Internet Explorer Sorunu Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-03-2008   #1 (mesaj-linki)
Internet Explorer Sorunu

Selam arkadaşlar..!

Benim sorunum internet explorer ile alakalı. PC ye format attıktan sonra bir iki hafta düzenlice çalışan internet explorer bir şekilde bozuluyor ve açmak istediğimde resimdeki hatayı veriyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir..?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-03-2008   #2 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Internet Explorer Sorunu

Internet Explorer > Araçlar > Internet Seçenekleri > Güvenlik sekmesine gelip tüm alanları varsayılan düzey'e getirin.

Gelişmiş sekmesinden Sıfırla tuşunu kullanarak tüm Internet Explorer ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Eski 09-03-2008   #3 (mesaj-linki)

Teşekkür ederim neutralizer ama şöyle bir durum varki ben internet explorer penceresini göremiyorum. Tıkladıgım anda direkt resimdeki ekran geliyor ekrana. Acaba dediğin menüye çalıştır komutuyla yada başka bir şekilde ulaşmamın bir yolu yokmu?
Eski 09-03-2008   #4 (mesaj-linki)

Yardım edecek kimse yokmu çok magdur durumdayım acilen çalıştırmam lazım internet explorer ı...
Eski 09-03-2008   #5 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

Internet Explorer ın herhangi bir dll inde bir sorun oluşmuş olabilir. Tekrar bir kurulum yaparsanız düzelme ihtimali var. Eğer düzelmezse internet explorer ı kaldırın yeniden eski sürüme dönecektir (tarayıcının 7. sürümünü kullandığınızı varsayarak söylüyorum). 7 nin kurulumunu yapmaya başlayın.
Eski 09-03-2008   #6 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

by_Loopus adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Teşekkür ederim neutralizer ama şöyle bir durum varki ben internet explorer penceresini göremiyorum. Tıkladıgım anda direkt resimdeki ekran geliyor ekrana. Acaba dediğin menüye çalıştır komutuyla yada başka bir şekilde ulaşmamın bir yolu yokmu?
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Internet Seçenekleri
Eski 21-03-2008   #7 (mesaj-linki)
tarçın - avatarı

selam
ben vista kullanıyorum ve internet sayfam gözükmüyo sadece messengera girebiliyorum

sp1 den kaynaklanan bişi olabilirmi
bilgisayara formatmı atmam gerekiyo
bide bilgisayarı kapatıorum mesela kendi kendine geri açılıyo

ben internetimi istiyorum yaaaaaa
lütfen yardım edin

yardımcı olursanız çook sevinirim
kolay gelsiin
Eski 22-03-2008   #8 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

tarçın adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selam
ben vista kullanıyorum ve internet sayfam gözükmüyo sadece messengera girebiliyorum

sp1 den kaynaklanan bişi olabilirmi
bilgisayara formatmı atmam gerekiyo
bide bilgisayarı kapatıorum mesela kendi kendine geri açılıyo

ben internetimi istiyorum yaaaaaa
lütfen yardım edin

yardımcı olursanız çook sevinirim
kolay gelsiin

Yanılmıyorsam ki SP1 in beta sürümünü yüklediniz. Henüz Türkçesi çıkmamış durumda olduğu için söyledim. Bende Vista Home Premium kullanıyorum ve internet explorer da böyle yakından uzaktan bir sorun görmedim. Ya SP1 den önce güncelleme yapılmamış (özellikle internet explorer 7 için sonra da güvenlik güncelleştirmeleri ve düzeltmelerin yüklemeleri eksik olabilir) Bu güncellemeler yapıldıktan sonra internet explorer ın sürümü yükselmektedir farkettiyseniz. SP1 de bu sürüme uygulanıyordur büyük ihtimalle. Tabi bu da eksikse bir sorun çıkacaktır, karşılaştığınız gibi. Demek istediğim büyük bi ihtimalin SP1 den olduğunu düşünüyorum. Format attıktan sonra bütün güncelleştirmeleri kurduktan sonra programları kurmaya başlayın. Ve SP1 inde kesin sürümü çıkınca yükleyin.
Eski 27-03-2008   #9 (mesaj-linki)
nurca

merhaba,bilgisayarıma (xp) format atıldıktan sonra flash player yükliyemiyorum.internet seçeneklerinden ayar yapmama rağmen msxlabs engellemesini kaldıramıyorum.bu sebepten çok istediğim ımbooster ide yükliyemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin
Eski 27-03-2008   #10 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

nurca adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba,bilgisayarıma (xp) format atıldıktan sonra flash player yükliyemiyorum.internet seçeneklerinden ayar yapmama rağmen msxlabs engellemesini kaldıramıyorum.bu sebepten çok istediğim ımbooster ide yükliyemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin
Burdan yüklemeyi deneyebilirsiniz: http://fpdownload.macromedia.com/get...ash_player.exe

Ayrıca Internet Explorer güvenlik ayarlarının varsayılan düzeyde olup olmadıklarını kontrol edin.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Internet Explorer Sorunu Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Internet Explorer 8 Beta 1 ck1991 Ücretsiz-Beta Yazılımlar 12 08-08-2009 08:31
Internet Explorer 8 Beta 2 AngelFRANTIX Ücretsiz-Beta Yazılımlar 9 16-11-2008 04:42
Internet Explorer 7 Final KRALL Ücretsiz-Beta Yazılımlar 13 15-11-2008 20:20
Internet Explorer 7 RC1 esempio Arşive Kaldırılan Konular 3 03-11-2006 17:07
Internet Explorer 7 (Beta 3) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 20-07-2006 08:54