alanına olacakmış.
Ve bu Arena da galip gelenlerde XP ile Arena parası verilecekmiş, bu Arena parasıyla da nadir eşyalarla değiş tokuş yapabilecekmişiz.
Bununla beraber haklenmeyi önlemek için ve SRO yu daha güvenli bir oyun yapmak için
bütün illegal hareketlere karşı HackShieldi güncelliceklermiş.
Battle Arena içinde eventler düzenleyeceklermiş . 4 tane event yapacaklarmış 31 Ağustosta başlayıp 28 Eylüle kadar sürecekmiş. Ödüller Ipad, özel silahlar,500 silk ile daha başka bir sürü hediye olacakmış.
Bakalım nasıl olacak ama şu savaş arenası çok zevkli olacak ve artı XP kazanacaksın.
Herkese iyi oyunlar.
kirmizikarakan - avatarı
kirmizikarakan
Ziyaretçi
21 Aralık 2010       Mesaj #16
kirmizikarakan - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar Joymax'in SRO facebook sayfasında bir duyuru okudum sizlere paylaşmak istedim.

Bu arada facebook sayfasıda güzel.

http://www.facebook.com/pages/edit/?...25540484130438

İşte duyur:

Bir alt uzay boyutta bulunan Unutulmuş Dünya insan ırkına karşı savaşan üç krallıktan oluşan canavarlar Tanrı tarafından sürgündedir .“Elue,” dünya gücü, bir dağda yaşayan savaş tanrısı tarafından ateşle güçlenmiş canavarlar ile yönetiliyordu . “Celue,” dünyanın kalbi, özlem ve üzüntü dolu ölüm korsan hayaletlerinin yaşadığı bir dipsiz batık . “Julue,” dünyanın sihri, Togui Village olarakta bilinir, karanlık büyü ile yetkili saldırgan kabileler yaşamaktadır. Bu kötülüğe karşı güç sağlamak için cesur maceracılar olan bölünmüş bölge onu kontrol etmek isteyenlerin elinde tutulur!

Joymax Servis Operasyonları Genel Müdürü Taehee Yun “Legend VI dünya çapında devam eden Silkroad Online topluluğuna ithaf’en sonuncu yeni güncelleme ve adım ,” dedi, “Bizler Silkroad Online evreninin bu en tehlikeli karanlık köşesinde oyuncularımıza bir bakış sunmak için çok heyecanlıyız.”

Legend VI güncellemesi hemen herzaman oyuncuların PVP yapmasına meydan veriyor bunu yanı sıra öğeleri satın alma ve satma sürecinin basitleştirilmesi gibi serbest PvP,şimdi tıklayarak başlayabilirsiniz “Serbest PvP Hazır” Karakter Aksiyon pencere düğmesi . Sevk sistemi satın almayı ve satmaya yeni bir boyut getirerek kolaylaştırır "Konsinye NPC" de satıcı bulmak için öğeleri kaydedebilirsiniz.

Legend VI ile ilgili daha fazla bilgi için : Tüm yeni özellikler hakkında tüm ayrıntıları içeren Silkroad Online için Unutulmuş Dünya güncellemesi,lütfen ziyaret ediniz www.joymax.com/silkroad.
kirmizikarakan - avatarı
kirmizikarakan
Ziyaretçi
7 Ağustos 2011       Mesaj #17
kirmizikarakan - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar SRO nun resmi faceinde okuduğum kafar bu ay 4 şehirde internet cafe de etkinlik yapacaklarmış.

Cafelerin adları da bunlar:

Tarih : 13.08.2011 Cumartesi
Saat : 11 ile 16 arası.
Şehir : Bursa
Yer : Babe Internet Cafe
Nalbantoğlumah.
Kocaoğlusok.
Mediha Bursalı APT 4/B
Orhangazi
Tel: 0224-224 68 90


Tarih : 20.08.2011 Cumartesi
Saat : 11 ile 16 arası.
Şehir : Ankara
Yer : Chatlak Internet Cafe
Fevzicakmak-1 sok. NO: 22/B
Demirtepe
Tel: 0312-230 47 83



Tarih : 21.08.2011 Cumartesi
Saat : 11 ile 16 arası.
Şehir : İstanbul
Yer : Ehlikeyf Internet Cafe
Hürriyet Mahallesi
257 Sokak NO:17/ A
Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa
Mavi Çarşının yan sokağı
Tel: 0212-418 0403


Tarih : 27.08.2011 Cumartesi
Saat : 11 ile 16 arası.
Şehir : İzmir
Yer : ES Internet Cafe
1713 Sokak NO: 42/A
Karşıyaka
Tel: 0232-381 27 21

Benzer Konular

5 Aralık 2010 / rocklobital Soru-Cevap