| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Vista Nasıl Kaldırılır?
ya ben vistayı kaldırdım ama sızın anlattıgınız gıbı deil normal remove deyıp uninstall yaptım ve vistanın kapladıgı alan sabit diskten gitmedi hala warmıs gıbı 500 mb civarı bi alan dolu duruyo nasıl bosaltabilirim ben burayı???
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
winload.exe acılısta nasil giderebilirim yazilanlardan program yardımı ile acılıs kilitlenme sorunu düzelirmi winxp üzerine kurdumvista yı format atım tekrar winxp kurdum her acılısta system32dll/winload.exe hatsi yaziyor bu sorun boot tan dolayı mı | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
arkadaşlar iyi güzel anlatmışsınızda ben bilgisayar terimlerini iyi bilemiyorum onun içinde yazılanlardan pek anlayamadım bilgisayarımda xp yüklüidi hardiski ikiye böldüm meraktan dolayı ikinci bölüme vistayı kurdum pek hoşuma gitmedi şimdi image proğramı ile nasıl kaldırabileceğimi bilen arkadaşlardan resimli olarak anlatmalarını rica ediyorum.Teşekkür ederim | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Resimli anlatımların için çok teşekkürler.
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
SAYIN ÜYELER BEN ACİLEN VİSTAYA NASIL FORMAT ATILDIĞINI ÖĞRENMEM LAZIM ŞÜ ADRESE YOLLAR MISINIZ akrep.kral.23@hotmail.com SAYIN ÜYELER BEN ACİLEN VİSTAYA NASIL FORMAT ATILDIĞINI ÖĞRENMEM LAZIM ŞÜ ADRESE YOLLAR MISINIZ akrep.kral.23@hotmail.com şimdiden teşekkürler Son Düzenleyen AKREPKRALTURK; 04-10-2007 @ 10:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
Windows Vista Nasıl Kaldırılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-03-2008 18:51 |
| News from Around the World | Hi-LaL | INTERNATIONAL FORUM (English) | 83 | 11-12-2007 16:13 |
| Microsoft Windows Vista RC1 Build 5728 | Blue_Dark | Arşive Kaldırılan Konular | 4 | 18-03-2007 12:34 |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 07-02-2007 00:39 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||