| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik hellboy726 abi verdin bu linkte bir tane Komut İstemi belgesini indi ve silmeye çalıştım silinmiyor ne yapabilirim .http://dnl-us4.kaspersky-labs.com/tr....0.1.411en.exe | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik
bende bundan nasıl kurtulabilirim?? livemsngs.exe
| |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
hala bulmuş değilim yok gibi gözüken ama her açtığımda karşıma çıkan bu şeyden nefret ediyorum bide bu makinayı anlayamamaktan sende bulursan bi haber lütfen | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
|
slm herkese ben 12 yasındayım sıteye uye olurken yasımı buyuk gosterdım abı benım pcde bu gunlerde agırlama oluoo ve acıom pc yı habıre yardım ve destek merkezı acılıoo kapatıom aclıoo bende eset nod32 var ustune bıtdefenderı yukledım sonra pc kafayı yedi.acıom pc yı hıcbır yere tıklanmıoo bunları guvenlı moddan yazıom bıtdefenderı guvenlı moddan sılmeyı denedım olmadı bende butun klosorlerı tek tek sıldım ama 3-4 tane kaldı benım sıımdı pcmde vırus var mı?? varsa benım anlıcam sekılde anlatır msın??? dedıgın spybt programını ındırdım ama sonra ne yapcam lutfen yarım edınnnnn???????????? ![]() yyyyyyyyyaaaaarrrrrrrrrddddddıııııııııımmmmmmmmmmmmm Son Düzenleyen Kral_Aslan; 23-02-2009 @ 13:22. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
en güvenli sistem fişi çekili sistem..
| |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve TemizlikWindowsu Lisanslı Hale Getirmek için Tıklayın Not: Sitemizde Crack, Serial vs.. yayınlanması yasaktır. | |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| bulaşır, korunma, nedir, temizlik, trojanlar, virüsler, yolları |
Virüsler ve Trojanlar Nedir? Nasıl Bulaşır? Korunma Yolları ve Temizlik Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bit Nedir? Nasıl Bulaşır? | virtuecat | Tıp Bilimleri | 9 | 10 Saat Önce 14:19 |
| Bitkilerle Kanserden Korunma Yolları | Pasakli_Prenses | Sağlıklı Yaşam | 2 | 15-07-2009 01:44 |
| Temizlik - Temizlik Nedir - Temizlik Hakkında | SiyahLALE | X-Sözlük | 0 | 30-10-2008 21:02 |
| Etnik Temizlik | Blue Blood | Siyasal Bilimler | 1 | 07-05-2008 11:53 |
| Körlük, Nedenleri ve Korunma Yolları | Dark-Line | Hastalıklar | 0 | 25-08-2007 13:26 |