| | #1 (mesaj-linki) | |
| Internet Explorer Sorunu![]() Selam arkadaşlar..! Benim sorunum internet explorer ile alakalı. PC ye format attıktan sonra bir iki hafta düzenlice çalışan internet explorer bir şekilde bozuluyor ve açmak istediğimde resimdeki hatayı veriyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir..? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer Sorunu
Internet Explorer > Araçlar > Internet Seçenekleri > Güvenlik sekmesine gelip tüm alanları varsayılan düzey'e getirin. Gelişmiş sekmesinden Sıfırla tuşunu kullanarak tüm Internet Explorer ayarlarını sıfırlamayı deneyin. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Teşekkür ederim neutralizer ama şöyle bir durum varki ben internet explorer penceresini göremiyorum. Tıkladıgım anda direkt resimdeki ekran geliyor ekrana. Acaba dediğin menüye çalıştır komutuyla yada başka bir şekilde ulaşmamın bir yolu yokmu?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Yardım edecek kimse yokmu çok magdur durumdayım acilen çalıştırmam lazım internet explorer ı...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer Sorunu Internet Explorer ın herhangi bir dll inde bir sorun oluşmuş olabilir. Tekrar bir kurulum yaparsanız düzelme ihtimali var. Eğer düzelmezse internet explorer ı kaldırın yeniden eski sürüme dönecektir (tarayıcının 7. sürümünü kullandığınızı varsayarak söylüyorum). 7 nin kurulumunu yapmaya başlayın. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer Sorunu | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer Sorunu selam ben vista kullanıyorum ve internet sayfam gözükmüyo sadece messengera girebiliyorum sp1 den kaynaklanan bişi olabilirmi bilgisayara formatmı atmam gerekiyo bide bilgisayarı kapatıorum mesela kendi kendine geri açılıyo ben internetimi istiyorum yaaaaaa ![]() lütfen yardım edin ![]() yardımcı olursanız çook sevinirim kolay gelsiin | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer SorunuYanılmıyorsam ki SP1 in beta sürümünü yüklediniz. Henüz Türkçesi çıkmamış durumda olduğu için söyledim. Bende Vista Home Premium kullanıyorum ve internet explorer da böyle yakından uzaktan bir sorun görmedim. Ya SP1 den önce güncelleme yapılmamış (özellikle internet explorer 7 için sonra da güvenlik güncelleştirmeleri ve düzeltmelerin yüklemeleri eksik olabilir) Bu güncellemeler yapıldıktan sonra internet explorer ın sürümü yükselmektedir farkettiyseniz. SP1 de bu sürüme uygulanıyordur büyük ihtimalle. Tabi bu da eksikse bir sorun çıkacaktır, karşılaştığınız gibi. Demek istediğim büyük bi ihtimalin SP1 den olduğunu düşünüyorum. Format attıktan sonra bütün güncelleştirmeleri kurduktan sonra programları kurmaya başlayın. Ve SP1 inde kesin sürümü çıkınca yükleyin. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
merhaba,bilgisayarıma (xp) format atıldıktan sonra flash player yükliyemiyorum.internet seçeneklerinden ayar yapmama rağmen msxlabs engellemesini kaldıramıyorum.bu sebepten çok istediğim ımbooster ide yükliyemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Internet Explorer Sorunu http://fpdownload.macromedia.com/get...ash_player.exe Ayrıca Internet Explorer güvenlik ayarlarının varsayılan düzeyde olup olmadıklarını kontrol edin. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Internet Explorer Sorunu Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Internet Explorer 8 Beta 1 | ck1991 | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 12 | 08-08-2009 08:31 |
| Internet Explorer 8 Beta 2 | AngelFRANTIX | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 16-11-2008 04:42 |
| Internet Explorer 7 Final | KRALL | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 13 | 15-11-2008 20:20 |
| Internet Explorer 7 RC1 | esempio | Arşive Kaldırılan Konular | 3 | 03-11-2006 17:07 |
| Internet Explorer 7 (Beta 3) | virtuecat | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 20-07-2006 08:54 |