Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > PC/Internet Teknik Destek
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 07-01-2008   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Vista Nasıl Kaldırılır? Cvp: Windows Vista Nasıl Kaldırılır?

Bilgiyi verenede bu bilgiyi doğrulayanada tüm içtenliğim ile şükranlarımı sunuyorum..hepiniz cok iyisiniz..iyiki varsınız.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 18-01-2008   #12 (mesaj-linki)

winload.exe acılısta nasil giderebilirim
yazilanlardan program yardımı ile acılıs kilitlenme sorunu düzelirmi
winxp üzerine kurdumvista yı format atım tekrar winxp kurdum
her acılısta
system32dll/winload.exe hatsi yaziyor
bu sorun boot tan dolayı mı

Arkadaşım Vistanın ön yüklemesi sanırım zarar görmüş bir şekilde. Bunu halletmenin en kolay yolu Vista DVD sini Cdrom a tak ve Cd den boot olarak ön yüklemeyi çalıştırın. Dil seçiminden sonra şimdi yükle kısmına gelindiğinde alt kısımda onar seçeneği var onu tıklayın. Size onararak yeniden başlat komutu gelicek tıklayın ve sorununuz hallolsun.
Eski 26-04-2008   #13 (mesaj-linki)

"Amıbıos" bıosa sahip bir dizüstüm var.Optik sürücüden boot yapmıyor.Mac Os X kurmaya çalışırken "bo error" hatası verince Mac kurduğum harddiski Acronis true İmaj ile formatladım.Bıostan first boot 'u dvd sürücü yaptım fakat bilgisayar daima harddiskten başlıyor.Vista kurulu harddiski taktığımda da boş harddisktede bootmgr eksik uyarısıyla karşılaşıyorum.Yardımcı olabilir misiniz?
Eski 14-05-2008   #14 (mesaj-linki)

Paylaşim için tşk ... Bence vista önümüzdeki 2 yıl anca xp kadar olur vista özel hayat sıfır gibi şey ayrıca tıkladığınız her şeyi anında log olarak microsoftun anabilgisayarına gönderiyor..yaşasin xp diyorum
Eski 21-07-2008   #15 (mesaj-linki)

TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayardan vistayı nasıl kaldırırım, bootmgr hatası, vista bilgisayardan nasıl kaldırılır, vista format atımı, vista format boot, vistayı bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim, vistayı nasıl kaldırılır, vistayı pcden nasıl kaldırırım, vısta nasıl kaldırılır, windows vista format, windows vista format atımı, windows vistayı bilgisayardan nasıl kaldırırım, winload.exe hatası, wista format,
Konu Araçları

Windows Vista Nasıl Kaldırılır? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-03-2008 18:51
News from Around the World Hi-LaL INTERNATIONAL FORUM (English) 83 11-12-2007 16:13
Microsoft Windows Vista RC1 Build 5728 Blue_Dark Arşive Kaldırılan Konular 4 18-03-2007 12:34
Windows Installer CleanUp Utility NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 07-02-2007 00:39
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:58Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11541200 saniyede (57.57% PHP - 42.43% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR