Arama

Şehirler Savaşı (Ogame tarzı bir oyun)

Güncelleme: 1 Ağustos 2013 Gösterim: 22.108 Cevap: 1
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Online strateji oyunu Şehirler Savaşı, Şehirler Savaşı nasıl oynanır?

Sponsorlu Bağlantılar

Tüm şehirler ve ilçeler içeren bu oyunda kendi karargahınızı kurup şehirlerinizi,madenlerinizi,savunma ve savaş filonuzu yapıyorsunuz...Çok kısa zamanda olmasına rağmen artan bir ivmeyle katılımcı toplayan oyunda sizde yerinizi geç olmadan alın...


Şehirler Savaşı Nedir, Ne Değildir?

Şehirler Savaşı Türkiyedeki gerçek il ve ilce isimlerini barındıran ve buralara kuracağınız ülkeleri geliştirirek puan durumunda en önce olmayı ve şehrinizi en önemli şehir haline getirmeyi amaç edineceğiniz bir oyundur Bir yandan sıradan oyuncuları yenmeye çalışırken birde tüm oyuncular için verilen ortak görevleri yapmaya çalışmanız gerekiyor. Verilen görevi ilk yapan kişi kendisi yeni oyun görevi haline geliyor.

Oyun sizlerden gelen istekler doğrultusunda yenilenecek ve güzelleştirilecektir. Oyunla ilgili her türlü fikrinizi şikayet veya isteklerinizi info@sehirlersavasi.com adresine göndermeniz durumunda en geç 1 gün içerisinde size dönülecektir. Bu oyuncuların ve oyun operatörlerinin arasındaki tek diyalog şeklidir ve her türlü şikayet istek ve öneriye mutlak dönüş yapılacaktır.

Yine oyunla ilgili ben moderatör olabilirim veya oyunun gelişiminde soyut veya somut yardımlarım olur diyorsanız aynı mail adresinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Son düzenleyen nötrino; 1 Ağustos 2013 17:17 Sebep: Kırık link!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Haziran 2011       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Büyük Komutan

Sponsorlu Bağlantılar
FiloGame.com yepyeni bir evrenle karşınızda,Bu yeni evrende gezegen ışınlama, Karanlık madde sıçratma, bonus tershanesi, karanlık madde tershanesi, piyango vb. eklentiler yok. Sadece Gerçek oyuncular var.Yeni gemiler yok, sadece orjinal ogame gemileri var.Eğer eklentili oyunlardan sıkıldıysan, orjinale yakın ama daha hızlı bir oyun arıyorsan bu evren tam sana göre.

Evrenin genel özellikleri:

Genel Hız: 250X

Filo Hızı: 5X

Maden Hızı: 300X

Gerçek Oyuncular Bu Evrende Belli Olacak.
Son düzenleyen nötrino; 1 Ağustos 2013 17:19 Sebep: Kırık link!

Benzer Konular

9 Ağustos 2015 / RuffRyders Oyunlar
6 Ocak 2015 / edisa Soru-Cevap
19 Kasım 2014 / Misafir Soru-Cevap
27 Mayıs 2011 / Ziyaretçi Soru-Cevap
5 Temmuz 2009 / UnknowN Bilgisayar