Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-02-2007   #6 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Vista Nasıl Kaldırılır?

ya ben vistayı kaldırdım ama sızın anlattıgınız gıbı deil normal remove deyıp uninstall yaptım ve vistanın kapladıgı alan sabit diskten gitmedi hala warmıs gıbı 500 mb civarı bi alan dolu duruyo nasıl bosaltabilirim ben burayı???
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 04-03-2007   #7 (mesaj-linki)
meydey45

winload.exe acılısta nasil giderebilirim
yazilanlardan program yardımı ile acılıs kilitlenme sorunu düzelirmi
winxp üzerine kurdumvista yı format atım tekrar winxp kurdum
her acılısta
system32dll/winload.exe hatsi yaziyor
bu sorun boot tan dolayı mı
Eski 13-03-2007   #8 (mesaj-linki)
madenci

arkadaşlar iyi güzel anlatmışsınızda ben bilgisayar terimlerini iyi bilemiyorum
onun içinde yazılanlardan pek anlayamadım bilgisayarımda xp yüklüidi hardiski ikiye
böldüm meraktan dolayı ikinci bölüme vistayı kurdum pek hoşuma gitmedi şimdi
image proğramı ile nasıl kaldırabileceğimi bilen arkadaşlardan resimli olarak
anlatmalarını rica ediyorum.Teşekkür ederim
Eski 07-09-2007   #9 (mesaj-linki)
gölge shadow

Resimli anlatımların için çok teşekkürler.
Eski 04-10-2007   #10 (mesaj-linki)
AKREPKRALTURK

SAYIN ÜYELER BEN ACİLEN VİSTAYA NASIL FORMAT ATILDIĞINI ÖĞRENMEM LAZIM ŞÜ ADRESE YOLLAR MISINIZ akrep.kral.23@hotmail.com

SAYIN ÜYELER BEN ACİLEN VİSTAYA NASIL FORMAT ATILDIĞINI ÖĞRENMEM LAZIM ŞÜ ADRESE YOLLAR MISINIZ akrep.kral.23@hotmail.com şimdiden teşekkürler

Son Düzenleyen AKREPKRALTURK; 04-10-2007 @ 10:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayarım çok yüklü nasıl boşaltabilirim, vista nın kapladığı alan, vista zerine xp kurma, vistanın kaldırılıp xp kurulması, vistanın kapladığı alan ne kadar, vistaya xp atılımı, vistayi nasil kaldiririm, vistayı boot tan nasıl kaldırırım, windows vista format atımı resimli, windows vistaya format atımı,
Windows Vista Nasıl Kaldırılır? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-03-2008 18:51
News from Around the World Hi-LaL INTERNATIONAL FORUM (English) 83 11-12-2007 16:13
Microsoft Windows Vista RC1 Build 5728 Blue_Dark Arşive Kaldırılan Konular 4 18-03-2007 12:34
Windows Installer CleanUp Utility NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 07-02-2007 00:39
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16946602 saniyede (36.21% PHP - 63.79% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR