| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Vista Nasıl Kaldırılır?
Bilgiyi verenede bu bilgiyi doğrulayanada tüm içtenliğim ile şükranlarımı sunuyorum..hepiniz cok iyisiniz..iyiki varsınız.
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
winload.exe acılısta nasil giderebilirim yazilanlardan program yardımı ile acılıs kilitlenme sorunu düzelirmi winxp üzerine kurdumvista yı format atım tekrar winxp kurdum her acılısta system32dll/winload.exe hatsi yaziyor bu sorun boot tan dolayı mı Arkadaşım Vistanın ön yüklemesi sanırım zarar görmüş bir şekilde. Bunu halletmenin en kolay yolu Vista DVD sini Cdrom a tak ve Cd den boot olarak ön yüklemeyi çalıştırın. Dil seçiminden sonra şimdi yükle kısmına gelindiğinde alt kısımda onar seçeneği var onu tıklayın. Size onararak yeniden başlat komutu gelicek tıklayın ve sorununuz hallolsun. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
"Amıbıos" bıosa sahip bir dizüstüm var.Optik sürücüden boot yapmıyor.Mac Os X kurmaya çalışırken "bo error" hatası verince Mac kurduğum harddiski Acronis true İmaj ile formatladım.Bıostan first boot 'u dvd sürücü yaptım fakat bilgisayar daima harddiskten başlıyor.Vista kurulu harddiski taktığımda da boş harddisktede bootmgr eksik uyarısıyla karşılaşıyorum.Yardımcı olabilir misiniz?
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Paylaşim için tşk ... Bence vista önümüzdeki 2 yıl anca xp kadar olur vista özel hayat sıfır gibi şey ayrıca tıkladığınız her şeyi anında log olarak microsoftun anabilgisayarına gönderiyor..yaşasin xp diyorum | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Windows Vista Nasıl Kaldırılır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-03-2008 18:51 |
| News from Around the World | Hi-LaL | INTERNATIONAL FORUM (English) | 83 | 11-12-2007 16:13 |
| Microsoft Windows Vista RC1 Build 5728 | Blue_Dark | Arşive Kaldırılan Konular | 4 | 18-03-2007 12:34 |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 07-02-2007 00:39 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||