| | #1 (mesaj-linki) | |
| OYUNA KAYIT OLMAK İÇİN TIKLA Tüm şehirler ve ilçeler içeren bu oyunda kendi karargahınızı kurup şehirlerinizi,madenlerinizi,savunma ve savaş filonuzu yapıyorsunuz...Çok kısa zamanda olmasına rağmen atran bir ivmeyle katılımcı toplayan oyunda sizde yerinizi geç olmadan alın... ![]() Şehirler Savaşı Nedir Ne Değildir ? Şehirler Savaşı Türkiyedeki gerçek il ve ilce isimlerini barındıran ve buralara kuracağınız ülkeleri geliştirirek puan durumunda en önce olmayı ve şehrinizi en önemli şehir haline getirmeyi amaç edineceğiniz bir oyundur Bir yandan sıradan oyuncuları yenmeye çalışırken birde tüm oyuncular için verilen ortak görevleri yapmaya çalışmanız gerekiyor. Verilen görevi ilk yapan kişi kendisi yeni oyun görevi haline geliyor. Oyun sizlerden gelen istekler doğrultusunda yenilenecek ve güzelleştirilecektir. Oyunla ilgili her türlü fikrinizi şikayet veya isteklerinizi info@sehirlersavasi.com adresine göndermeniz durumunda en geç 1 gün içerisinde size dönülecektir. Bu oyuncuların ve oyun operatörlerinin arasındaki tek diyalog şeklidir ve her türlü şikayet istek ve öneriye mutlak dönüş yapılacaktır. Yine oyunla ilgili ben moderatör olabilirim veya oyunun gelişiminde soyut veya somut yardımlarım olur diyorsanız aynı mail adresinden bizimle irtibata geçebilirsiniz. Son Düzenleyen RuffRyders; 16-03-2008 @ 04:46. Sebep: özel bi sebebi yok tamamen duygusal XD | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şehirler Savaşı (Ogame trazı bir oyun)
bu oyunun linki nerde ben bulamadım ?
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şehirler Savaşı (Ogame tarzı bir oyun)
mutis bi oyunmus ama insallah boluculukten gibi bi anlam cıkmasın | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
ya burda heşey var ama nasıl yapılır iye bişey yazılmamış
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
ya walla bende uye olmustum oynuyodum ama tam cozemedım sorada bıraktım
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Şehirler Savaşı (Ogame tarzı bir oyun) www.uzaysavasi.com arkadaşlar beğenirmisiniz bilmem ama ogamein daha hızlı versiyonu şiddetle tavsiye ediyorum
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
şuan bu oyuna girilemiyor neden bilgisi olan varmı acaba ??
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| ogame, oyun, savaşı, tarzı, Şehirler |
Şehirler Savaşı (Ogame tarzı bir oyun) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ogame - Ogame Oyunu - Ogame Oyuncuları | RuffRyders | Online Oyunlar | 145 | 10-09-2009 00:09 |
| Oyun - Oyun Nedir - Oyun Hakkında | ThinkerBeLL | X-Sözlük | 0 | 19-03-2009 10:47 |
| Kırgızistan'daki Şehirler Listesi | Gabriella | Kırgızistan | 2 | 19-09-2008 17:29 |
| Altı Gün Savaşı (Arap-İsrail Savaşı) | Blue Blood | Tarih | 2 | 14-09-2008 17:08 |
| Feridun Düzağaç - İçimden Şehirler Geçiyor | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 23-02-2008 18:25 |