| | #1 (mesaj-linki) |
Internet Explorer Sorunu ![]() Selam arkadaşlar..! Benim sorunum internet explorer ile alakalı. PC ye format attıktan sonra bir iki hafta düzenlice çalışan internet explorer bir şekilde bozuluyor ve açmak istediğimde resimdeki hatayı veriyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir..? | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Internet Explorer Sorunu
Internet Explorer > Araçlar > Internet Seçenekleri > Güvenlik sekmesine gelip tüm alanları varsayılan düzey'e getirin. Gelişmiş sekmesinden Sıfırla tuşunu kullanarak tüm Internet Explorer ayarlarını sıfırlamayı deneyin. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Teşekkür ederim neutralizer ama şöyle bir durum varki ben internet explorer penceresini göremiyorum. Tıkladıgım anda direkt resimdeki ekran geliyor ekrana. Acaba dediğin menüye çalıştır komutuyla yada başka bir şekilde ulaşmamın bir yolu yokmu?
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Yardım edecek kimse yokmu çok magdur durumdayım acilen çalıştırmam lazım internet explorer ı...
| |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Internet Explorer Sorunu Internet Explorer ın herhangi bir dll inde bir sorun oluşmuş olabilir. Tekrar bir kurulum yaparsanız düzelme ihtimali var. Eğer düzelmezse internet explorer ı kaldırın yeniden eski sürüme dönecektir (tarayıcının 7. sürümünü kullandığınızı varsayarak söylüyorum). 7 nin kurulumunu yapmaya başlayın. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| explorer ayarlarını sıfırlama, explorer sorun, explorer sorunu, ie sıfırlama, internet explorer ayarlarını sıfırlama, internet explorer sorun, internet explorer sorunu, internet seçenekleri sorunu, internet sıfırlama seçenekleri, internetin sıfırlaması, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||